• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anlaşılan bayram telaşı bütün takımı etkilemiş. Bende de kötü bir sürpriz oldu. Uzun zamandan beri ilk kez iftara bu kadar yakın oruç bozmak zorunda kaldım. Daha 3 günüm varken ben bugün regl oldu. Tam bir hafta öne attı bu kez. :KK61: :KK61: :KK61:
Benimde 3 gün gecikmeli dün iftardan sonra geldi çok sukur

Olur iyi olur esimde istiyor yapicam yesin bol bol ;)
Ben buzgu şeklinde yaptım dikdörtgen büyük borcama bu tarif
1 yumurta
50 gr tereyağı yumuşamış
1 çay b (kucuk)sıvı yağ
1 çay b (kucuk) süt
2 yk yoğurt
1 yk sirke
4 5 bardak un ben bide çay kaşığı ucuyla kabartma tozu koydum
Üzerine 250gr tereyağı
Şerbeti 2 şu b su
2 şu b seker

Kızlar menum Sabah 10.20 de
2 has yum Az peynir salatalık çay

Saat 15 de
1 elma

Saat 17.30 da
10 kaşık zeytin yağlı yeşil fasulye
Ayran

Su 2 lt

Ben buzgu şeklinde yaptım dikdörtgen büyük borcama bu tarif
1 yumurta
50 gr tereyağı yumuşamış
1 çay b (kucuk)sıvı yağ
1 çay b (kucuk) süt
2 yk yoğurt
1 yk sirke
4 5 bardak un ben bide çay kaşığı ucuyla kabartma tozu koydum
Üzerine 250gr tereyağı
Şerbeti 2 şu b su
2 şu b seker
Teşekkür ederim canım

Biz de dün alışverişe Ankara'ya gittik. Bayram alışverişi değil de bayramda kampa gideceğiz kamp için eksikliklerimiz vardı onları tamamladık. Eve geldiğimizde saat yarımı geçiyordu. Nasıl bir bayram trafiği var anlatamam. Ankaraya gidene kadar 3 tane trafik kazası dönüşte de 1 tane trafik kazası gördük. Yola çıkacaklar dikkatli olsunlar.
Ayy o trafik kazalari insanin icini yakıyor....Rabbim herkesin yolunu acik etsin... lutfen israrla israrla yavaş sürün....

Anlaşılan bayram telaşı bütün takımı etkilemiş. Bende de kötü bir sürpriz oldu. Uzun zamandan beri ilk kez iftara bu kadar yakın oruç bozmak zorunda kaldım. Daha 3 günüm varken ben bugün regl oldu. Tam bir hafta öne attı bu kez. :KK61: :KK61: :KK61:
Benimde regli geldi gelecek bi yarinida atlatsam keşke....

Back
X