Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimde bugün ev doktoru randevum var saç dökülmesi için gideceğim ve eksik olan aşılarımı yaptıracağım. Yarın da cilt dr. Randevum var oda saç dökülmesi için bakalım ne olacak

Benimde bugün ev doktoru randevum var saç dökülmesi için gideceğim ve eksik olan aşılarımı yaptıracağım. Yarın da cilt dr. Randevum var oda saç dökülmesi için bakalım ne olacak
benimde dönem dönem çok saçım dökülüyor demir ilacını kullanınca azaldı dökülmesi...

kaçırdığın bişey yokta biz seni özlüyoruz :KK68:
Gerçekten mi:KK15: dur biraz kilo alıp geleyim :)
Birkaç güne oruç tutmaya başlarım o zaman gelirim diye düşünüyorum şimdi parktayım okuldan aldım oğlanı onlar oynuyor bende size bakayım dedim
Benim yardımcı arkadaş başka yerden iyi teklif almış beni bırakacak yakında Cumartesi 19 Yaşında bir genç kız var öğrenci onla konuşacağım iftara çağırdım abla abla diye pervane etrafımda çocuklara bakarım seni istediğin yere götürürüm diyor ne istiyorsan arabası da var :) Eşimin ofisinde stajyermiş ama bitmiş stajı İnşallah bunla devam ederiz genç olması iyi tabi :)
Temizlik için gelen bayan da hamile :) onunda alternatifi laızm :) 4. Çocuğu bir de
Yada ben yapacağım temizliği bir süre :)

Ben İsveç diyetini yapmıştım, 13 gün ama bende çok etkili olmadı, sevmedim ben. Gerçi sorun bende galiba, ne yaparsam yapayım veremiyorum😭😭

Sen beynine iyice yerleştirmişsin veremiyorum, veremeyeceğim diye. Bunu aşman lazım. Vereceğine inan lütfen. Bak hepimiz veriyoruz. Sen de verebilirsin. Bir ara ada81 ada81 ben hep az az veriyorum diyordu şimdi hedefi 1 kilodan aşağı olmuyor. O öyle düşündükçe de hep veriyor. Öncelikle vereceğine inan. Sonra kesinlikle vereceksin.

hani biz diyoruz ya diyetisyen kan tahlili yaptırmalı vs... yasakmış biliyormusunuz geçen uzman alanında çok iyi bir dr zahide yetişteydi diyetisyenler kan tahlili isteyemez öyle bir yetkileri yok yasak dedi.....:KK51::KK51:

Canım normalde dahiliye uzmanı muayene eder. Kan tahlilini ister. BKİ ye göre diyetisyene yönlendirir. Hatta diyeti bile doktor belirler. Nasıl bir diyet yapacağını. Diyetisyen sadece onu düzenler ve anlatır. Doğrusu o zaten. Hiç özel diyetisyene gitmedim. Ne uyguladıklarını bilmiyorum ama denilen doğru onlar yardımcı sağlık personeli. İsteme yetkileri yok.

Günaydın kızlar dün gece girip menümü yazamadım.. dağ gibi çamaşır vardı tam 1 saat 20 dk çamaşır katladım saat 1 buçukta yattım :KK57:

dünkü menüm

sahur
muhtemelen 60-70 gr süzme peynir
iki dilim ekmek ayarında pide
1 hurma
1 lt su

iftar
2 karnıyarık (fırında patlıcanı z.yağı ile fırçalayıp yarım saat 220 derecede pişiriyorum harika oluyor)
4 kaşık pirinç pilavı
5-6 kaşık yoğurtlu karnabahar
iki yudum ekmek

ara
sade türk kahvesi
1 minik şeftali :KK72:
5000 adım olmuş asgari şekilde hareket ettiğim için :KK48:
Kilona göre yediklerin gayet normal ama sağlık açısından bakarsak duruma pide ve pirinç pilavından uzak durma lazım. Onların haricinde bir de hareketini arttırman gerekli. Hafta da en az 3 gün 35 dk yürümeni tavsiye ediyorum. Bence bu iyiliği kendine yapmalısın. :KK39:
Arkadaşlar ben gittim kan verdim vitamin değerlerim için sürekli halsiz yorgun ve uykuluyum sonuçlarım yarın çıkacak

Çok iyi yapmışsın canım. Bakalım ne çıkacak sonuçlarında. Alınca bizimle de paylaş lütfen.

Aslında cıss değil sadece glisemik indeksi çok yüksek. Bezelye yediğinde pankreas hemen insülin salgılıyor ve şekerin düşüyor. Bu da çok çabuk acıkmana sebep oluyor.

bende bezelye sevmem hiç isabet olmuş

hadi bakalım başlıyoruzzzz :KK73::KK73:
gider sakın stres yapma stres kilo vermeyi engelleyen faktör.... sen sağlıklı bir şekilde beslendikçe hayatına egzersiz kattıkça gidecek o kilolar...
evden saklama kabına kendine salata koy canım üzerine beyaz peynir ceviz ekle ohhh mis menü...
toplu cevap yazayım dedim sana karıştırıyorum sonra
ya çok gözümde büyüyor ama bakalım
ben 60 kilo idim dogum kontrol hapı bana 14 kilo yaptı yedimde tabi

evden getirmiştim bugün onları yedim
yarına allah kerim , tavsiye için teşekürler

@gulenyuzumsunsen kabak ustası sana bişey soracam :KK68:
kabaktan karnıyarık yapmak istiyorum... patlıcanları fırına atıp közleyip öyle yapıyorum bir tane evde kabağım vardı onuda kendime yapayım dedim... kabakta közlenir mi patlıcanlarla :olamaz::olamaz::olamaz:

bizim aşçı kabakları oyup haşlıyor sonra kıyma harç
üzerine kaşar fırında yapıyor

Gerçekten mi:KK15: dur biraz kilo alıp geleyim :)
Birkaç güne oruç tutmaya başlarım o zaman gelirim diye düşünüyorum şimdi parktayım okuldan aldım oğlanı onlar oynuyor bende size bakayım dedim
Benim yardımcı arkadaş başka yerden iyi teklif almış beni bırakacak yakında Cumartesi 19 Yaşında bir genç kız var öğrenci onla konuşacağım iftara çağırdım abla abla diye pervane etrafımda çocuklara bakarım seni istediğin yere götürürüm diyor ne istiyorsan arabası da var :) Eşimin ofisinde stajyermiş ama bitmiş stajı İnşallah bunla devam ederiz genç olması iyi tabi :)
Temizlik için gelen bayan da hamile :) onunda alternatifi laızm :) 4. Çocuğu bir de
Yada ben yapacağım temizliği bir süre :)
sen kilo alma hep geeellll :KK74:
kolay gelsin canım insanın tekrar birinede alışması zor...

Back
X