• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısın canım ,
Haklısın canım kalori hesabı yapmıyorum aslında ama o gün inanılmaz bi açlık içindeydiö tatlıya. Regl öncesi canavara dönüyorjm bi de 10 gün gecikti bunsefer ondan uzun sürdü bu durumum normalde iradem sağlam aslında neden böyle oldum bunara ona bağlıyorum
Daha sağlıklı tatlılarla ihtiyacını bastırabilirsin, bir de miktarı çok fazlaydı, daha azı da yetiyor inan 😊

Ben bugün mercimek köftesi yesem sorun olur mu..ödem yaparmı. Bilemedim size sorayım dedim. Boşuna artı çıkmayayım. Yada bugün sebze mi yesem annem barbunya yapacaktı
Bence barbunya da mercimek köftesi de karbonhidrat bakımından zengin. Hangisinin kalorisi daha az bilmiyorum. Belki ona göre seçim yapabilirsin

Ne desen haklısın ... ben ayarlıycam bu kaçamakları en yakın sürede .. ben diyete girerken böyle oluyor sonra bi kesiyorum tamamen sürmüyorum ağzıma. Psikolojik hazırlanma dönemim sanırım
Bence kaçamak yapmak sorun değil, kaçamak yaptıktan sonra devam ettirmemek önemli. Yavaş yavaş daha iyi olacağız, sıkma canını:KK19:

Bu arada ben emziriyorum arkadaşlar bilginiz olsun. Bebeğim ek gıda almıyor henüz yada mama. Sadece benden besleniyor. O yüzden günlük bi 400-500 kalori de öyle gidiyormuş . O yüzden ihtiyaç duyuyorum sanrm
Emziriyorsan daha esnek bir diyet yap zaten canım. Bebişin kaç aylık? Emzirdiğini için çok sıkı diyet yapmasan da verirsin. Bir de senin çok kilon yoktu yanlış hatırlamıyorsam

İyi geceler kızlar bugün ki menüm
8.00
1 kupa sütlü kahve
1 hurma

12.00
2 çatal peynir
1/2 domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 tane kızarmış form ekmeği

15.00
1 kase çorba

18.00
1 kare bitter çikolata

21.00
1 porsiyon köz patlıcan salatası
1 kase cacık
7-8 tane yer fıstığı

10.000 adım 300 puan
@zeyneppk ada81 ada81
Öğün saatlerin çok kötü olmuş. Kahvaltın çok geç, akşam yemeğin çok çok daha geç. Adım sayın gayet güzel. Çikolatayı keşke yemeseydin.
Günaydın kızlar, oğlum sabah 5’te kalkmayı kendisine alışkanlık edindi. Ben de erken yatıp onunla kalkıyorum. Dünkü menümü vereyim hemen;
Sabah (07:30)
2 haşlama yumurta
Biraz ezine peynir

Öğle (12:30)
1 sütlü filitre kahve
Biraz tulum peyniri

Ara (17:00)
Biraz ezine peynir

Akşam ( 19:00)
3 parça fırında tavuk
1 kase yoğurt

Spor yok maalesef, dün su da çok içemedim 😔
Erken kalkmak iyidir her zaman. Su önemli suyu mutlaka en az 2 lt içmen lazım.
Herkese merhaba,
Dünkü menüm

Sabah 09:00
1 cherry domates
10 badem
1 haşlanmış yumurta

Ara
1,5 bardak ayran

Öğlen13:30

Domates, peynir zeytin 2 dilim ekmek

Ara
180 gr osmanlı lokumu :KK43:( regl dönemimdeyim ve tatlısamıştım

Akşam 16:40
Ayran+ yoğurt corbası 1 kase
Lokum haricinde gayet güzel bir menü. Akşamı çok erken kapatmışsın. Su ve spor nerede?

Ben çalışıyorum ama hiç böyle şeyler yaşamadım canım. Çünkü çocuklar küçükken genelde çocuklarla ilgilendim. Ev kirlenmiş, dağılmış çok umursamadım. Vaktim olursa temizledim. Yoksa çok umursamadım. Çocukların bu yaşları bir daha gelmiyor. Temizlik her zaman yapılıyor. Uykumu onlara göre ayarladım. Doğum izninde onu uyutunca bende uyudum. Bebekken yürüyüşümü onu bebek arabasına koyup öyle yaptım. Bunun gibi hayatı kolaylaştırıcı şeyler uyguladım. Evde ikiniz yalnız kalmıyorsanız eğer sporunu sabah ya da akşam o uyurken yapabilirsin. Zaman yönetimi hakkında aslında öğrenmemiz gereken çok şey var. Yapmak istediğim çok şey var ama benimde çok vaktim kalmıyor. Çalışmak günü öldürüyor zaten. Ama bir şekilde halletmemiz lazım. Önemli olan bizim mutluluğumuz bunu hiç unutma. Oğlun bir daha 4 yaşına gelmeyecek. Tadını çıkar. :KK200:
Ben leslie yi hiç sevemiyorum nedense açık havada yürümek çok hoşuma gidiyor.
Meyvelerin porsiyonları fazla olmuş canım. Bugün genele göre ekmeğin de fazla.

Akşam yaptığın aranın saati kaç? Birde kahvaltıdaki zeytinin sayısı fazla. Onu biraz azalt canım. 5 ideal.
Teşekkürler canım, evet zamanı daha verimli kullanmam lazım. Ben biraz da tek başıma olduğum için sorun yaşıyorum. O yüzden oğlum da bana daha çok bağlı. Her şeyi benim yapmam lazım, bir de bizim işin mesai saatleri yok, işler eve de sarkıyor vs. vs. Bahane çok, ama gerçekten zor bir hayatım var😔

Emziriyorsan daha esnek bir diyet yap zaten canım. Bebişin kaç aylık? Emzirdiğini için çok sıkı diyet yapmasan da verirsin. Bir de senin çok kilon yoktu yanlış hatırlamıyorsam
Gecen hafta 57,8 çıktım benim hedefim 50. Ama zor gidiyo baya kilo. Bebişim 10 gün sonra ek gıdaya başlayacak 7 ye girmek üzere

Öğün saatlerin çok kötü olmuş. Kahvaltın çok geç, akşam yemeğin çok çok daha geç. Adım sayın gayet güzel. Çikolatayı keşke yemeseydin.
Erken kalkmak iyidir her zaman. Su önemli suyu mutlaka en az 2 lt içmen lazım.

Lokum haricinde gayet güzel bir menü. Akşamı çok erken kapatmışsın. Su ve spor nerede?
Sporum yoktu kaptanım ama suyum 2 lt

Teşekkürler canım, evet zamanı daha verimli kullanmam lazım. Ben biraz da tek başıma olduğum için sorun yaşıyorum. O yüzden oğlum da bana daha çok bağlı. Her şeyi benim yapmam lazım, bir de bizim işin mesai saatleri yok, işler eve de sarkıyor vs. vs. Bahane çok, ama gerçekten zor bir hayatım var😔
3 günlük dünya, olduğun anı güzel yaşamaya çalış. İşler bitiyor, dertler bitiyor, hepsi geçip gidiyor, Allah sağlık sıhhat versin gerisi mutlaka hallediliyor. Ben de yalnız zamanlar yaşadım canım, ilk tayinim çıktığında kızım 3 aylıktı ve ben onunla tanımadığım bir şehirde 1,5 yıl yalnız yaşadım. O zamanlar zordu ama sanırım ben biraz rahat insanım. Geçti gitti hepsi. İlk okula başladığında başka bir şehirdeydim. Okula gönderecek kimse yoktu. 1 yıl boyunca her gün iş yerine götürdüm kızımı, öğlen okuluna götürdüm, akşam gidip aldım. Yaşadığın zamanlar sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geriye dönüp baktığında hiçbir zorluk hatırlamıyorsun. Ya da ben iyileri hatırlayıp, kötüleri unutuyorum. Ayyy ne çok yazdım kusura bakma. Kısacası tadını çıkar hayatının. İyileri gör :KK200:

3 günlük dünya, olduğun anı güzel yaşamaya çalış. İşler bitiyor, dertler bitiyor, hepsi geçip gidiyor, Allah sağlık sıhhat versin gerisi mutlaka hallediliyor. Ben de yalnız zamanlar yaşadım canım, ilk tayinim çıktığında kızım 3 aylıktı ve ben onunla tanımadığım bir şehirde 1,5 yıl yalnız yaşadım. O zamanlar zordu ama sanırım ben biraz rahat insanım. Geçti gitti hepsi. İlk okula başladığında başka bir şehirdeydim. Okula gönderecek kimse yoktu. 1 yıl boyunca her gün iş yerine götürdüm kızımı, öğlen okuluna götürdüm, akşam gidip aldım. Yaşadığın zamanlar sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geriye dönüp baktığında hiçbir zorluk hatırlamıyorsun. Ya da ben iyileri hatırlayıp, kötüleri unutuyorum. Ayyy ne çok yazdım kusura bakma. Kısacası tadını çıkar hayatının. İyileri gör :KK200:
Sağ ol canım, olur mu yazdıklarınla güç buluyorum, çok çok yaz😊 öyle gerçekten yorgunluklar, işler unutuluyor, sabırla üstesinden gelmemiz lazım. İdare etmeye çalışıyorum da işte ara ara çok bunalıyorum. İnşallah tüm emeklerimin karşılığını alırım bir gün diyorum

merhaba kızlar , daha yeni oturdum sabah kızımı yüzme kursuna götürdüm hiç memnun kalmadım çok kalabalıklar öğretmen yetişemiyor.. birinin tuvaleti geliyor onu götürüyor diğerinin tuvaleti geliyor sonra onu götürüyor... havuz içinde 3 öğrtemen 26 çocuk ... öğrtemen birine öğretmeye çalışırken hoop diğeri suya düşüyor tribünden veliler bağırıyor hocam koşun çocuk düştü diye... ne korkarsan başına o gelir ya kızımı öğretmen kucakladı öğrtemen bişeye takıldı düştü mü kızımda onunla birlikte suya düştü öğretmen tam çıktı kızımın üzerine doğru bidaha düştü... benim için kabustu tribünde beni düşün elim yüreğimdeydi.... toplu çocuklar yüzme öğrenemez bunu bi kere daha öğrendim çocuğa sıra gelmiyor ki 2 saat içinde kızım 10 dk bile havuzla buluşmadı ... öğrtemenin üstüne düşmeside bu süreye dahil :KK51::KK51::KK51:
birtane eğitmen bayan buldum birebir ondan ders aldıracam temmuz sonunda ... fiyatıda uygun saati 100 TL 8 saatte öğrenir diyor ...
abuk sabuk bir gün yaşadım beslenme düzenim bozuldu sabah çok erken kalktım 3 öğün yaptım bugün ...

İyi geceler kızlar bugün ki menüm
8.00
1 kupa sütlü kahve
1 hurma

12.00
2 çatal peynir
1/2 domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 tane kızarmış form ekmeği

15.00
1 kase çorba

18.00
1 kare bitter çikolata

21.00
1 porsiyon köz patlıcan salatası
1 kase cacık
7-8 tane yer fıstığı

10.000 adım 300 puan
@zeyneppk ada81 ada81
canım , sürekli bişeyler yenilmiş leptin hormonun çalışmasına izin vermemişsin.... yeme saatlerini düzenlemelisin... diyete yeni başladın ben uzun süre bir karede olsa ağzıma şekerli bişey sürmemiştim... ben ramazandan sonra tatlı konusunda cozuttum... bir karede olsa yeme...

merhaba kızlar , daha yeni oturdum sabah kızımı yüzme kursuna götürdüm hiç memnun kalmadım çok kalabalıklar öğretmen yetişemiyor.. birinin tuvaleti geliyor onu götürüyor diğerinin tuvaleti geliyor sonra onu götürüyor... havuz içinde 3 öğrtemen 26 çocuk ... öğrtemen birine öğretmeye çalışırken hoop diğeri suya düşüyor tribünden veliler bağırıyor hocam koşun çocuk düştü diye... ne korkarsan başına o gelir ya kızımı öğretmen kucakladı öğrtemen bişeye takıldı düştü mü kızımda onunla birlikte suya düştü öğretmen tam çıktı kızımın üzerine doğru bidaha düştü... benim için kabustu tribünde beni düşün elim yüreğimdeydi.... toplu çocuklar yüzme öğrenemez bunu bi kere daha öğrendim çocuğa sıra gelmiyor ki 2 saat içinde kızım 10 dk bile havuzla buluşmadı ... öğrtemenin üstüne düşmeside bu süreye dahil :KK51::KK51::KK51:
birtane eğitmen bayan buldum birebir ondan ders aldıracam temmuz sonunda ... fiyatıda uygun saati 100 TL 8 saatte öğrenir diyor ...
abuk sabuk bir gün yaşadım beslenme düzenim bozuldu sabah çok erken kalktım 3 öğün yaptım bugün ...
Bence de birebir daha etkili olur.26 çocuk olmazki
Coook düzensiz bir sistem yapmışlar. .
Bende yarın ayran aşı yapacam sıkıldım 63 kilodan

Hayırlı geceler kızlar
Sporlarinizi yarın not ederim herkes uyudumu
Ben pek iyi değilim uykum kaçtı
Bazen hayat niye bu kadar zor pembe bir dünya hiç yok
Rabbim herkesin sıkıntılarını alsın herkesi feraha ulastirsin inşallah
zeynebim hayırdır bir sıkıntın mı var ... Rabbim hayra çıkarsın inşallahhhh :dua::dua:

Çok teşekkürler
Kilo iyi gidiyor üst baş aldım biraz kot pantolon 26 beden aldım ve hep small bedenler
ama almışımdır 1,2 kg baskül var ama pek işim olmaz çıkmıyorum üstüne değişik tartar diye :p
ttailin tadını çıkar bende tatilde tartılmayacam nasılsa eylülde tekrar kürkçü dükkanına dönerim :KK70::KK70::KK70:

Ya kızlar salonda camın onune ki klimanın motoruna kuşlar yuva yapmış dün camın önünde ufak iğne ucu gibi ama hızlı hareket eden böcekler gördüm hemen camasi suyuyla sildim cami kapattım bu dahada açmadım ama biraz önce 2 numaram salonda telle oynuyor anne telin üzerinde gördüm dedi net ten baktım kuş bitiymiş çok canın sıkıldı sanki vücudumda dolaşıyor heryerim kasiniıyor bi ilaç buldum net ten gece kullanılıyordu ama toz şeklinde nasıl olacak nasıl yapilacak bolmiyorum
canım o psikolojik bende böcek göreyim hemen kaşınırım ...

Evet canım genelde kahve demleme makinasıyla yapıyorum, ama bazen üşeniyorum french pressle yapıyorum. Peyniri çok seviyorum canım. Her şeyin yanına yerim, hatta sadece peynirle bile yaşayabilirim😊
bende peynirciyim hatta küçükken yenğem bana seni peynirciyle evlendireceğiz derlerdi hahahahah :KK70::KK70::KK70:

Back
X