Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben yumurta sade pek yiyemedigim icin en kolay da sucuklu yumurta geliyor. Sık yiyorum ama tabi senin kilon daha az belki vermeni engeller mi bilmiyorum.
Cok hafif olmus. Afiyet olsun
Gecmis olsun
Aa hem de yaristayken. Ters psikoloji mi oldu ki acaba
Bitterde kakao oranina dikkat ediyor musunuz ?
5 kuru kayisi 3 hurma 200 gr karpuz biraz fazla olmis sanki
Hoşgeldiniz ilk sayfadaki formu doldurup paylasirmisiniz sizi daha iyi tanıyalımMerhaba. Bende katılmak istiyorum. Telf Çayı başladım bugün. Katılabilirmiyim
Merhaba. Bende katılmak istiyorum. Telf Çayı başladım bugün. Katılabilirmiyim
Yoğurdun icinde hangi baharatlar var canim ?Menumu yazayim
Bugun cok planli olmadi. Cok yakin bir arkadasimdan haber aldim sevgilisi vefat etmis. Apar topar bi corba icip ciktim evden.
Sabah
2yumurtadan sucuklu yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 zeytin
1 isirik ekmek koy ekmegi
Ara
Bebegime yaptigim pirincli elmali mamanin kalanini attim agzima yarim yemek kasigi kadar :))
Oglen 4-5 gibi
2 kepce yayla corbasi-bulgurlu
Ara
Rezene ve seksrsiz turk kahvesi 3 dilim şeftali
Aksam 10
1 kase baharatlı yogurt
Harikasin canim ben arti 200 dun yaptigim kacamak beni tirmaladiGünaydın bende şimdi uyandım
Tartı sonucum yüzümü güldürdü cumaya bomba bomba geliyorum![]()
Harikasin canim ben arti 200 dun yaptigim kacamak beni tirmaladi![]()
Artik yoruldum kaptanim , bir an once 55 olup mezun olmak istiyorum... yaz meyveleri cok guzel ama yiyemiyorum ...iyiki bu kadar spor yapmisim yoksa kilo veremezmisim ben.... artik bazi seylerden tadimlikta olsa yemek istiyorum... dengelemeyi ve korumayi ogrenmeliyim....Ben yokum diye kaçamak mı yapıyorsun![]()
Çok haklısın insan sıkılıyorArtik yoruldum kaptanim , bir an once 55 olup mezun olmak istiyorum... yaz meyveleri cok guzel ama yiyemiyorum ...iyiki bu kadar spor yapmisim yoksa kilo veremezmisim ben.... artik bazi seylerden tadimlikta olsa yemek istiyorum... dengelemeyi ve korumayi ogrenmeliyim....
12 temmuz kilom kac olursa olsun mezun olacam... 13 temmuz memlekete gidiyorum.... 4 haftam kaldi...
Aslında yediğin çok birşey değil ama maalesef hemen yansiyorHarikasin canim ben arti 200 dun yaptigim kacamak beni tirmaladi![]()
ya ben bile sikildim çocuklar evde olunca diye de zor oluyorÇok haklısın insan sıkılıyor
Ne kadar kalacaksin
Canım senin kilonda iyi aslında kaç olmak istiyorsunya ben bile sikildim çocuklar evde olunca diye de zor oluyor