- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm.kizlar ,benim izin isi belli oldu Allah nasip ederse temmuzun basinda gidicez ins acilen kilo vermem lazim
LAydLiNe ne zmn listeye dönebiliyorum ?
![]()
Akkat fatmacım benimde sağ bacağımda çok ağrı olur özellikle hamilelikle nirvana yapmıştı. Oturduktan sonra kalkınca ya da sabah yataktan çıkarken sağ bacağımın üstüne basamıyordum. Biraz yürüyüp açılınca basıyordum. Magnezyum vermişti doktor geçmişti ağrım.
Alisirsin canim ,ilkler zor olur hep sürekli telke kontrol edersin,imkanin varken degerlendir,cok seviceksinKızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
Şimdi ben daha önce çocukları yabancı birine hiç teslim etmedim. Şimdi benim yardımcı kızcağız çok genç 19 yaşında normalde bakıcı değil ama çocukları seviyor onlarla oynuyor bayağı oyalıyor
Diuorumki acaba ikisini ona teslim etsem bir akşam eşimle sinemaya yemeğe gitsem veya gündüz ona bıraksam ben biraz çarşı Pazar dolansam ama omzunda bir vicdan azabı var bırakmıyor bir türlü Eminim sürekli aklım kalacak yüreğim sıkışacak nasıl alışacağım bu duruma
Istanbul,trabzon belki konya :)Yolculuk nereye
Ben ilk hamilelik sanmistim :)) 2. De her sey daha farllo bi oturakli oluyor zaten:) cok guzel gecer insallahİnşallah canım bu sefer daha bilinçli davranacağımı düşünüyorum.
Afiyet olsun canım. Aynı bardaktan bende de var
Evet canım hemen kesmeyeceğim. Görümcemin de 15 aylık kızı var ve o da şimdi yeni hamile doktor 5 ayına kadar emzirebilirsin demiş
aypare ackerman canım hayırlı olsun inşallah verimli oluruz
@ada81 olur tabi listeler duzenleriz düellolar yaparız![]()
Çok teşekkür ederiz herkese
Bence kura ile degil de guncel kilolara gore eslessek daha motive edici olur sanki. Ama tabi bu benim fikrim nacizane,Çok teşekkür ederiz herkese
Hele bi sınavlar bitsin de spor listesi düzenleri 2li takımlar olur hatta bugün hazır yeni hafta başlangıcı 2li takım yapayımmı kura ile
38 yaşında ev hanımiyim 3 kızım var 16.5,13 ve 2yasindalr istanbul da yasiyorumAllah bagislasin 3 cocugunu da.
Kizlar ben takima yeni geldim ya musait oldugunuz zaman yazsaniz biraz bilgileri ben de tanisam sizleri :)) senden başlayayim dedim soffty :))
38 yaşında ev hanımiyim 3 kızım var 16.5,13 ve 2yasindalr istanbul da yasiyorum
Olur aynen mantıklıBence kura ile degil de guncel kilolara gore eslessek daha motive edici olur sanki. Ama tabi bu benim fikrim nacizane,![]()