• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bir tane doğursam adam beni kraliçe elizabeth ilan edecek , kol çantamı taşıtmıyor suyumu bile aldırmıyor, durup durup pide alayı mı kokoreç alayım mı :KK70: yiiiter yiiiter

Kızz yetmez yetmez bırak yapsın. Ben enayi gibi 9 ay her yere koştum son güne kadar araba da sürdüm marketi de ben yaptım. Evi de temizledim her işi de yaptım. Adam kıymet mi bildi yoo bütün kadınlar hamileyken öyle yapıyor sanıyor :63:

Herkes ne mutlu ne güzel sanki ben hiç ir zaman mutlu olamicam bu hayatta tam anlamiyla hayatım yarım olcak gibi hissediyorum :KK43:

Kız seni döverim. Yok öyle karamsar laflar. Dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin :KK19:

ben eşime canım çanta ayakkabı aşeriyorum derdim :KK70::KK70::KK70:

Oo çok mantıklı :KK70:

bizim bir arkadaşın tüp bebekle olmuştu çocuğu , bize diyordu ki çabuk çocuğumu sevin ben buna çok para verdim diye :KK70::KK70::KK70:

Çok doğru :KK70::KK70::KK70:

Biz gerçekten görmedik ama :KK70: :KK70: kayınvalidem de aradı dün şimdi hamile olmak varmış diyo, cumartesi eşim pikniğe götürdü sen kalkma sen otur elimden tutmalar falan, normalde yapmaz valide şok tabi :21:

Aman yapsın yapsın. Kız nazlan sende hamileliği sonuna kadar yaşa. :KK66::KK71:

ooo siz çocuk bakarken bizim gibi kapışırsınız çocuk ağladığında kucağına alırdı yaa bir bana ver beni istiyor anne kokusu arıyor derdim yok ben alacam derdi :KK70::KK70::KK70: yemeğini yedirirdibanyosunu birlikte yaptırıdık ... benim süt olmadı gece kalkıp süt hazırlamak benim görevimdi yedirmek gazını çıkartmak eşimin göreviydi yolda bebek arabasını sürmek ona aitti kimseye vermezdi :KK70::KK70::KK70:....bi hastalansın sabaha kadar otururdu başında 20 dk bir ateş ölçerdi..... ablam doğru demiş yaaa ben çocuk büyütmemişim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gerçekten bakmamışsın :KK70::KK70::KK70: öyle olsa ben hemen üçüncüyü de yapardım:KK70:

Kızz yetmez yetmez bırak yapsın. Ben enayi gibi 9 ay her yere koştum son güne kadar araba da sürdüm marketi de ben yaptım. Evi de temizledim her işi de yaptım. Adam kıymet mi bildi yoo bütün kadınlar hamileyken öyle yapıyor sanıyor :63:

Kız seni döverim. Yok öyle karamsar laflar. Dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin :KK19:

Oo çok mantıklı :KK70:

Çok doğru :KK70::KK70::KK70:

Aman yapsın yapsın. Kız nazlan sende hamileliği sonuna kadar yaşa. :KK66::KK71:

Gerçekten bakmamışsın :KK70::KK70::KK70: öyle olsa ben hemen üçüncüyü de yapardım:KK70:
Valla oyle olmus 😂😂 simdi düşündüm hep o bakmış... onun cocuk istememesi lazimken o istiyor ..utanmadan ben istemiyorum 😂😂😂
Cok yardimciydi gerçekten ....

Valla oyle olmus 😂😂 simdi düşündüm hep o bakmış... onun cocuk istememesi lazimken o istiyor ..utanmadan ben istemiyorum 😂😂😂
Cok yardimciydi gerçekten ....
O çok iyi ama gerçekten ,insan psikolojikmen kendini iyi hissediyor .
benim ki tam seninkilerle aynı değil Ama işten gelir Yorgunum demez gece kalkarlar ikisi de , o birini alır ayağına ben birini alırdım sabaha kadar sallada salla . :olamaz:Artık kaçta uyurlarsa

O çok iyi ama gerçekten ,insan psikolojikmen kendini iyi hissediyor .
benim ki tam seninkilerle aynı değil Ama işten gelir Yorgunum demez gece kalkarlar ikisi de , o birini alır ayağına ben birini alırdım sabaha kadar sallada salla . :olamaz:Artık kaçta uyurlarsa
Aynen oyle canim annede biraz dinlenmis oluyor psikolojik olarak iyi geliyor...
Allah razi olsun valla yardimci olmasalar halimiz nece olurdu :KK66:)

hahahah :KK70::KK70::KK70: yok canım ben sizinkileri seveyim :KK66:) Allah isteyen herkese nasip etsin.... yaş olduğu 38 bu saatten sonra tekrar başa dönmek zor valla gözüm yemiyor :KK70::KK70::KK70:
ya başa dönmek zor ada ama kardeşte farklı oluyor gerçi ama
benimde gözüm yemiyor şuanda 36 yaşındayım.

4 😲

Bugün test alicam 😓

ay canım ne demem bilmedim 4 çocukmu var senin
:oops::oops:

ama gerçekten öyle. Benim ablam var 2 tane ama baba bir anne ayrı.. severim sorun yok ama aynı evde beraber büyümedim hayatım boyunca da hep eksikliğini hissettim biliyormusunuz. Hala yüreğim acıyor o günleri hatırlayınca. Çok imrenirdim kardeşi olanlara
deme :KK17:
iki çocuğun arasında 20 ay var ya adım tavşana çıkar diye toplum baskısından korkarak yapmıyorum sanki test yapmayınca hamile olmayacam gibi geliyor 😁😁😁
isteriz isteriz isteriz 😊🤣🤣🤣

Bende öyle diyordum ve ikinciye hamile kalmıştım ❤❤❤
Çocuk büyütmek çok zor bu devirde , hatta dünya o kadar kirliki insan korkuyor . Ama güzel şeyleri yayacak evlatlar yetiştirmek de güzel. Allahım elimizdekilerin kıymetini bildirsin , hepsini hayırlı evlat etsin . Acılarını göstermesin. Evlat isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım

canım inşallah çocuklarının arası iyi olur
insnaın içine işleyince çıkmıyor bazı şeyler haklısın

ben hep buralardayım bana biraz morel versene taktım şu kan pıhtılaşmasına :KK43:

benim görümcemdede vardı hep igne oldu çocukalrı gayet saglıklı cnm
takma kafanı

Bana simdi hadi kardes yap modundalar...bide bi kiziyorlar bi cik cik cik olmaz boyle diyorlar dunyanin sonuymus gibi konuşuyorlar...
Iste yeter ki konuşsunlar....

çevremde herkes tek çocuklu ada
çogu arkadaşım öyle

Sağolun kızlar :KK36: oğlum ateş te yandı gece boyu 1 saat uyumadim siziyordum ara ara. Uykusuzum diye açlık vuruyor yine. 3 ogün yapıyorum bugün. Yoksa saldiracam resmen

çok geçmiş olsun
benimde çocuklar hasta :(
iki gündür eve gidip bakıma alıyorum

. Cuma bildirimini yaptıktan sonra iki Cuma daha bekleyeceğiz canım. Bu arada hergün menü yaz lütfen
Menünü yaz canım menü yazmadan olmuyor
Beyaz ekmeği artık hayatından çıkar canım zaten sana bi faydası yok. Zamanla daha güzel menüler bekliyorum senden.
Tamam canım benim de aklımda bu Cuma düzeltirim inşallah.
Eeee ada değil sadece ben bas bas bağırıyorum dimi bu konuda?
Bu konuda özgürsün istediğini yapabilirsin
Hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim. Planlı programlı olmuyor zaten böyle daha iyi oluyor. Bak mesela ben 3. İstemiyorum ama kazara olsa yok demem 😉

Elime terlik alıp sopalayacağım valla seni kendine gel canım bişey olmaz telaşlanma eminim güzel olacak her şey :KK200:

tamamdır kaptanım menü yazacagım mutlaka

Ben bir tane doğursam adam beni kraliçe elizabeth ilan edecek , kol çantamı taşıtmıyor suyumu bile aldırmıyor, durup durup pide alayı mı kokoreç alayım mı :KK70: yiiiter yiiiter

ay kıyamam yaaaa
:-):-):-)
bizim bir arkadaşın tüp bebekle olmuştu çocuğu , bize diyordu ki çabuk çocuğumu sevin ben buna çok para verdim diye :KK70::KK70::KK70:

ahahahha buda iyiymiş ada

Aynen kaptan sen haklıydın LAydLiNe LAydLiNe pek sağlıklı değil bu detokslar aç kalıyor insan
madamhd madamhd yani ne diyeceğimi bilemedim şimdi
Daha 10 aylık değilmiudi bebeğin ondan başka varmıydı peki herleyin hayırlısı sağlıklısı Allah gönlüne göre versin aypare ackerman aypare ackerman yaptın mı bugün spor

ya başa dönmek zor ada ama kardeşte farklı oluyor gerçi ama
benimde gözüm yemiyor şuanda 36 yaşındayım.

ay canım ne demem bilmedim 4 çocukmu var senin
:oops::oops:

canım inşallah çocuklarının arası iyi olur
insnaın içine işleyince çıkmıyor bazı şeyler haklısın

benim görümcemdede vardı hep igne oldu çocukalrı gayet saglıklı cnm
takma kafanı

çevremde herkes tek çocuklu ada
çogu arkadaşım öyle

çok geçmiş olsun
benimde çocuklar hasta :KK43:
iki gündür eve gidip bakıma alıyorum

tamamdır kaptanım menü yazacagım mutlaka

ay kıyamam yaaaa
:-):-):-)

ahahahha buda iyiymiş ada
Tek cocuklu olan arkadaslarindan pisman olan var mi ? Keske ikincide olaydi hata yaptim diyen var mi ?

Back
X