- 29 Mayıs 2010
- 31.269
- 84.604
- 1.123
Bi cuma olsun bakalim gidisatima gore bi şekil vereyim..Listeden çıkınca daha kötü olur. Cumadan sonra oylama yapılır büyük ihtimalle birleşir herkes tatile gidecek cuma tartı zor olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi cuma olsun bakalim gidisatima gore bi şekil vereyim..Listeden çıkınca daha kötü olur. Cumadan sonra oylama yapılır büyük ihtimalle birleşir herkes tatile gidecek cuma tartı zor olur.
Yoruldum galiba butun gun açlık olunca aksama diyet modunda yiyeyim diyemiyorum artik...Küçükmüş öbürü de ikiz gibi büyürler canım artık
Harika menü ve spor
en sevdiğim ince bacak
20 derece soğuk değil mi?
Üşümesinler..
Ev işi nankördür yap yap bitmez
Hayy maşallah ne çok çeşit var![]()
Afiyet olsun eminim doğru secim yapmışsındır.
Menün ve sporungüzel suyu ılık iç boğazın agrıyorsa Geçmiş olsun.
Spor ev temizliğindı demi.
Güle güle kırlensın canım ellerine sağlık.
Galiba yoruldun canım.. Ramazan sonrası iyi olursun kesinlikle...
![]()
![]()
![]()
![]()
Benimde dıkkatımı çekti çok çeşit var demii
Oyle mi olur ayy kafam karışık ama boyle gidersem bu haftada listeye katkim olmaz... benim derdim listeye zarar vermiyeyim düşüncesi...Listeden çıkarsan daha kötü olur gibi geldi bana da canım![]()
Harika menü26 Mayıs
Saat 11:00
2 haşlama yumurta
Domates Salatalık
1 kk B. peynir 1 kk tulum peynir
3 yaprak marul
Avuç içi kadar pide & yarım ceviz
Çay
🌶🌶Saat 16:30 🌶🌶
2 yk fırında sebze
Salata & 1 kk peynir
3-4 kuru üzüm 1 ceviz
Su = 2.5 lt
Spor =
Şimdilik yok yapmayı planlıyorum
@MrsParanoid![]()
zeyneppk
Salatam çoktu canım pek istemedi sebzeyi..Afiyet olsun çok guzel
Çok iyi sebze 5 5 6 k olabilir
Doğrudur canım belki bır küçük mola iyi gelir sana.Yoruldum galiba butun gun açlık olunca aksama diyet modunda yiyeyim diyemiyorum artik...
Mezun olmayayım son izin hakkimi kullanayim 2 hafta sonra doneyim diyorum 55 ile mezun olayim diyorum....ama sonra düşündüm de sıkıldıysan, kalan kiloyu da yawaş yavaş veririm diyorsan da sen bilirsin
Afiyet olsun canım
Regli 6 haziranda gelecek yaklasiyoruzRegl mi yakın yada ortasındaysan da böyle oluyor insan doymak bilmiyor
Geçer inşallah çabucak
Iyi geceler canimBenim gözler kapanıyor hepinize iyi geceler kızlar![]()
Ramazan’dan önce yapıyordum ara ara kaçamak canım. Ama Ramazan’da hiç yapmadım herhalde kaçamak. Eski ben olsan hiç düşünmeden baklayı alıp yerdim.. ha sonuçta değişen birşey var mı dersen.. kilomda hiçbirşey değişmedi.sen sanki çok kaçamak yapıyorsun gibi geliyor :) kahvaltı da bir iki dilim yiyebilirsin bence![]()
Bana sormayın zaten hep yiyerek zayıfladım :)
onlar gece uyurken süpürgemi açacaktın anacım:) bende hep diyorum iftardan sonra şöyle yapacağım böyle yapacacağım kitap okuyacağım araştıracağım yok kalıyor genelde ağırlık çöküyor ama şimdi iftardan önce onlarınıyuturken biraz bende uyuyorum daha iyi oluyor şimdi dipçik gibiyim
3 gündür iyi ben bazen haftada bir açıyorum :)
çok kalori yakmışsındır.2 oda 1 salon dip köşe sildim süpürdüm
Camlarını da sildim.
Mutfak antre sildim süpürdüm ,
wc yi lavaboyu yıkadım ,
Kanepe ve halı örtülerini yıkadım..
Kapılar
Mutfak dolapları
Balkonlar
Ve banyo kaldı .
Akşama kadar da bunları yapacağım![]()
reformer pilatese gitme şansım var mı?Ya kızlar spor konusunda da bir yol izlemem laızm inçe bel sıfır göbek şekilli popo kilo vermesem bile bunları yapmam lazım 5 kg versem belkide çok zayıf gözükeceğim off bilemedim
Ne yapayım hergün siz söyleyin tavsiyeleriniz neler
reformer çok iyi geliyor canım.evet çocuk gibi görünmekte istemiyorum en önemli sorunum göbeğin orası düz olsun varsın 60 kg olayım :)
Pilates çok iyi fikir aslında ama ondan da sıkılıyorum sadece hareket yapsam sabit hareketler mek şınav squat gibi ne kadar sürede etki eser acaba
Dışarda iftar deyince menü kabarık gelecek gibi bir his var içimdeMerhaba kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız biz dışarıda iftar yaptık hala disaridayiz eve gidince listemi yazarım
büyükler öyle.. benim 80 kilolum halinle bile zayıflamışsın ye biraz der annem hepbu sabah tartı ne dedi ? ben kafayı yiyecem ısrarla tartı aynı yaaaa hiç oruçta kilo veremedim artık kabullendim...
babam geldi çook zayıflamışsın hiç hoş olmamışsın dedi bende sağol baba dedim![]()
Yok canım, öyle bir ihtiyacımız olmadı. Genelde Antalya’ya gideriz tatile.Kızlar İstanbul’da aqua parkı olan çocuklar içim güzel bir otel biliyormusumız ?
Çok meşhur iki tane Aqua park var ama konaklama yok
eskiden kilo zenginlik göstergesiymiş. O yıllarda doğaydım iyiydieski adamlar kiloyu seviyorlar
sen bayağı isteğini vermişsin ellerine sağlık![]()
belki bugün vücut şaşırır. Sen dengelersin ama eminimBugun menü
Sahur 23.15
1c.bardagi kefir
Semizotu salatasi
Aksam 19.51
2 kuru erik
1 lahmacun
Lahana sarmasi ( valla kac adet yedim bilmiyorum..)
1 bardak ayran
Semizotu salatasi
8 adet kiraz
1 dilim revani(
Lahmacun niye yediysem lahana sarmasi o kadar yemisken bilmiyorum...
2 lt su icmeye çalışacamLAydLiNe
Spor yok
Ev temizlemece kosusturma![]()
Şimdiye kadar yemişsindir ama seçtiklerin güzel canım afiyet olsun![]()
Bugun menü
Sahur 23.15
1c.bardagi kefir
Semizotu salatasi
Aksam 19.51
2 kuru erik
1 lahmacun
Lahana sarmasi ( valla kac adet yedim bilmiyorum..)
1 bardak ayran
Semizotu salatasi
8 adet kiraz
1 dilim revani(
Lahmacun niye yediysem lahana sarmasi o kadar yemisken bilmiyorum...
2 lt su icmeye çalışacamLAydLiNe
Spor yok
Ev temizlemece kosusturma![]()
Hey masallah ordu mu geliyo![]()
![]()
Insallah canim sahur bi bardak kefir icip yatacamm.. insallah bu haftayi guzel kapatırım...büyükler öyle.. benim 80 kilolum halinle bile zayıflamışsın ye biraz der annem hep
Yok canım, öyle bir ihtiyacımız olmadı. Genelde Antalya’ya gideriz tatile.
eskiden kilo zenginlik göstergesiymiş. O yıllarda doğaydım iyiydi
belki bugün vücut şaşırır. Sen dengelersin ama eminim
Sahur disinda aksam iftar guzel canimKalabalik ve onemli misafirdi ondan oyle:))
Oructa
Küçük Baget ekmek arasi her sey :)) disaridaydik
Peynir zeytin ezmesi rus salatasi sucuk salam kavurma pastirma ...
Iftar
1 kepce arpa corbasi
3 4 kasik guvec
6 tane lucuk kofte
Salata
2 bardak ev yapimi komposto ictim.
Tatli yiyorlar simdi cocugu emzirip uyutmaya kactim
Aslinda cok kötü gözükmedi gözüme... doner lavas ise daha iyi...26.5 menüm
09:00
2 yk lor
1 yk tulum peyniri
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
14:00
4 yk karabuğday
1 yk kıyma
20:30
1 döner
2 lt su içmeye çalışacağım.
Bugün kızımın gösterisi vardı, çok yorulduk. Yemek de yapamayınca böyle sağlıksız oldu.