• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım, mezun olmak nasıl bir duygu? Artık kendini zayıf hissediyor musun?
Aslında cok mutlu degilim canim cunku kendimi yemeye verdim... listede olunca kendimi tutuyordum sorumlu hissediyordum.....bugun kendimi cok sisko hissediyorum cok kacirdim yine.... bi an once toparlanmam lazim spor yapiyorum zaten spor yapmazsam arti olarak doner hepsi.... yarindan itibaren sekersiz gune başlıyorum.... yarin arkadaşım gelecek kisir yiyecegiz... tabii yanina basta pogaca vs yaptim ama ben sadece kısır yiyip gunu kapatacam.. resmen midem büyüdü😭😭😭

Kızlar bugünkü menümü vereyim;

Sabah (08:00)
1 haşlama yumurta

Öğle (12:00)
3 köfte
Yarım hamburger ekmeği
Yarım waffle😔

Ara (15:30)
400 ml ayran

Akşam (19:00)
İki büyük kase cacık

Ara (20:30)
1 sade Türk kahvesi
1 maden suyu

1,5 lt su içtim kızlar, spor yok ama temizlik yaptım.

1 haşlama yumurta

3 köfte
Yarım hamburger ekmeği
Yarım waffle😔

400 ml ayran

İki büyük kase cacık

1 sade Türk kahvesi
1 maden suyu

Menundeki cislari biliyorsun canim... 4 kofte boool salata olaymis super 👍👍👍

Aslında cok mutlu degilim canim cunku kendimi yemeye verdim... listede olunca kendimi tutuyordum sorumlu hissediyordum.....bugun kendimi cok sisko hissediyorum cok kacirdim yine.... bi an once toparlanmam lazim spor yapiyorum zaten spor yapmazsam arti olarak doner hepsi.... yarindan itibaren sekersiz gune başlıyorum.... yarin arkadaşım gelecek kisir yiyecegiz... tabii yanina basta pogaca vs yaptim ama ben sadece kısır yiyip gunu kapatacam.. resmen midem büyüdü😭😭😭
Yani aslında şunu merak ediyorum, tam olarak hedeflediğin kiloya geldin mi? Veya artık iyiyim diyebiliyor musun? Amacın kilonu korumaksa dengeleyerek istediğin şeyleri yiyebilirsin bence. Diyet yapıyoruz ya azıcık çok yiyince çok şişmiş hissediyoruz kendimizi. Menü vermiyorsun artık? Menülerini merak ediyorum canım

Menundeki cislari biliyorsun canim... 4 kofte boool salata olaymis super 👍👍👍
Evet canım kötü bir gün oldu. Aslında waffle canım istememişti, oğlum aldırdı, yemedi, bana kaldı. Sen diyip duruyorsun ya canım kısır çok istiyor. Bir de dolma, ama pirinçli😭 Deli gibi kısır ve dolma yiyesin var. Allah’tan kendim yapmaya üşeniyorum🤪

Yani aslında şunu merak ediyorum, tam olarak hedeflediğin kiloya geldin mi? Veya artık iyiyim diyebiliyor musun? Amacın kilonu korumaksa dengeleyerek istediğin şeyleri yiyebilirsin bence. Diyet yapıyoruz ya azıcık çok yiyince çok şişmiş hissediyoruz kendimizi. Menü vermiyorsun artık? Menülerini merak ediyorum canım
Hedeflediğim 55 kiloydu canim .... 57lerdeyim bence 2 kilo versem ve uzun sure 55 i korusam daha mutlu olacam... suan sanki hala fazlalagim var gibi hissediyorum...😟😟
Yazilacak gibi bir menum yok canim ama yarindan itibaren menu verecem bu kadar emek verdim 55 e cok yaklastim hedefime varmak istiyorum....
Cunku yemenin sonu yok yedikce yiyor insan dur durak bilmiyoruz...

Evet canım kötü bir gün oldu. Aslında waffle canım istememişti, oğlum aldırdı, yemedi, bana kaldı. Sen diyip duruyorsun ya canım kısır çok istiyor. Bir de dolma, ama pirinçli😭 Deli gibi kısır ve dolma yiyesin var. Allah’tan kendim yapmaya üşeniyorum🤪
Ben diyetimde 1 kere kisir yemistim cok ozledim...ben kisiri saglikli buluyorum salatasini bol bulgurunu az koyup hazirlayip yiyebilirsin ki....carsambadan onceki gunler yap cumaya siskinlik olmasin..;)

Kızlar ben geldim ölüyorum A1286591-D1AC-489A-9CD2-291946BD596B.webp

Dünya şampiyonu olmak kolay değil tamam da bu hareket de nasıl yapılır arkadaşlar 😳 biz düz atlayamıyoru :D

Anka bunu yapmaya nasıl heves ediyon biz bunu yaprken bacaklarınız ortam ikiye ayrilir😂😂😂

Hepimiz iyi olucaz tamammi :KK66: sozmü benimde evde 3 tane çocuğum var şuan dolapta iki çeşit tatlı var ama yemiyorum yememeyi ogrenmemiz lazım
Super olucaz hem de. Seni de ayrica tebrik ediyorumm zeynep. :KK9: :KK9:

Kızlar menum Sabah 10.30

2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de
1 avuç tuzsuz çekirdek sütlü kahve

Akşam 17.30
3 biber dolma bulgursuz pirincsiz
2bardak ayran 2 dil form ekmek

Su 2.5 lt
Spor yok tüm gün temizlik yaptım
Cok guzel afiyet olsun

1 haşlama yumurta

3 köfte
Yarım hamburger ekmeği
Yarım waffle😔

400 ml ayran

İki büyük kase cacık

1 sade Türk kahvesi
1 maden suyu

waffle erken saatte ve sonrasında da nerdeyse hic bir sey yememissin insallah az da olsa telafi olmustur. Yarin salata et ye bol

Ben diyetimde 1 kere kisir yemistim cok ozledim...ben kisiri saglikli buluyorum salatasini bol bulgurunu az koyup hazirlayip yiyebilirsin ki....carsambadan onceki gunler yap cumaya siskinlik olmasin..:KK66:
Kisir bence de cok yenilebilir bir sey. Kisir bu sunyada benim en cok sevdiğim şeylerden . Kendimi durduramiyorum yerke. O yuzden pek yapmiyorum yoksa butun hepsini yiyebiliyorum..

Back
X