Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Karnıyarığın patlıcanı kızartma olmasa fena değil menün ama patlıcan çok yağ çekiyor kızarırken

Güzel canım afiyet olsun spor da var daha ne olsun :KK66:

Pirinçli bulgurlu ve cısslı bir gün olmuş

Afiyet olsun :KK9:

Kaşar da kaptanın cıss listesinde :KK66: bence menün güzel

Yine akşama kadar bişey yememişsin olmamış menün canım. Bu ara mı böyle oluyor yoksa normalde de böyle mi besleniyorsun?

Pide cıssssss :KK53:
Ben karniyarigi yaparken patlıcanı fırında kizartiyorum güzel oluyor

Ben karniyarigi yaparken patlıcanı fırında kizartiyorum güzel oluyor
Bende once firinda kozluyorum sonra icini doldurup tekrar firina koyuyorum... yarinki menu bizde karniyarik....
Cumada arkadaşa davetliyiz.... cuma olmasina sevindim.. ister istemez misafirlikte ne gelirse yiyorsun...

Bende once firinda kozluyorum sonra icini doldurup tekrar firina koyuyorum... yarinki menu bizde karniyarik....
Cumada arkadaşa davetliyiz.... cuma olmasina sevindim.. ister istemez misafirlikte ne gelirse yiyorsun...
Bende aynen senin yaptığın şekil yapıyorum bizde cuma arkadaşlarla iftarı açık havada yapacağız menü zengin bende iyiki cuma diyorum senin gibi 🙏

Bende aynen senin yaptığın şekil yapıyorum bizde cuma arkadaşlarla iftarı açık havada yapacağız menü zengin bende iyiki cuma diyorum senin gibi 🙏
Kafamda menuleri bile oyle ayarlıyorum😂😂 esim kuru fasulye istedi... olmazzzz cumartesi yapayim ki bende yiyeyim dedim...😂😂😂

Back
X