- 29 Mayıs 2010
- 31.305
- 84.680
- 1.123
Wawww desene bu hafta listedesinŞuan 54,9 kg yum
Mezun olduğumda 54,8 idim
Var mı bana yan bakan ?
Var mı benim kiloma yakın ?
Var mı benden zayıfı ?
Rakibim var mı?
Yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wawww desene bu hafta listedesinŞuan 54,9 kg yum
Mezun olduğumda 54,8 idim
Var mı bana yan bakan ?
Var mı benim kiloma yakın ?
Var mı benden zayıfı ?
Rakibim var mı?
Yok![]()
Olabilir demir eksikligi siddetli bas ağrısı yaparmışBence vücudu vitaminsiz kaldığı için ağrıyor birde az su içiyorsa O'ndan
Bilmem ki girebiliyormuyumlisteye gireyim de herşeyim bir düzene girseWawww desene bu hafta listedesin![]()
canım kuru erik ve hurmayı yapsana kabızlık için. Hamile de değilsen soğan suyu içebilirsinnBende de belirtiler var bi haftadır hergün ha geldi ha gelecek diye bekliyorum ama gelen giden yok.
Regl olamadım, 4 gündür wc çıkmadım bu tartı bana ne göstersin ki![]()
geçmiş olsun canım sana da nane limon iyi gelirBen geldim kızlar. Bugün oruç tutamadım, dün akşam arkadaşlarla yemeğe çıktık, ıslak saçla dışarda oturunca midemi güzelce üşütmüşüm.
18.5
01:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim parmesan
1 dilim tb ekmek
20:30
1 kase çorba
4 köfte
Salata
1 dilim tb ekmek
2 bardak su
19.5
10:00
2 dilim tb ekmeği
3 dilin peynir
6 zeytin
2 çay kaşığı tahin pekmez karışımı(midem ağrıyordu, iyi gelir diye yedim)
, gerçekten rahatlattı)
15:30
3 minik mercimekli köfte
1 kase çorba
19:00
3 yk esmer bulgur pilavı
5 yk fasülye yemeği
1 hurma
Arada 1 kupa süt
Suyu 2 ye tamamlarım.
LAydLiNe
Eger mezun oldugun kilonun altina inersen listeye girebilirsin canim...Bilmem ki girebiliyormuyumlisteye gireyim de herşeyim bir düzene girse
Bugun senin verdigi tarifi yapmak istedim ne oldu bilmiyorum temizlikten sonra ayaga bile kalkamadim.. bende kuru erikle kuru dut yedim su ictim sanirim ise yarayacakcanım kuru erik ve hurmayı yapsana kabızlık için. Hamile de değilsen soğan suyu içebilirsinn
geçmiş olsun canım sana da nane limon iyi gelir
O zaman kesin inerim o kilonun altınaEger mezun oldugun kilonun altina inersen listeye girebilirsin canim...
Var diye biliyorum canim gecen hafta mumu ve anka izine ayrildi zaten... onlar olsada yer vardi diye biliyorum...bazen gun icinde banada geliyorlar yeter bu hafta mezun olayim diyorum sonra vazgeçiyorumO zaman kesin inerim o kilonun altına
Ama benden başka ypk mu aday hiç yer vardı dimi
Yarar inşallah canım da kurtulursunBugun senin verdigi tarifi yapmak istedim ne oldu bilmiyorum temizlikten sonra ayaga bile kalkamadim.. bende kuru erikle kuru dut yedim su ictim sanirim ise yarayacak![]()
aynen bugün bana da geldiler sana gelenler denVar diye biliyorum canim gecen hafta mumu ve anka izine ayrildi zaten... onlar olsada yer vardi diye biliyorum...bazen gun icinde banada geliyorlar yeter bu hafta mezun olayim diyorum sonra vazgeçiyorumzaten eger bekleyen cok olursa
LAydLiNe beni mezun edebilir sıkıntı yok...
Menu guzel ayni lahmacun yemisizSahur 01:30
1,5 haş yumurta beyAzı
Domates salatalık
İftar 19:45
2 lahmacun
Salata
1 şişe maden suyu
2 lt su
Bi yandan ev işleri akşam yemeği bulaşık
bi yandan çocukların yemeği düzeni
Küçüğün Wc eğitimi
Bi yandan hatim için çabam,
Çok şükür aşılmaz şeylerle uğraşmıyorum ama halsizlikle birleşince biraz sürünerek bunları yapıyorum kızlar benim az gelme sebebim bu.
Şimdi çocukları uyuttum ama bende bittim .
Canları sağılsun sabah bi kalkıyorlar akşama kadar dur durak yok istekleri de hiç bitmiyor .
Şu an evde bi sessizlik var ve kulaklarım çınlıyor .
Namazı kılıp yatacağım
Hepinize iyi geceler![]()
Listeninde en guzel tarafi kontrollu oluyorsun... cok vermesekte almıyoruz bence ramazan yorgunlugu bayram sonrasi tekrar coskulu oluruz...aynen bugün bana da geldiler sana gelenler denburaya sık gelmeyince suçlu hissettim zaten kilo da da oynama yok 5 aydır diyetteyim çok sıkıldım da 2 hafta daha kalcam inşallah
sonrası yok yeter dAa
![]()
canım kuru erik ve hurmayı yapsana kabızlık için. Hamile de değilsen soğan suyu içebilirsinn
Sahur 01:30
1,5 haş yumurta beyAzı
Domates salatalık
İftar 19:45
2 lahmacun
Salata
1 şişe maden suyu
2 lt su
Bi yandan ev işleri akşam yemeği bulaşık
bi yandan çocukların yemeği düzeni
Küçüğün Wc eğitimi
Bi yandan hatim için çabam,
Çok şükür aşılmaz şeylerle uğraşmıyorum ama halsizlikle birleşince biraz sürünerek bunları yapıyorum kızlar benim az gelme sebebim bu.
Şimdi çocukları uyuttum ama bende bittim .
Canları sağılsun sabah bi kalkıyorlar akşama kadar dur durak yok istekleri de hiç bitmiyor .
Şu an evde bi sessizlik var ve kulaklarım çınlıyor .
Namazı kılıp yatacağım
Hepinize iyi geceler![]()
Aynı benim kızım . İnsan bi nefes almaz mı bi soluk çekmezmi içine yok anacım .. babası parka götürdü biraz sonra tartışmışlar geri geldiler .Menu guzel ayni lahmacun yemisiz))
Valla senin iki benim bir bizde butun gun kizim az sus demekle gecti... cocuk anlamiyor parka gidelim niye evde oturuyoruz diye söyleniyor... bide tavirlari gorecen ergen ergen hareketler esimle benim konusacak halimiz bile yok öyle yuzune bakiyoruz kızın![]()
Bende aynen öyle düşünüyorumListeninde en guzel tarafi kontrollu oluyorsun... cok vermesekte almıyoruz bence ramazan yorgunlugu bayram sonrasi tekrar coskulu oluruz...![]()
Menu guzel ayni lahmacun yemisiz))
Valla senin iki benim bir bizde butun gun kizim az sus demekle gecti... cocuk anlamiyor parka gidelim niye evde oturuyoruz diye söyleniyor... bide tavirlari gorecen ergen ergen hareketler esimle benim konusacak halimiz bile yok öyle yuzune bakiyoruz kızın![]()