• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Suan 64.3 üm en son 63.9 dum 400 gram artıyım ama diyetle alakam yok canımın ıstedıgın yiyorum cok sukur almadım.. Bugun tekrardan dıyete gırdım inşallah.. Ama buraya gelemiyorum onun ıcın izine ayrılmak ıstıyorum. ada81 ada81
Anladim canim, buraya gelemesende diyeti birakma emi başa dönmek kötü.... ne zaman istersen ugra sohbete katıl canim 🤗

Anladim canim, buraya gelemesende diyeti birakma emi başa dönmek kötü.... ne zaman istersen ugra sohbete katıl canim 🤗
Yok canım 58 e kadar bırakmam inşallah suan bile kilo almasamda hemen gobek şişti :( tatlı yedınmı cok ıstah acılıyorya:(

Yok canım 58 e kadar bırakmam inşallah suan bile kilo almasamda hemen gobek şişti :( tatlı yedınmı cok ıstah acılıyorya:(
Aynen canim tatli cok istah açıyor... bide küçükken aman yemekten once cikolata yeme istah keser diyorlardi nekadar yalanmis 😂😂😂

Seni cok iyi anliyorum ama bi yerden tekrar başlaman gerekiyor hadi bugun son olsun yarin temiz sayfa ac... sen kiii o kadar kilo verdin basardin simdi yeniden toparlayabilirsin....🤗🤗🤗
Evet bir iki gun yemek ataklarin vs olacak sadece sabir... ben iki gundur savasiyordum şükür bugun daha iyiyim :KK66:)) hadi zeynep seni burada daha cok görelim...
Çok haklısın daha önce başardım yine basarabilirim inşallah canım iyiki varsın 🤗
Çocuklarda evde düzen oturtacagim inşallah ev çabuk dağılıyor ortalığı topla doyur spora vakit bulucam inşallah
Su bayram ne kötü oldu yaa 😏

Çok haklısın daha önce başardım yine basarabilirim inşallah canım iyiki varsın 🤗
Çocuklarda evde düzen oturtacagim inşallah ev çabuk dağılıyor ortalığı topla doyur spora vakit bulucam inşallah
Su bayram ne kötü oldu yaa 😏
Sağol canım iyiki sende varsin... bayram sonrasi düzen bozuldu ama hemen toparlariz biz diyette ustayiz 👍👍👍 sadece iki gun zorluğu var inan.. bak bugun ben daha iyiyim acikmadim ev halkini bekliyorum onlarla yiyecem dun bekleyemedim valla 😂😂

Sağol canım iyiki sende varsin... bayram sonrasi düzen bozuldu ama hemen toparlariz biz diyette ustayiz 👍👍👍 sadece iki gun zorluğu var inan.. bak bugun ben daha iyiyim acikmadim ev halkini bekliyorum onlarla yiyecem dun bekleyemedim valla 😂😂
Süpersin ya maşallah barekallah 🤩
Senin hiç modun dusmedimi yemeye gomulmedinmi ben nasıl koruyacagim kilomu bilmiyorum hep bu yüzden kilo alıyorum zaten

Back
X