- 29 Mayıs 2010
- 31.269
- 84.604
- 1.123
Himmm o zaman kurban bayrami benim hedefimde 52.500 olsun tam 20 kilo vermis olurum.... 12 temmuzda mezun olurum sonra sizlerle devam ederimKurban Bayramı 11 14 Ağustos dimi. O zamana benim hedefim 57![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himmm o zaman kurban bayrami benim hedefimde 52.500 olsun tam 20 kilo vermis olurum.... 12 temmuzda mezun olurum sonra sizlerle devam ederimKurban Bayramı 11 14 Ağustos dimi. O zamana benim hedefim 57![]()
Anladim canim, buraya gelemesende diyeti birakma emi başa dönmek kötü.... ne zaman istersen ugra sohbete katıl canimSuan 64.3 üm en son 63.9 dum 400 gram artıyım ama diyetle alakam yok canımın ıstedıgın yiyorum cok sukur almadım.. Bugun tekrardan dıyete gırdım inşallah.. Ama buraya gelemiyorum onun ıcın izine ayrılmak ıstıyorum.ada81
52 çok az değil mi? Son hedef 55ti sanki. Sonra da 48 demeyesinHimmm o zaman kurban bayrami benim hedefimde 52.500 olsun tam 20 kilo vermis olurum.... 12 temmuzda mezun olurum sonra sizlerle devam ederim))
55 ile mezun olacam sonra yavas yavas 52ye dogru ilerlerim insallah.... 52 guzel olur yaaa incecik olurum52 çok az değil mi? Son hedef 55ti sanki. Sonra da 48 demeyesin![]()
Sen bilirsin55 ile mezun olacam sonra yavas yavas 52ye dogru ilerlerim insallah.... 52 guzel olur yaaa incecik olurum![]()
Yok canım 58 e kadar bırakmam inşallah suan bile kilo almasamda hemen gobek şiştiAnladim canim, buraya gelemesende diyeti birakma emi başa dönmek kötü.... ne zaman istersen ugra sohbete katıl canim![]()
Ben tam 20 kılo verdım canım.. Cok sıkıldım diyetten ama hedefim olan 58 i gormek ıstıyorum inşallah gorebılırımHimmm o zaman kurban bayrami benim hedefimde 52.500 olsun tam 20 kilo vermis olurum.... 12 temmuzda mezun olurum sonra sizlerle devam ederim))
Aynen canim tatli cok istah açıyor... bide küçükken aman yemekten once cikolata yeme istah keser diyorlardi nekadar yalanmisYok canım 58 e kadar bırakmam inşallah suan bile kilo almasamda hemen gobek şiştitatlı yedınmı cok ıstah acılıyorya
![]()
Insallah görürsun canim ... belli bir sure sonra diyet sıkıyor haklisin... insallah kilo korumayida öğreniriz...Ben tam 20 kılo verdım canım.. Cok sıkıldım diyetten ama hedefim olan 58 i gormek ıstıyorum inşallah gorebılırım
Kilolarimiz aynı hedeflerimiz aynı modumuz aynıBen tam 20 kılo verdım canım.. Cok sıkıldım diyetten ama hedefim olan 58 i gormek ıstıyorum inşallah gorebılırım
Ya bayramda ne kadar kötü oldum ben ramazanda çok iyiydimAynen canim tatli cok istah açıyor... bide küçükken aman yemekten once cikolata yeme istah keser diyorlardi nekadar yalanmis![]()
Zorlarsan 8 kilo rahat gider...tam 2 ay var şimdi baktımda 60 gün![]()
Çok haklısın daha önce başardım yine basarabilirim inşallah canım iyiki varsınSeni cok iyi anliyorum ama bi yerden tekrar başlaman gerekiyor hadi bugun son olsun yarin temiz sayfa ac... sen kiii o kadar kilo verdin basardin simdi yeniden toparlayabilirsin....
Evet bir iki gun yemek ataklarin vs olacak sadece sabir... ben iki gundur savasiyordum şükür bugun daha iyiyim)) hadi zeynep seni burada daha cok görelim...
Canan karatay teyzemiz nedemis seker tatli zehirYa bayramda ne kadar kötü oldum ben ramazanda çok iyiydim
Ben 2 ayda 9.5 vermiştimtam 2 ay var şimdi baktımda 60 gün![]()
Sağol canım iyiki sende varsin... bayram sonrasi düzen bozuldu ama hemen toparlariz biz diyette ustayizÇok haklısın daha önce başardım yine basarabilirim inşallah canım iyiki varsın
Çocuklarda evde düzen oturtacagim inşallah ev çabuk dağılıyor ortalığı topla doyur spora vakit bulucam inşallah
Su bayram ne kötü oldu yaa![]()
Süpersin ya maşallah barekallahSağol canım iyiki sende varsin... bayram sonrasi düzen bozuldu ama hemen toparlariz biz diyette ustayizsadece iki gun zorluğu var inan.. bak bugun ben daha iyiyim acikmadim ev halkini bekliyorum onlarla yiyecem dun bekleyemedim valla
![]()