Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ramazanda metabolizmam durdu kayısı yemediysem problem yaşıyorum dün tatlı yedim diye kayısı yemedim keşke kayısı yeseymisim bu haftaki tartidan cok umutlu değilim :(
Iki kayisi kaynat suyunu iç.. kayisilarini ye canim sabaha wc isi tamam...;))

Kızlar mide spazmi geçiriyorum akşam bayıldım yeni geldim hastaneden. Dünkü zerdecal dan mı acaba tatlı kaşığı yarısı kadar attım yogurda cokmu
Cook gecmis olsun canim... ben silme çay kaşığı kullaniyorum.. niye o kadar fazla koydun ki...

Kurabiye ve pilav dışında iyi menü :KK66:) yarin daha iyi olacak..
Aman bu muydu yanii öyle Br anlattın ki bir pasta pizza börek corek bekliyordum cook aşırı bir menu değil elbet günden güne güzellesecek:KK66:

bir alıntı daha vardı gitti
yani çok yedim gibi hissettim ben
birde 8 de yiyorum akşam yemeğini bir düzene koymam lazım değil mi bunu da

bir alıntı daha vardı gitti
yani çok yedim gibi hissettim ben
birde 8 de yiyorum akşam yemeğini bir düzene koymam lazım değil mi bunu da
Evet canim cok gec yiyorsun .... kahvalti ve aksam yemegine duzenli bir saat olustur...

Kızlar hamileyken giydiğim yeleğimi denedim bu gün olmadı resmen :skandal: hemen sporu çoğaltıp bayrama o yeleğe girmem lazım :skandal:
yaparsın inşallah canım
Kızlar mide spazmi geçiriyorum akşam bayıldım yeni geldim hastaneden. Dünkü zerdecal dan mı acaba tatlı kaşığı yarısı kadar attım yogurda cokmu
geçmiş olsun Asya kendine dikkat et
Ölçülerini tam hatırlamıyorum fikrime göre vercem ama 1 fincan kuru siyah erikle 3-4 hurmayı 1,5 bardak su da haşla 15 dk .
Blendırdan geçir .katı olsun kıvamı..Oruç tutuyorsan iftardan önce 1 yk ye üstüne su iç canım . İyi geliyor

Back
X