• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akkat Akkat fatmacım benimde sağ bacağımda çok ağrı olur özellikle hamilelikle nirvana yapmıştı. Oturduktan sonra kalkınca ya da sabah yataktan çıkarken sağ bacağımın üstüne basamıyordum. Biraz yürüyüp açılınca basıyordum. Magnezyum vermişti doktor geçmişti ağrım.

Akkat Akkat fatmacım benimde sağ bacağımda çok ağrı olur özellikle hamilelikle nirvana yapmıştı. Oturduktan sonra kalkınca ya da sabah yataktan çıkarken sağ bacağımın üstüne basamıyordum. Biraz yürüyüp açılınca basıyordum. Magnezyum vermişti doktor geçmişti ağrım.

İyi misin canım nasıl gidiyor hamilelik,eşin ne tepki verdi duyunca

Kızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
Şimdi ben daha önce çocukları yabancı birine hiç teslim etmedim. Şimdi benim yardımcı kızcağız çok genç 19 yaşında normalde bakıcı değil ama çocukları seviyor onlarla oynuyor bayağı oyalıyor
Diuorumki acaba ikisini ona teslim etsem bir akşam eşimle sinemaya yemeğe gitsem veya gündüz ona bıraksam ben biraz çarşı Pazar dolansam ama omzunda bir vicdan azabı var bırakmıyor bir türlü Eminim sürekli aklım kalacak yüreğim sıkışacak nasıl alışacağım bu duruma
Alisirsin canim ,ilkler zor olur hep sürekli telke kontrol edersin,imkanin varken degerlendir,cok seviceksin;)

İnşallah canım bu sefer daha bilinçli davranacağımı düşünüyorum.

Afiyet olsun canım. Aynı bardaktan bende de var 😂

Evet canım hemen kesmeyeceğim. Görümcemin de 15 aylık kızı var ve o da şimdi yeni hamile doktor 5 ayına kadar emzirebilirsin demiş
Ben ilk hamilelik sanmistim :)) 2. De her sey daha farllo bi oturakli oluyor zaten:) cok guzel gecer insallah

Hatta hic kesmeyebilirsin bile. Tandem emzirme deniyor. Internetten bi bak ;)

Screenshot_20190525-115339.png

Dun gece dışarı çıkmıştık pek yurumedik saniyordum ama iyi yurumusuz yine. Tabi yavas yurumustuk ama olsun

Çok teşekkür ederiz herkese 🌸🎈💕
Hele bi sınavlar bitsin de spor listesi düzenleri 2li takımlar olur hatta bugün hazır yeni hafta başlangıcı 2li takım yapayımmı kura ile
Bence kura ile degil de guncel kilolara gore eslessek daha motive edici olur sanki. Ama tabi bu benim fikrim nacizane, :oops:

Allah bagislasin 3 cocugunu da.

Kizlar ben takima yeni geldim ya musait oldugunuz zaman yazsaniz biraz bilgileri ben de tanisam sizleri :)) senden başlayayim dedim soffty :))
38 yaşında ev hanımiyim 3 kızım var 16.5,13 ve 2yasindalr istanbul da yasiyorum

Kızlar bayram da ne yapmayı düşünüyorsunuz. Ikramliklari zorla nerdeyse ağzımıza sokuyorlar kv tarafında bir iki aile var yemeyince zorlarina gidiyor. Ben öyle boyle eşimin ağzına tikmayi düşünüyorum. Ona da dedim uzagimda oturma ağzına ativer hemen :KK70:

Back
X