Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 621. Etap Free Liste ***

sisyphos (68.6/66.1//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 06.05.2019 Başlama Kilosu: 68.6 Hedef: 55

candy_candy (130.2/128.2//%) 3. Takımdan transfer olmak istiyor. 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye
Mavikus_ (68.4/66.8//%) Turan16 isimli üye kullanıcı adını değiştirdi. 575. Etapta 68.4 kilo ile izne ayrılan üye
merve4416 (58.1/57.6//%) 618. Etapta 53.5 kilo ile mezun olan üye
eskibilezik(63/62//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 03.05.2019 Başlama Kilosu:63 Hedef: 56
zeyneppk(///%)
LAydLiNe (///%) 615. etapta 64.8 kilo ile izne ayrılan üye
UstaM (66///%) Yeni üye Başlama Tarihi: 08.05.2019 Başlama Kilosu:66 Hedef:52
Gonul83 (///%)
janine (///%)
merryangel (///%)
Neredeyimben (///%)
latiska (///%)
zambak86 (///%)

13. Takım Free Liste ortalama: %

UstaM UstaM canım hedefine 50 nin altı demişsin. Boyuna göre 50 uygun ama ben ilk hedefini 52 olarak bildireceğim. Daha sonra geriye çekeriz hedefini.

akşam yemegi için sadece yogurt yesem zerdeçal tarçınlı olur mu?
eve geçmem çok geç oluyor

Gerçekten mi:KK15: dur biraz kilo alıp geleyim :)
Birkaç güne oruç tutmaya başlarım o zaman gelirim diye düşünüyorum şimdi parktayım okuldan aldım oğlanı onlar oynuyor bende size bakayım dedim
Benim yardımcı arkadaş başka yerden iyi teklif almış beni bırakacak yakında Cumartesi 19 Yaşında bir genç kız var öğrenci onla konuşacağım iftara çağırdım abla abla diye pervane etrafımda çocuklara bakarım seni istediğin yere götürürüm diyor ne istiyorsan arabası da var :) Eşimin ofisinde stajyermiş ama bitmiş stajı İnşallah bunla devam ederiz genç olması iyi tabi :)
Temizlik için gelen bayan da hamile :) onunda alternatifi laızm :) 4. Çocuğu bir de
Yada ben yapacağım temizliği bir süre :)

Allahım temizlikçiye bak hele vurduğu gol olmuş :D

Kilona göre yediklerin gayet normal ama sağlık açısından bakarsak duruma pide ve pirinç pilavından uzak durma lazım. Onların haricinde bir de hareketini arttırman gerekli. Hafta da en az 3 gün 35 dk yürümeni tavsiye ediyorum. Bence bu iyiliği kendine yapmalısın. :KK39:

Çok iyi yapmışsın canım. Bakalım ne çıkacak sonuçlarında. Alınca bizimle de paylaş lütfen.

Yarın çıkacak sonuçlarım bakalım yazarım tabiki

Selam kızlar. Uğraşamadım uzun süre. Oğluma kreş arıyordum. Dün kreşinden ayrıldı. Bugün yeni kreşine başladı. Akşam yorumlarını çok merak ediyorum. Dün kreşteki öğretmeni iki buçuk saat tartıştı kreşten alıyoruz diye. Ama birçok kişi aldı bizim gibi. İnşallah yeni kreşinde mutlu olur oğlum.

sabah ve öğle ne yedin peki ?

kahvaltıda
2 etimek,1 parça peynir,zeytin domates salatalık, biber yedim

oglen
biraz bamya, patlıcan-biber közleme, azcık eski kaşar yedim

etimek dün burada gördüm iş arkadışımda almıştı eve giderken alayım dedim ben onun tuzlullarını alırdım sadesini önceden şimdi kepekli aldım , yumurta haşlayamadım küçük oglanı alıp okula bırakıyorum sabah
o yüzden geç kalacaktım

Selam kızlar. Uğraşamadım uzun süre. Oğluma kreş arıyordum. Dün kreşinden ayrıldı. Bugün yeni kreşine başladı. Akşam yorumlarını çok merak ediyorum. Dün kreşteki öğretmeni iki buçuk saat tartıştı kreşten alıyoruz diye. Ama birçok kişi aldı bizim gibi. İnşallah yeni kreşinde mutlu olur oğlum.

İnşallah canım yeni kreşi çok çok güzel olur. Ben de büyük kızı dershaneye yazdırdım dün. Seneye 8. sınıfız allah izin verirse. Zor bir yıl olacak çünkü küçük kızımda ilk okula başlayacak. Şimdi de onun için hem okul hem öğretmen araştırmam lazım. İnşallah bütün çocuklarımız için güzel yerler buluruz hayırlısıyla. :KK200:

hayırlı olsun canım , aaa öğretmene ne alırım alırım çocuğumu :sinirli:

kahvaltıda
2 etimek,1 parça peynir,zeytin domates salatalık, biber yedim

oglen
biraz bamya, patlıcan-biber közleme, azcık eski kaşar yedim

etimek dün burada gördüm iş arkadışımda almıştı eve giderken alayım dedim ben onun tuzlullarını alırdım sadesini önceden şimdi kepekli aldım , yumurta haşlayamadım küçük oglanı alıp okula bırakıyorum sabah
o yüzden geç kalacaktım
akşama eve gidince 1 haşlanmış yumurta salata ve 4-5 yk yoğurt ye canım.... diyet uzun bir süreç birden herşeyi kısmak doğru değil....

*** 13. Takım 621. Etap Free Liste ***

sisyphos (68.6/66.1//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 06.05.2019 Başlama Kilosu: 68.6 Hedef: 55

candy_candy (130.2/128.2//%) 3. Takımdan transfer olmak istiyor. 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye
Mavikus_ (68.4/66.8//%) Turan16 isimli üye kullanıcı adını değiştirdi. 575. Etapta 68.4 kilo ile izne ayrılan üye
merve4416 (58.1/57.6//%) 618. Etapta 53.5 kilo ile mezun olan üye
eskibilezik(63/62//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 03.05.2019 Başlama Kilosu: 63 Hedef: 56
zeyneppk(///%)
LAydLiNe (///%) 615. etapta 64.8 kilo ile izne ayrılan üye
UstaM (66///%) Yeni üye Başlama Tarihi: 08.05.2019 Başlama Kilosu: 66 Hedef:52
Gonul83 (///%) 620. Etapta 54.4 kilo ile mezun olan üye
janine (///%)
merryangel (///%)
597. Etapta 67.5 kilo ile izne ayrılan üye
Neredeyimben (///%) Yeni üye Başlama Tarihi 10.05.2019 Başlama Kilosu: 83 Hedef: 65
latiska (///%) 596. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
zambak86 (///%) 609. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free Liste ortalama: %

bebek mi istiyorsunuz allah gönlünüze göre versin
benimde küçük oglum yoktur dediigm bir zamanda oldu

Canım benim durumum farklı 2 başarısız tüp bebek denemem var ilki düştü. İkinci doktor hatası var söylemesede..Doğal yoldan olmayacak kadar büyük bir problem yok ama tüpler açık,büyük bir hastalık yok ama olmuyor

akşama eve gidince 1 haşlanmış yumurta salata ve 4-5 yk yoğurt ye canım.... diyet uzun bir süreç birden herşeyi kısmak doğru değil....

6:30 gibi evde oluyorum ama 6 da çıkıyorum 30 dk iş ile ev arası
bazen 7 oluyor hatta

Canım benim durumum farklı 2 başarısız tüp bebek denemem var ilki düştü. İkinci doktor hatası var söylemesede..Doğal yoldan olmayacak kadar büyük bir problem yok ama tüpler açık,büyük bir hastalık yok ama olmuyor

herşeyin vakti saati var demekki
en kısa zamanda olur inşallah

Back
X