• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya izine ayrıldığın kiloda olman gerekiyor yada daha az canim.... bence soyle 65 .00 ile mezun olmak daha guzel olur..🤗🤗🤗🤗
Senede 2 kere izin hakkimiz var kullanmadiysan kullan derim.. benim bir izin hakkim kaldi :KK66:)
doğru haklısın canım
Evet canim, ekmek yemeyince doymuyorum birde tek öğün yemek yenilince ister istemez bulgurun kaşık sayisini artiriyorum....
Birde ramazanin ilk iki haftasinda az az yedim kilo veremeyince meta durunca ... bosyere bu kadar niye ac kalayim mantigiyla yemekleri artirdim....
Anladım canım olsun kilo almadan bitirsek de yeter

Bugun burasi cok sicak 35 dk yürüyüş yapabildim... ama iftar sonrasi babamla yürüyüşe çıkarız...
Burası da çok sıcak 41 dereceyi bugün bu kadar sıcaklarda spor yapıyorsun müthişsin tebrik ederim canım

Menüm
Sahur yok

İftar 1kase mercimek çorbası
5 yk etli patlıcan yemeği
Fazlaca bulgur pilavı ( bu olmadı )
Mevsim salata
İrmik helvası 4 çatal

Su 1 lt spor yok

Menüm
Sahur yok

İftar 1kase mercimek çorbası
5 yk etli patlıcan yemeği
Fazlaca bulgur pilavı ( bu olmadı )
Mevsim salata
İrmik helvası 4 çatal

Su 1 lt spor yok
Artik yorulduk canim olsun bulgurda fazla olsun....bayram sonrasi düzelecek insallah...

30 mayıs menü
Sahir
1 sub yoğurt içine 3 yk yulaf 6 çilek 15 findik
Iftar
1 kepçe mercimek corba
1 tabak tavuklu besamel soslu kabak
Salata 3yk yoğurt
Ara
1 elma 12 fındık
1saat sonra
5 hurma

Erkenemi geliyor ben 3 ünde olmuştum sen benden sonra olmustun sanki
Normalde 6 haziranda olmam gerekiyor ama belirtiler başladı ...siskinlik kasiklarda agri bel agrisi... insallah olmamdla bayram sabahi olurum... iyice borclanmayayim 🤗

Normalde 6 haziranda olmam gerekiyor ama belirtiler başladı ...siskinlik kasiklarda agri bel agrisi... insallah olmamdla bayram sabahi olurum... iyice borclanmayayim 🤗
Olmazsın inşallah azcik daha sık dişini :KK48:

29 mayıs menü
Sahur
2 y
Bende olmayı bekliyorum ınş olmam 8 gün borç bide bu gelirse zaten doğum borçları duruyor sifirlayamadim

Back
X