• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ablamın bir arkadaşı var. Çok güzel kilo verdi ..kızın yaptıklarını anlatayım size
Sabah uyanınca 1 bardak limonlu su gece yatmadan 1 fincan limonlu yeşil çay. Toksinleri attığı için kilo vermeyi hızlandırmış

Meyveyi sabah veya öğlen yemiş
Akşam kesinlikle menüde ya çorba ya yoğurt olmuş genelde erken yediği için proteini hep akşam almış en iyisi ızgara tavuk sınırsız salata

Spor olarak sadece haftada 3 gün 45 dk yürüyüş bacakları bu arada incecikti

Kahveyi ara öğün olarak hep tüketmiş şekersiz ve hiç kaçamak yapmamış pirinç patates haşlama dahi olsa ağzına sokmamışş

Günde 2 lt suyunu eksik etmemiş tatlı krizine karşı tarçınlı su içmiş ama çubuk değil bir litre suya bir çay kaşığı tarçın şekilde

Ve 5 ayda değişimi çok farketmiş en son kiloları bacaktan gitmiş makas hareketi yap dedi bana da
Bir şey soracağım, çubuk tarçın niye değil? Ben suyun içinde çubuk tarçın seviyorum da. Etkisi yok muymuş? Bir de bacakları inceltmek içim makas hareketi nasıl yapılıyor?

Bir şey soracağım, çubuk tarçın niye değil? Ben suyun içinde çubuk tarçın seviyorum da. Etkisi yok muymuş? Bir de bacakları inceltmek içim makas hareketi nasıl yapılıyor?
Canım ben bu limonlu, tarçınlı sulardan hiç içmedim. Etrafımda içen insanlar var ama sanki bana çok etkileri yokmuş gibi geliyor. Ben sadece direkt su içiyorum ama günlük en az 2 litre içiyorum. Bir de bu pazartesiden itibaren yeşil çay içmeye başladım. Ödem için maydonozu direkt yiyorum mesela. Kaçamak yapmadığımız sürece ekstra hiçbir şey yapmadan zayıflayabileceğimize inanıyorum. Tabii ki hareket etmemizde lazım. Yani tarçının çubuğu da tozu da aynıdır. Çubuk seviyorsan çubuk koy iç ama dediğim gibi bence gerek yok.

Tatlı ihtiyacını bastırması amacıyla kullanmış tamamen taneli ya o tadı alınca şeker istememiş canı yani
Canım ben bu limonlu, tarçınlı sulardan hiç içmedim. Etrafımda içen insanlar var ama sanki bana çok etkileri yokmuş gibi geliyor. Ben sadece direkt su içiyorum ama günlük en az 2 litre içiyorum. Bir de bu pazartesiden itibaren yeşil çay içmeye başladım. Ödem için maydonozu direkt yiyorum mesela. Kaçamak yapmadığımız sürece ekstra hiçbir şey yapmadan zayıflayabileceğimize inanıyorum. Tabii ki hareket etmemizde lazım. Yani tarçının çubuğu da tozu da aynıdır. Çubuk seviyorsan çubuk koy iç ama dediğim gibi bence gerek yok.
Kaptanım O tatlı ihtiyacını çok güzel bastırdığı için içmiş sadece o amaçla

Tatlı ihtiyacını bastırması amacıyla kullanmış tamamen taneli ya o tadı alınca şeker istememiş canı yani

Kaptanım O tatlı ihtiyacını çok güzel bastırdığı için içmiş sadece o amaçla
Tarçın vücudun insülin dengesinin sağlanmasında yardımcı oluyor canım. Yemek yediğimiz zaman pankreasımız insülin salgılıyor. Salgılanan insülin kan şekerini normal seviyeye indiriyor. O yüzden tatlı isteği bastırılmış oluyor. Yani tarçının tozu da çubuğu da iş görür ama vücuda daha kolay alım için toz tarçın bence daha etkili olur. Çünkü direkt sindirim sistemine karışıp vücuda alınıyor. Yediğimiz meyvelerin üzerine de serpebiliriz tarçını aslında. Seven varsa yapabilir.

Tarçın vücudun insülin dengesinin sağlanmasında yardımcı oluyor canım. Yemek yediğimiz zaman pankreasımız insülin salgılıyor. Salgılanan insülin kan şekerini normal seviyeye indiriyor. O yüzden tatlı isteği bastırılmış oluyor. Yani tarçının tozu da çubuğu da iş görür ama vücuda daha kolay alım için toz tarçın bence daha etkili olur. Çünkü direkt sindirim sistemine karışıp vücuda alınıyor. Yediğimiz meyvelerin üzerine de serpebiliriz tarçını aslında. Seven varsa yapabilir.
Şimdi bişey derim ama korkuyorum, bem köfteye de tarçın atıuorum😀😀

Neyse o zaman kendimden bahsedeyim. 68 kiloyum. 165 boyum. 1 yaşında bebeğim var. Zaten 1nisandan beri rejimdeyim ve 75ten 68e düştüm.
Kalori hesaplayarak diyet yapıyorum. 1000kaloriyi gecmemeye çalışıyorum.
Spor artık düzenli yapacağım.
62 falan olursam yeterli.
Bu şekilde 😊 herkese başarılar.

Neyse o zaman kendimden bahsedeyim. 68 kiloyum. 165 boyum. 1 yaşında bebeğim var. Zaten 1nisandan beri rejimdeyim ve 75ten 68e düştüm.
Kalori hesaplayarak diyet yapıyorum. 1000kaloriyi gecmemeye çalışıyorum.
Spor artık düzenli yapacağım.
62 falan olursam yeterli.
Bu şekilde 😊 herkese başarılar.
hoşgeldiniz aramıza

Çok sık kuaföre gidiyosun saçın içinmi merak ettim ,bide çok spor yapiyosun sanki sabahda yqpmışsın
Hersey icin gidiyorum kuaföre 😂😂😂 canim 13 temmuzda memlekete gidecem surem azaldi bi an once 55 olmak istiyorum o yuzden spora yuklendim...

Öyle yaptım canım peynir domates salatalık yumurta yedim
Patlicani haslayip mısır unlu kizarttim misafire kendime sadece haşlanmış patlicanindan yedim bugünü güzel atlattim öğle yemeği yerim hafif şu üç günü güzel atlatsam devamı gelir inşallah
Harikasin canim evet 3 gun sonra bi anda eski duzene geciyorsun ... 👍👍

Back
X