- 29 Mayıs 2010
- 31.285
- 84.628
- 1.123
Az sabir canimDyt dedim ki bütün vücudundan ateş çıkıyor sanki ve bireylere saldirasim var oda dedi ki vücut yağ yakıyor sabret mükafatını al![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az sabir canimDyt dedim ki bütün vücudundan ateş çıkıyor sanki ve bireylere saldirasim var oda dedi ki vücut yağ yakıyor sabret mükafatını al![]()
Sabrettim canım ins suyla bastirdimAz sabir canim)
Evt tabi bulgursa hafta 2-3 gün yenebilir niyeyse ben pirinç olarak algiladimPilav bulgursa 2 yk yiyebilir bence.. ben yiyordum![]()
Menun güzel canım afiyet olsunSahur 02:00
1 lahmacun
Domates salatalık çay
İftar 19:45
1 fırında alabalık
Salata
Maden suyu
2 lt su içeceğim
Daha önce diyet yaptın bu işi biliyorsun pilav bulgur diye umut ediyorumSahur
1 kase bulgurlu yayla corbasi
1 dilim ekmek kadar pide
Yarim diljm beyaz peynir
Domates-salatalik
Iftar
1 kepce yayla corbasi
1 kepce pilav
3-4 patlicanli kofte
Salata
Sahura kadar sadece bir hurma ve 2 ceviz yiycem cayin yaninda o kadar.
İnşallah gider canım yeterkiZayiflamanin en guzel yanlari bu geri donesler oluyor .
Ben de bi kc gündür annemdeyim. 2 gun daha burda kalicam. Haftasonuna kadar soyle belli olacak 1-2 kilo gitse de eşim anlasa diye hevesleniyorum :))
Tavuk kızımın yarimiydi yemedigim tek şey pirinç pilavı olduTavukla , kara lahana sarmayi yemeyeydin iyiymiş aslinda... ama misafirlikte boyle oluyor canim uzulme .. sahur yap bence sahursuz tutmak zorlar...
Teşekkür ederim canım tamam öyle yapiyimMenun güzel sahur yap canın hiç bişey yemesen1 bardak sut 1 meyve 1avuc fındık yada badem ye yat
Doğru algılamışsin canim pirinçmişEvt tabi bulgursa hafta 2-3 gün yenebilir niyeyse ben pirinç olarak algiladim
Menun güzel canım afiyet olsun
Daha önce diyet yaptın bu işi biliyorsun pilav bulgur diye umut ediyorumafiyet olsun
İnşallah gider canım yeterki
azmet
Paşa'nın doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun inşallahSahur yok
Iftar 1 kase semızotu cacık 1 tabak et sote 2 dilim ekmek 1 saat sonra yarım dilim pasta oglumun dogum gunuydu
1,5 litre su
Hem öğlen hem akşam pilav olması çok iyi olmamış canım. Onun dışında gayet iyi.22 mayıs çarşamba listem gelsinLAydLiNe
9.00
1 muz
12.30
1 tavuk but
1 sk p.pilavı
salata
ayran
19.30
1 tabak taze fasulye
1 sk pilav
cacık
1 elma
2 L su
Menun gayet güzel canım afiyet olsun zaten genelde menülerini beğeniyorumDün hiç bakamadım buraya misafir falan derken, bugün bu saatte ancak bakabiliyorum. Geçmişe dönmek istedim ama çok dönemedim 50 sayfa geçmiş nerdeyse :) Neyse menümü vereyim bari
Sahur
Sadece ayran içtim çünkü bir önceki günün iftarında lahmacun yemiştim iki tane. Onu dengelemek adına sahur yapmadım.
İftar
Bir kase mercimek çorbası
Semizotu salatası yoğurtlu
2-3 lokma karpuz
Saat 22:00
Sütlü kahve
3 hurma
Teşekkürler canımMenun gayet güzel canım afiyet olsun zaten genelde menülerini beğeniyorum
Biber dolmasını bende çok severim. Ama biraz fazla kalorisi sanırım o nedenle yememeye dikkat ediyorum.İyi geceler arkadaşlar.sızıp kalnadan menümü paylasayim
Sabah 07.00
5 zeytin
1kk peynir
2 adet sahanda yumurta
Sekersiz cay
Domates salatalık
Öglen 12.00
2 kucuk biber dolma
1 kase ezogelin corba
Yogurt
1ince dilim beyaz ekmek
Ara:14.00