Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde dönem dönem çok saçım dökülüyor demir ilacını kullanınca azaldı dökülmesi...Benimde bugün ev doktoru randevum var saç dökülmesi için gideceğim ve eksik olan aşılarımı yaptıracağım. Yarın da cilt dr. Randevum var oda saç dökülmesi için bakalım ne olacak
kaçırdığın bişey yokta biz seni özlüyoruzHerkes nasıl iyi mi sağlıklar yerinde mi olağanüstü bir durum var mı kaçırdığım
Benim ki aşırı durumda açılmalar oldu diyebilirim içten tedavi olmam laızm uzun zamandır kan vermedim ne çıkacak bakalım merak ediyorumbenimde dönem dönem çok saçım dökülüyor demir ilacını kullanınca azaldı dökülmesi...
Bütün yine artı gördüm canımYa ben çok zor kilo veriyorum, bir haftadır bir gün 300 eksi bir gün 300 artı oluyor
100 gram eksiye bile razıyım, ama yok olmuyor
Gerçekten mikaçırdığın bişey yokta biz seni özlüyoruz![]()
Ben İsveç diyetini yapmıştım, 13 gün ama bende çok etkili olmadı, sevmedim ben. Gerçi sorun bende galiba, ne yaparsam yapayım veremiyorum![]()
hani biz diyoruz ya diyetisyen kan tahlili yaptırmalı vs... yasakmış biliyormusunuz geçen uzman alanında çok iyi bir dr zahide yetişteydi diyetisyenler kan tahlili isteyemez öyle bir yetkileri yok yasak dedi.....![]()
Herkes nasıl iyi mi sağlıklar yerinde mi olağanüstü bir durum var mı kaçırdığım
Kilona göre yediklerin gayet normal ama sağlık açısından bakarsak duruma pide ve pirinç pilavından uzak durma lazım. Onların haricinde bir de hareketini arttırman gerekli. Hafta da en az 3 gün 35 dk yürümeni tavsiye ediyorum. Bence bu iyiliği kendine yapmalısın.Günaydın kızlar dün gece girip menümü yazamadım.. dağ gibi çamaşır vardı tam 1 saat 20 dk çamaşır katladım saat 1 buçukta yattım
dünkü menüm
sahur
muhtemelen 60-70 gr süzme peynir
iki dilim ekmek ayarında pide
1 hurma
1 lt su
iftar
2 karnıyarık (fırında patlıcanı z.yağı ile fırçalayıp yarım saat 220 derecede pişiriyorum harika oluyor)
4 kaşık pirinç pilavı
5-6 kaşık yoğurtlu karnabahar
iki yudum ekmek
ara
sade türk kahvesi
1 minik şeftali
5000 adım olmuş asgari şekilde hareket ettiğim için![]()
Arkadaşlar ben gittim kan verdim vitamin değerlerim için sürekli halsiz yorgun ve uykuluyum sonuçlarım yarın çıkacak
bu aşkam herkes tartılmaya hazır mıııııııı![]()
Aslında cıss değil sadece glisemik indeksi çok yüksek. Bezelye yediğinde pankreas hemen insülin salgılıyor ve şekerin düşüyor. Bu da çok çabuk acıkmana sebep oluyor.
hadi bakalım başlıyoruzzzz![]()
gider sakın stres yapma stres kilo vermeyi engelleyen faktör.... sen sağlıklı bir şekilde beslendikçe hayatına egzersiz kattıkça gidecek o kilolar...
evden saklama kabına kendine salata koy canım üzerine beyaz peynir ceviz ekle ohhh mis menü...
toplu cevap yazayım dedim sana karıştırıyorum sonra
ya çok gözümde büyüyor ama bakalım
ben 60 kilo idim dogum kontrol hapı bana 14 kilo yaptı yedimde tabi
evden getirmiştim bugün onları yedim
yarına allah kerim , tavsiye için teşekürler
@gulenyuzumsunsen kabak ustası sana bişey soracam
kabaktan karnıyarık yapmak istiyorum... patlıcanları fırına atıp közleyip öyle yapıyorum bir tane evde kabağım vardı onuda kendime yapayım dedim... kabakta közlenir mi patlıcanlarla![]()
Herkes nasıl iyi mi sağlıklar yerinde mi olağanüstü bir durum var mı kaçırdığım
Nıye bu akşam yarın 4-5 gibi tartılınca geç mi kalınıyor
sen kilo alma hep geeellllGerçekten midur biraz kilo alıp geleyim :)
Birkaç güne oruç tutmaya başlarım o zaman gelirim diye düşünüyorum şimdi parktayım okuldan aldım oğlanı onlar oynuyor bende size bakayım dedim
Benim yardımcı arkadaş başka yerden iyi teklif almış beni bırakacak yakında Cumartesi 19 Yaşında bir genç kız var öğrenci onla konuşacağım iftara çağırdım abla abla diye pervane etrafımda çocuklara bakarım seni istediğin yere götürürüm diyor ne istiyorsan arabası da var :) Eşimin ofisinde stajyermiş ama bitmiş stajı İnşallah bunla devam ederiz genç olması iyi tabi :)
Temizlik için gelen bayan da hamile :) onunda alternatifi laızm :) 4. Çocuğu bir de
Yada ben yapacağım temizliği bir süre :)
kaptanım yarın en geç saat kaçta bildirim yapalım... 19.00 iyi mi ?Kızlar oruç olanlar bu akşam tartılmayı unutmasınlar olur mu?