- 29 Mayıs 2010
- 31.311
- 84.688
- 1.123
canım kaptan listeyi hazırlıyor o yüzden erken bildirm olsun istiyor ben sordum bakalım en geç kaç diyecek yarın için ?Nıye bu akşam yarın 4-5 gibi tartılınca geç mi kalınıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kaptan listeyi hazırlıyor o yüzden erken bildirm olsun istiyor ben sordum bakalım en geç kaç diyecek yarın için ?Nıye bu akşam yarın 4-5 gibi tartılınca geç mi kalınıyor
kaptanım yarın en geç saat kaçta bildirim yapalım... 19.00 iyi mi ?
çook iyi yapmışssın canım yarın bizi haberdar et .. inşallah güzel çıkar sonuç![]()
sabah ve öğle ne yedin peki ?akşam yemegi için sadece yogurt yesem zerdeçal tarçınlı olur mu?
eve geçmem çok geç oluyor
Gerçekten midur biraz kilo alıp geleyim :)
Birkaç güne oruç tutmaya başlarım o zaman gelirim diye düşünüyorum şimdi parktayım okuldan aldım oğlanı onlar oynuyor bende size bakayım dedim
Benim yardımcı arkadaş başka yerden iyi teklif almış beni bırakacak yakında Cumartesi 19 Yaşında bir genç kız var öğrenci onla konuşacağım iftara çağırdım abla abla diye pervane etrafımda çocuklara bakarım seni istediğin yere götürürüm diyor ne istiyorsan arabası da var :) Eşimin ofisinde stajyermiş ama bitmiş stajı İnşallah bunla devam ederiz genç olması iyi tabi :)
Temizlik için gelen bayan da hamile :) onunda alternatifi laızm :) 4. Çocuğu bir de
Yada ben yapacağım temizliği bir süre :)
Kilona göre yediklerin gayet normal ama sağlık açısından bakarsak duruma pide ve pirinç pilavından uzak durma lazım. Onların haricinde bir de hareketini arttırman gerekli. Hafta da en az 3 gün 35 dk yürümeni tavsiye ediyorum. Bence bu iyiliği kendine yapmalısın.
Çok iyi yapmışsın canım. Bakalım ne çıkacak sonuçlarında. Alınca bizimle de paylaş lütfen.
sabah ve öğle ne yedin peki ?
Selam kızlar. Uğraşamadım uzun süre. Oğluma kreş arıyordum. Dün kreşinden ayrıldı. Bugün yeni kreşine başladı. Akşam yorumlarını çok merak ediyorum. Dün kreşteki öğretmeni iki buçuk saat tartıştı kreşten alıyoruz diye. Ama birçok kişi aldı bizim gibi. İnşallah yeni kreşinde mutlu olur oğlum.
Gitmişken hamilelik için de kan aldılar ne olur ne olmaz diye benim umudum yok lekelenmem oldu coraspin sanırım düzensizlik yapıoyrmuş
hayırlı olsun canım , aaa öğretmene ne alırım alırım çocuğumuSelam kızlar. Uğraşamadım uzun süre. Oğluma kreş arıyordum. Dün kreşinden ayrıldı. Bugün yeni kreşine başladı. Akşam yorumlarını çok merak ediyorum. Dün kreşteki öğretmeni iki buçuk saat tartıştı kreşten alıyoruz diye. Ama birçok kişi aldı bizim gibi. İnşallah yeni kreşinde mutlu olur oğlum.
akşama eve gidince 1 haşlanmış yumurta salata ve 4-5 yk yoğurt ye canım.... diyet uzun bir süreç birden herşeyi kısmak doğru değil....kahvaltıda
2 etimek,1 parça peynir,zeytin domates salatalık, biber yedim
oglen
biraz bamya, patlıcan-biber közleme, azcık eski kaşar yedim
etimek dün burada gördüm iş arkadışımda almıştı eve giderken alayım dedim ben onun tuzlullarını alırdım sadesini önceden şimdi kepekli aldım , yumurta haşlayamadım küçük oglanı alıp okula bırakıyorum sabah
o yüzden geç kalacaktım
bebek mi istiyorsunuz allah gönlünüze göre versin
benimde küçük oglum yoktur dediigm bir zamanda oldu
akşama eve gidince 1 haşlanmış yumurta salata ve 4-5 yk yoğurt ye canım.... diyet uzun bir süreç birden herşeyi kısmak doğru değil....
Canım benim durumum farklı 2 başarısız tüp bebek denemem var ilki düştü. İkinci doktor hatası var söylemesede..Doğal yoldan olmayacak kadar büyük bir problem yok ama tüpler açık,büyük bir hastalık yok ama olmuyor