- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Üzülme canım üzülecek bişey yokTamam kaptanım çok suçluluk duyuyorum zaten pişmanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme canım üzülecek bişey yokTamam kaptanım çok suçluluk duyuyorum zaten pişmanım![]()
Çok iyi
Regliden kaynaklaniyordur o aclik canim ... bir minik ara yap istersen..Dün iftarda az yiyince sanki sahurda çok yedimakşama kadar da o kadar acıktım ki başım ağrıyor şu anda .
Yani sanki çok yemiş gibiyim.ama iştahım da çok açık
Sağol canımşimdi iyimisin canım
sen bugün tutmadım diyince ses etmedim ama öyle olmaz canım regl olunca bozmalısın , böyle olunca farz olanı bilerek tutmamış oluyorsun
sağol canım
Aynen öyle canım
Ahhh şu kabizlik bizi fena etkiliyor...Birde kabızlık var yinehurma-erik yapıyorum şimdi
![]()
Rabbim affedendir canim... sen gönlünü ferah tut ama unutma regli geldiği dakikaya kadar oruc tutulur...Tamam kaptanım çok suçluluk duyuyorum zaten pişmanım![]()
Yok canım üniversitede boşanma sebep olmuyor. “Kişisel tercihin” diyorlar. Burada kadro da vermiyorlar. Bir sürü eziyet de cabası. Üstelik oğluma da yetişemiyorum, olduğum şehirde kimsem yok. İki yıldır o kadar çok dua ettim, o kadar uğraştım ki...
Bugun menü
Sahur 23.30
1c.bardagi kefir
3 kuru erik
Aksam iftar 19.47
3 yk bulgur pilavi
2 adet firinda tavuk baget
Semizotlu salata
2 yk patlican salatasi
2 lt su icmeye çalışacam...LAydLiNe
Spor
60 dk tempolu yürüyüş yapildi..
Canim , aksam olmamis cok az yiyorsun herzaman soylerim diyet uzun bi süreç bu kadar cok kisarsan bıkkınlık gelir bi yerden sonra motivasyonun azalir... aksama yumurta ekleseydin daha iyi olurdu canimİyi akşamlar
21 Mayıs
Sabah 08:00
Domates Salatalık
1 parça örgü peynir
1 parça ekmek
Çay
Öğle 12:30
Kırmızı yeşil biber kabak patlıcan (fırında közlendi)
1 kase cacık
Akşam 17:30
4 domates 2 salatalık
Maydanoz peynir
Saat 19:30
Çay
2 hurma 3 badem
Su = 3 lt
Spor = 5 bin adım
Saat 9 Kahvaltı
3 yk yulaf, 1 bardak süt, 1 filtre kahve, salatalık , bir elma
Ara
1 bardak kefir, 2 ceviz, 1 badem
Akşam yemeği 6
1 kase analı kızlı çorbası
1 tabak kıymalı kaşarlı kabak yemeği ( ada ablanın tarifi)
2 dilim form ekmek
2.5 lt su yatana kadar olur
1 mil leslie
250 ipsiz atlama
25 squat
100 mekik
200 bölgesel bacak hareketi
200 basen hareketi
Insallah canim , bu hafta bende bi durgunluk var ... cumaya kadar ne olur ne biter benim icinde süpriz olacakArtıların gider canım menün de sporunda çok güzel heleki oruçlu iken yapmışsın.
Yok canım bilmediklerimizden sorumlu değiliz öğrendin artık bundan sonra yapmamalisin bu tip şeylerde sormak istersen burdayizBilmiyordum ama çok mu günaha girdim![]()
Afiyet olsun canımBugun menü
Sahur 23.30
1c.bardagi kefir
3 kuru erik
Aksam iftar 19.47
3 yk bulgur pilavi
2 adet firinda tavuk baget
Semizotlu salata
2 yk patlican salatasi
2 lt su icmeye çalışacam...LAydLiNe
Spor
60 dk tempolu yürüyüş yapildi..
Canim , aksam olmamis cok az yiyorsun herzaman soylerim diyet uzun bi süreç bu kadar cok kisarsan bıkkınlık gelir bi yerden sonra motivasyonun azalir... aksama yumurta ekleseydin daha iyi olurdu canim![]()
Insallah canim , bu hafta bende bi durgunluk var ... cumaya kadar ne olur ne biter benim icinde süpriz olacak![]()
ada idolümsün![]()
İnşallah canım, beklerim her zaman, yakınızYakın şehirlerde yaşıyoruz canım, ben de Kırıkkale' deyim. Nasip olursa bir gün görüşelim![]()