• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın
geçen hafta:72.7
bu hafta : 71.5
-1200
Cok guzel tebrik ederim
Aynen canım en son geri dönmek üzere ayrıldı notu düşmüşüz. Bu da izinli ayrıldın anlamına geliyor.
😔😔 oooo fena. Sen bilirsin istedigin an alirsin beni o zaman. Motivasyonumu etkilemez sanirim onemli olan benim zayıflamam liste fln napalim olmasa da olur. Cok guzel yuzdelerim bosa gidecek simdi :))

Birazdan kizimi gonderip babamin ogle yemeğini hazırlayıp kuaföre gidecem... sacimi boyatmam lazim.... kuafor cok yakin ama bu sıcakta nasil yuruyecem bilemedim 🤔🤔

Vallahi yalan dünyanın yalan işleriyle uğraşıyorum ya :KK34:
Dün nerdeysem bugün aynı yerdeyim
Yine 2 makine çamaşır yıkadım
Yine ütü çıktı
Yine yemek yine bulaşık ..
Yine wc yıkama ..
Valla çığlık atacam kurtarın beni :mad:

Yine ütü çıktı
Yine wc yıkama ..
Hic bitmiyor canim bu durumlar bende de ayni😣.. bide artik enerjim bitmis ağır cekimde is yapiyorum sanki 😂

Annem 80 li kilolarda canım şu an tam kilosunu bilmiyorum ama boyu 156 civarı belki şimdi daha da kısadır. Şişman yani.
Canım bu akşam evdeyim. 19:30 da yapabilirsin eğer istersen ama dün yaptın zaten.
Son günlerde bende çok acıkmaya başladım. Sanırım artık vücutta kalmadı bir şey harcanacak.
Olmaz ama vermişsin zaten menünde kötü bir şey de yok.
Aslında zor bir şey değil sağlıklı beslenmek neden böyle oldun ki?
Bizde de günde bir kez abur cubur hakkı vardı. Jimnastik hocası söylemişti. Arada aklına geliyor markete gidince yoksa hiç sıkıntımız yok ama baklava delisi resmen. Baklava olunca affetmiyor hiç :KK70: :KK70: :KK70:
Bizler iyiyiz canım çok şükür. Bıraktığın gibiyiz. Koca bir ramazanı da bitirdik çok şükür. Sende bırakma kendini gel biran önce aramıza.

Öyle toparlayayım geleyim olmuyor canım maalesef. Buradan uzak olunca toparlayamıyorsun.
Patates püresi ve pide haricinde güzel menü.
Ben gördüm valla bu mesajı ama güllaç ramazandan sonra yenmiyor. Son demleri iyi yapmışsın :KK70::KK70:
Lokumlu çikolataya kadar iyi gitmiş menü onu hiç yakıştıramadım bu güzel menüye. Saatler çok güzel. Su güzel. Spor güzel. Maşallah.

İyi bari kilo almıyorsun demek ki bilinç altı dengeliyor.
Bizim tatil Kurban bayramından önce. Bu bayramda da kamp yapacağız Allah izin verirse. Yaz tatiline de geze geze gideceğiz yine İzmir'e. Geçen yıl güneyden gitmiştik. Bu yıl rotamız kuzeyden inmek olacak. Şimdiden sabırsızlanıyorum. 3 haftaya yakın izin yapacağım inşallah
İyi iyi terlemek için ekstra çaba harcamana gerek yok. Bu güzel bir şey. O alev topunu en iyi ben bilirim Adana'dan :KK70:
Alkali beslenme nasıl bir şey hiç denemedim? Benim aklıma yatan tek ve en iyi yöntem her anlamıyla şekersiz 21 gün. Yapılırsa eğer tam anlamıyla çok iyi kilo gidiyor. Ve arınıyorsun resmen.
[Qtmiş olmaz mıyız🙈

Kahvaltın çok az olmuş. Öğlen hiç olmamış. Akşam yine öyle. Neden böyle besleniyorsun?
İskender hiç olmamış. Su ve adım sayın güzel.
[/QUOTE]
Aynen dengeliyorum kilo almıyorum ama istediğimi de yiyorum az da olsa saatine bazen dikkat ediyoru. Öyle karışık eşeyler nefsime bu kadar hakim olabiliyorum

Yine ütü çıktı
Yine wc yıkama ..

Bence birde bizi düşün biraz rahatlarsın. Ben şuan iş yerindeyim. İşten çıkınca kızları kütüphaneye götüreceğim. Kitaplarını değiştirmemiz lazım. Eve geleceğim yemek yapacağım. Makinede çamaşır var onu asacağım. Öğle arası eve gidiyorum ramazanda hastanede dinleneceğim yer yok. Bir makine çamaşırda öğle arası topladım. Onlar katlanıp yerleştirilecek. Bunlar şimdilik aklımda olanlar. Ev dağınık zaman kalırsa evi toparlayacağım. Haaaa bir de bugün cuma bildirim listesini yapmam lazam. Çok çalışmam lazım anne çokkkkkkkkkkk :KK70::KK70::KK70:

Bence birde bizi düşün biraz rahatlarsın. Ben şuan iş yerindeyim. İşten çıkınca kızları kütüphaneye götüreceğim. Kitaplarını değiştirmemiz lazım. Eve geleceğim yemek yapacağım. Makinede çamaşır var onu asacağım. Öğle arası eve gidiyorum ramazanda hastanede dinleneceğim yer yok. Bir makine çamaşırda öğle arası topladım. Onlar katlanıp yerleştirilecek. Bunlar şimdilik aklımda olanlar. Ev dağınık zaman kalırsa evi toparlayacağım. Haaaa bir de bugün cuma bildirim listesini yapmam lazam. Çok çalışmam lazım anne çokkkkkkkkkkk :KK70::KK70::KK70:
Olduu canım görüşürüüüüz :KK25::KK24::KK25::KK24::KK25:

Back
X