• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Simdi esim dondurma almis bana da koymuş dedim bu çok en fazla 3 top yiyebilirim
Başlarım senin topuna oldu o olcak nefesinde sayıyla al deyip dondurmayi uzattı bana😂😂😂😂😂
İyi ki diyetisyenle zayıflıyorsun yoksa sana bir sürü terlik fırlatırdım :sinirli::sinirli::sinirli:
Ya bana fazla gelmedi aslında..
Adanın boyuna ve kilosuna göre şu an yedikleri çok canım ama hareket ettiği için normal. Eğer hareket etmese bu yemeye kilo veremez.
Bende o kadar spora az yiyorum diye düşünüyordum.😂😂😂
Yediklerini ve sporunu yavaş yavaş azaltabilirsin bence.
Bende 12 temmuza kadar lesli yapmaya karar verdim bakalim ne kadar fark edecek 30 dk fast walk var onu yapiyorum :KK66:)
Hiç sevemedim gitti şu leslieyi :olamaz::olamaz::olamaz:
2 öğünde arada istediğiniz kadar ayran içebilirmişsiniz.çok erken kalkan için 3 öğün de Olur. .
Erken kalkmak çok önemli bence. Güne erken başlamak her zaman iyidir.
Ogun saatleri ben de sıkıntı ya mesela.
Daha kahvalti yapmadım yeni uyandim. 10da anca yaparim aksam yemeklerim de gec
Eski bilgilerinden de hatırlıyorsundur bu güne erken başlama olayını. Ne kadar erken o kadar iyi. Hem metabolizman çalışır hem de sana fazla zaman kalır.
Kaçamak yaptım 😡
Arkası gelmezse sıkıntı yok. Devamında canın isterse durdur kendini.
Harika bir menü olmuş canım. Tebrikler. Menülerini yazarken yanlarına saatlerini de yaz olur mu. Çekirdek yerine yoğurt ya da süt olsaydı tam menüye uymuş olurdun.

Ben dune ragmen eksi ciktim biliyor musunuz. Herhalde erken saatte oldugu icin..
Bu iki aksam da erken saatte yeme olayini bitirmeye calisicam bakalimm
Eskiden nasıl kaçamaklar yapıyorsan artık vücut şaşırdı büyük ihtimal ne yapacağını. Bunu güzel değerlendir. Emziriyor muydun?

İyi ki diyetisyenle zayıflıyorsun yoksa sana bir sürü terlik fırlatırdım :sinirli::sinirli::sinirli:
Adanın boyuna ve kilosuna göre şu an yedikleri çok canım ama hareket ettiği için normal. Eğer hareket etmese bu yemeye kilo veremez.
Eski bilgilerinden de hatırlıyorsundur bu güne erken başlama olayını. Ne kadar erken o kadar iyi. Hem metabolizman çalışır hem de sana fazla zaman kalır.

Harika bir menü olmuş canım. Tebrikler. Menülerini yazarken yanlarına saatlerini de yaz olur mu. Çekirdek yerine yoğurt ya da süt olsaydı tam menüye uymuş olurdun.

gün içindeki kuruyemişimi yemediğim için misafirim de vardı ondan yedim kaptanım yoksa yemem :cool: sütü de içemedim 11'de gittiler çünkü yattım hemen :uykucu:

çok yoğun bi gün iş yerinde o yüzden menülere yorum yapamadım bi boş kalınca bakıcam inşalalh geçmişe

gün içindeki kuruyemişimi yemediğim için misafirim de vardı ondan yedim kaptanım yoksa yemem :cool: sütü de içemedim 11'de gittiler çünkü yattım hemen :uykucu:

çok yoğun bi gün iş yerinde o yüzden menülere yorum yapamadım bi boş kalınca bakıcam inşalalh geçmişe
İçime doğdu bence sen çok güzel kilo vereceksin asla bozma devam ettt

2 3 kaşık yedim bıraktım ama sporla telafi edicem

Günaydın kızlar :KK200:
Pazartesi : 71.4
Dün : 70.6
Bugün : Çok şükür gitti 7 lerrrr Eki Görüntüle 2277895

vay vayyy ada haklıymış
çabuk giidyor kilollarrr
tebrik ederim

ben yazın tatild ebi kaybettim 6 ları daha yoklar ortada

Canim , sen saglik seylerden ye emi :KK66:
Öyle yaptım canım peynir domates salatalık yumurta yedim
Patlicani haslayip mısır unlu kizarttim misafire kendime sadece haşlanmış patlicanindan yedim bugünü güzel atlattim öğle yemeği yerim hafif şu üç günü güzel atlatsam devamı gelir inşallah

vay vayyy ada haklıymış
çabuk giidyor kilollarrr
tebrik ederim

ben yazın tatild ebi kaybettim 6 ları daha yoklar ortada
Gelir gelir merak etme. Menünü yazdın mı dün? Yarışıyoruz unutma :KK53::KK53:
kızlar siz çorba içiyormusunuz
ben mercimek ezogelin içmiyorum ama
domates mantar ise içiyorum 1 kepçe
Ben içiyorum canım bütün çorbaları ayırt etmeden. 1 kepçe. Normalde ekmek yemiyorum zaten. Kızlarında dediği gibi ekmek yerine geçer. Ama şehriye çorbasından mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.

Bügün ablamla alışverişe gittik. Aktara girdik. Kabak lifi denen bişey varmış. Bunu bacağına uygulayan herkesib selüliti gitmiş kime sorduysam doğruladı. Kendimize kabak lifi yanında yosun sabunu aldık banyoda 10 dk her bacak içib alttan üste doğru ovacakmışız. Eğer işe yararsa haber edicem size

Bügün ablamla alışverişe gittik. Aktara girdik. Kabak lifi denen bişey varmış. Bunu bacağına uygulayan herkesib selüliti gitmiş kime sorduysam doğruladı. Kendimize kabak lifi yanında yosun sabunu aldık banyoda 10 dk her bacak içib alttan üste doğru ovacakmışız. Eğer işe yararsa haber edicem size
Ben kabak lifiyle yüzümü yıkıyorum. Çok hassas güzel bişey ama selülit yağdan oluyor. Yağlar deri altında biriktiği için ortaya çıkıyor. Düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyle çözülür. Dışarıdan bir müdahalenin geçireceğini sanmıyorum. Bacak kaslarını kuvvetlendirmelisin. Ama kabak lifi güzel bişey.

Ben kabak lifiyle yüzümü yıkıyorum. Çok hassas güzel bişey ama selülit yağdan oluyor. Yağlar deri altında biriktiği için ortaya çıkıyor. Düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyle çözülür. Dışarıdan bir müdahalenin geçireceğini sanmıyorum. Bacak kaslarını kuvvetlendirmelisin. Ama kabak lifi güzel bişey.
ZTen kadında bacak hareketleri yapmış hergün kaptanım ama normalde çok zor giderdi selülit spor üstüne duşta bunu yapınca çok güzel sonuç almış bende deniyeyim dedim

ZTen kadında bacak hareketleri yapmış hergün kaptanım ama normalde çok zor giderdi selülit spor üstüne duşta bunu yapınca çok güzel sonuç almış bende deniyeyim dedim

Yap tabii ki canım yapma demiyorum ama asıl yolunu söylüyorum. Emin ol sporla gider hiç merak etme. Belirli bir süre yürü ve bacak hareketleri yap. Bacak kasların güçlendiği zaman gidecek kendiliğinden. Pilates yapmanı tavsiye ederim.

Gelir gelir merak etme. Menünü yazdın mı dün? Yarışıyoruz unutma :KK53::KK53:

Ben içiyorum canım bütün çorbaları ayırt etmeden. 1 kepçe. Normalde ekmek yemiyorum zaten. Kızlarında dediği gibi ekmek yerine geçer. Ama şehriye çorbasından mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.

evet yazmıştım cnm menü dün
şehriye çorbası çok severim bende ama içmiyorum

Back
X