- 12 Nisan 2009
- 8.298
- 29.280
- 1.073
- 43
En doğrusu doymakYok hesaplamadim canim... benim kafa biraz karatay ogunlerine gidiyor ac kalkmak istemiyorum sofradan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En doğrusu doymakYok hesaplamadim canim... benim kafa biraz karatay ogunlerine gidiyor ac kalkmak istemiyorum sofradan...
Tabii hayatında hep spor varsa ve olacaksa sorun olmaz bence. Ben aslında daha çok kendim için sordum, yanlış anlamaCanim , saglik sikintisi olmazsa bundan sonra sabah sporu hep yaparim kisin belki ogleden sonra sporu ara ara yapamam o kadar... ben eskiden de cok spor yapardim... spor benim hayatimda hep var ....
Benimle birlikte gidersen 62 oluruz
Ben de bayramdan önceki hafta ve bayram haftası tatilde olacağım. Hedefimin altına düşsem de tatilde biraz rahat yiyip içsem diye hayal kuruyorum![]()
Bu seferki tek fark ac karnina spor yaptim once hep öğlenleri yapardim bu kadar kilo veremezdim.. ben diyetimde osman muftuoglunu cok dinledim hemen hemen bütün videolarini izledim yag yakmak istoyorsaniz sabah ac karnina spor öneriyor....Ne güzel spor yapınca vücut endorfin salgılıyor ,zaten vücutta alışık yaşam şekli olmuş artık ne mutlu![]()
Teşekkür ederim canim yok yanlış anlamiyorum... elbette bu tarz endiseler oluyor spor olmazsa ne olacak diyeTabii hayatında hep spor varsa ve olacaksa sorun olmaz bence. Ben aslında daha çok kendim için sordum, yanlış anlamaseni çok takdir etmekle birlikte ben çok tembelim. İstediğim kiloya ve görüntüye gelene kadar birkaç ay spor yapabilirim. Ama sonrasında bıraksam ne olur diye merak ediyorum
Hiç tartılmadım canım
Kahvaltıda aynı anda hem yumurta hem peynir hem de ekmek var. Her öğünde ya peynir ya da yumurta seçmen lazım. Akşamın normal. Ama şöylede bir durum var iki öğün yiyorsun. Sporu azalttığında kalori hesabı yapmaya çalış. Mesela o zaman fındıklar fazla gelir bu menüye. Ama dediğim gibi iki öğün olmasınında etkisi var.Bugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Domates / salatalik
Yesillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir
7 kiraz
Aksam 17.35
4 minik tavuk baget firinda
1 kase semizotlu cacik
Ara
8 findik
2.5 lt su icildi.LAydLiNe
60 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı
30 dk lesli yapildi....
Bizde seni ozledikHiç tartılmadım canım
Memleketten İstanbul'a geldim yiğenimin nişanı için , Pazartesi döneceğim , sonra daha aktif olurum inşallah .dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar olursa tabi
Özledim sizi geleceğim inşallah
Istanbul un neresine gelsin özletme kendiniHiç tartılmadım canım
Memleketten İstanbul'a geldim yiğenimin nişanı için , Pazartesi döneceğim , sonra daha aktif olurum inşallah .dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar olursa tabi
Özledim sizi geleceğim inşallah
Esenyurt Levent Bakırköy karışık canımIstanbul un neresine gelsin özletme kendini
Sağol canımBizde seni ozledikiyi eğlenceler
Ama karatay oneriyor hem peynir hem yumurta iki öğün yapan biri sadece peynirle doymaz ki o kadar sure ac kalamaz ki ? Sporu azaltirsam dedigin gibi aralari cikaririm.. ama kahvaltim değişmezKahvaltıda aynı anda hem yumurta hem peynir hem de ekmek var. Her öğünde ya peynir ya da yumurta seçmen lazım. Akşamın normal. Ama şöylede bir durum var iki öğün yiyorsun. Sporu azalttığında kalori hesabı yapmaya çalış. Mesela o zaman fındıklar fazla gelir bu menüye. Ama dediğim gibi iki öğün olmasınında etkisi var.
Sürekli kan şekeris dalgalanması iyi değilmiş çok kilosu olanlarda bile 3 veriyomuş 3 ana öğünAaa niye 6 öğün veriyorlar ozaman
Öğle bakliyatli olmus ama cok degil... eger bakliyat sende siskinlik yapiyorsa canim carsamba ve persembe gunleri yememeye calis ki cuma arti gelmeyesinkahvaltı 08:00
1 form ekmek
1 tavada yumurta
peynir zeytin
öğlen 13:00
4 5 ymk yoğurt çorbası
1 kepçe nohut
salata
4 dom karpuz
akşam 18:00
100 gr peynir
4 form bisküvi
3lt yakin su
3 mil lesile
Dedim yaaa mesajın sonunda iki öğün yapıyorsun diyeAma karatay oneriyor hem peynir hem yumurta iki öğün yapan biri sadece peynirle doymaz ki o kadar sure ac kalamaz ki ? Sporu azaltirsam dedigin gibi aralari cikaririm.. ama kahvaltim değişmez![]()
Kahvaltima dokunmayinDedim yaaa mesajın sonunda iki öğün yapıyorsun diyeNormal yani iki öğün kahvaltısına göre ama bence doyabilirsin daha azıyla kendini şartlandırma çünkü kahvaltını geç yapıyorsun
bence gayet iyi hatta sabah kuruyemiş bile eklesen olur öğlen sadece kefir veya ayranKahvaltima dokunmayinyumurtasiz peynirsiz ben cok mutsuz olurum
72.5 la basladim suan 58li rakamlardayim kahvaltim hic değişmedi
![]()