Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende de belirtiler var bi haftadır hergün ha geldi ha gelecek diye bekliyorum ama gelen giden yok.
Regl olamadım, 4 gündür wc çıkmadım bu tartı bana ne göstersin ki :mad:
canım kuru erik ve hurmayı yapsana kabızlık için. Hamile de değilsen soğan suyu içebilirsinn
Ben geldim kızlar. Bugün oruç tutamadım, dün akşam arkadaşlarla yemeğe çıktık, ıslak saçla dışarda oturunca midemi güzelce üşütmüşüm.
18.5
01:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim parmesan
1 dilim tb ekmek

20:30
1 kase çorba
4 köfte
Salata
1 dilim tb ekmek

2 bardak su :KK43:

19.5
10:00
2 dilim tb ekmeği
3 dilin peynir
6 zeytin
2 çay kaşığı tahin pekmez karışımı(midem ağrıyordu, iyi gelir diye yedim)
, gerçekten rahatlattı)

15:30
3 minik mercimekli köfte
1 kase çorba

19:00
3 yk esmer bulgur pilavı
5 yk fasülye yemeği
1 hurma

Arada 1 kupa süt

Suyu 2 ye tamamlarım.
LAydLiNe LAydLiNe
geçmiş olsun canım sana da nane limon iyi gelir

canım kuru erik ve hurmayı yapsana kabızlık için. Hamile de değilsen soğan suyu içebilirsinn
geçmiş olsun canım sana da nane limon iyi gelir
Bugun senin verdigi tarifi yapmak istedim ne oldu bilmiyorum temizlikten sonra ayaga bile kalkamadim.. bende kuru erikle kuru dut yedim su ictim sanirim ise yarayacak 😂😂😂

Sahur 01:30
1,5 haş yumurta beyAzı
Domates salatalık

İftar 19:45
2 lahmacun
Salata
1 şişe maden suyu

2 lt su

Bi yandan ev işleri akşam yemeği bulaşık
bi yandan çocukların yemeği düzeni
Küçüğün Wc eğitimi :olamaz:
Bi yandan hatim için çabam,

Çok şükür aşılmaz şeylerle uğraşmıyorum ama halsizlikle birleşince biraz sürünerek bunları yapıyorum kızlar benim az gelme sebebim bu.
Şimdi çocukları uyuttum ama bende bittim .
Canları sağılsun sabah bi kalkıyorlar akşama kadar dur durak yok istekleri de hiç bitmiyor . :KK51:
Şu an evde bi sessizlik var ve kulaklarım çınlıyor .
Namazı kılıp yatacağım
Hepinize iyi geceler :KK25:

O zaman kesin inerim o kilonun altına
Ama benden başka ypk mu aday hiç yer vardı dimi
Var diye biliyorum canim gecen hafta mumu ve anka izine ayrildi zaten... onlar olsada yer vardi diye biliyorum...bazen gun icinde banada geliyorlar yeter bu hafta mezun olayim diyorum sonra vazgeçiyorum 🤗🤗🤗🤗 zaten eger bekleyen cok olursa LAydLiNe LAydLiNe beni mezun edebilir sıkıntı yok...

Var diye biliyorum canim gecen hafta mumu ve anka izine ayrildi zaten... onlar olsada yer vardi diye biliyorum...bazen gun icinde banada geliyorlar yeter bu hafta mezun olayim diyorum sonra vazgeçiyorum 🤗🤗🤗🤗 zaten eger bekleyen cok olursa LAydLiNe LAydLiNe beni mezun edebilir sıkıntı yok...
aynen bugün bana da geldiler sana gelenler den :KK70:buraya sık gelmeyince suçlu hissettim zaten kilo da da oynama yok 5 aydır diyetteyim çok sıkıldım da 2 hafta daha kalcam inşallah:KK51:sonrası yok yeter dAa 😊

1,5 haş yumurta beyAzı
Domates salatalık

2 lahmacun
Salata
1 şişe maden suyu

2 lt su

Çok şükür aşılmaz şeylerle uğraşmıyorum ama halsizlikle birleşince biraz sürünerek bunları yapıyorum kızlar benim az gelme sebebim bu.
Canları sağılsun sabah bi kalkıyorlar akşama kadar dur durak yok istekleri de hiç bitmiyor . :KK51:
Namazı kılıp yatacağım
Menu guzel ayni lahmacun yemisiz ;)))
Valla senin iki benim bir bizde butun gun kizim az sus demekle gecti... cocuk anlamiyor parka gidelim niye evde oturuyoruz diye söyleniyor... bide tavirlari gorecen ergen ergen hareketler esimle benim konusacak halimiz bile yok öyle yuzune bakiyoruz kızın 😂😂😂

aynen bugün bana da geldiler sana gelenler den :KK70:buraya sık gelmeyince suçlu hissettim zaten kilo da da oynama yok 5 aydır diyetteyim çok sıkıldım da 2 hafta daha kalcam inşallah:KK51:sonrası yok yeter dAa 😊
Listeninde en guzel tarafi kontrollu oluyorsun... cok vermesekte almıyoruz bence ramazan yorgunlugu bayram sonrasi tekrar coskulu oluruz...👍👍

Aklımdaydı aslında markete gidince kuru erik alacaktım ama yoktu :KK51: önceki akşam eşime yaptığım kompostonun kayısılarından yedim duphalac içtim dondurma yedim hiçbişey olmadı:işsiz:
Test yaptım bişey çıkmadı hamile değilimdir heralde. Ama şimdi oruçluyken soğan suyunu da almaz midem :skandal:

1,5 haş yumurta beyAzı
Domates salatalık

2 lahmacun
Salata
1 şişe maden suyu

2 lt su

Namazı kılıp yatacağım

Ya iş yaparken yoruluyoruz ama ben boş oturamıyorum da. Dün biraz iş yaptım sonra biraz oturiyim dedim tv de dolandım biraz baktım bişey yok canım sıkıldı kalktım iş yapmaya devam ettim :KK48:

Menu guzel ayni lahmacun yemisiz :KK66:))
Valla senin iki benim bir bizde butun gun kizim az sus demekle gecti... cocuk anlamiyor parka gidelim niye evde oturuyoruz diye söyleniyor... bide tavirlari gorecen ergen ergen hareketler esimle benim konusacak halimiz bile yok öyle yuzune bakiyoruz kızın 😂😂😂
Aynı benim kızım . İnsan bi nefes almaz mı bi soluk çekmezmi içine yok anacım .. babası parka götürdü biraz sonra tartışmışlar geri geldiler .:KK70:sürekli kesmek biçmek yapıştırmak türü etkinlik istiyor . Ben bir yapıyorum yok devamını istiyor ona da benim ne vaktim ne beynim ne gücüm kalıyor . Hikaye saati , kes yapıştır Vakti , yapboz saati:ukala:saatimiz isteğimiz hiç bitmiyo.
Elimden geldiğince üzmemeye çalışıyorum ama ona yetişmeye uğraşırken bi bakıyorum ben üzülüyorum :KK51:
Yemekleri birlikte yapıyoruz bugünler de onu çözüm buldum . Ocağı en küçük kısık ayara koyuyorum pilavlık malzemeleri yanına koyuyorum sırayla ben onu at şunu at karıştır vs diyorum yemek yapıyoruz
Salata yapıyo bazen bi kör bıçakla :KK48:
Bunlar güzel de bu sefer küçük olan da tabureye çıkmaya çalışıp , o da bıçak isteyince yine bir kriz çıkıyor 😊
Ay ne çok dolmuşum ya
İşte böyle adacım uğraşıyoruz 😁

Menu guzel ayni lahmacun yemisiz :KK66:))

10 aylık versiyonu da bende var 😂 bütün gün paçamda anne anne diye babaya gönderiyom yok yine dönüp bana geliyor. Bişey yapmamı istemiyor onla oturacam bütün gün 😂

Back
X