- 19 Nisan 2018
- 1.540
- 1.235
- 133
HosbuldukHoşgeldin canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosbuldukHoşgeldin canım![]()
Aslında cok mutlu degilim canim cunku kendimi yemeye verdim... listede olunca kendimi tutuyordum sorumlu hissediyordum.....bugun kendimi cok sisko hissediyorum cok kacirdim yine.... bi an once toparlanmam lazim spor yapiyorum zaten spor yapmazsam arti olarak doner hepsi.... yarindan itibaren sekersiz gune başlıyorum.... yarin arkadaşım gelecek kisir yiyecegiz... tabii yanina basta pogaca vs yaptim ama ben sadece kısır yiyip gunu kapatacam.. resmen midem büyüdüGeçmiş olsun canım, mezun olmak nasıl bir duygu? Artık kendini zayıf hissediyor musun?
Menundeki cislari biliyorsun canim... 4 kofte boool salata olaymis superKızlar bugünkü menümü vereyim;
Sabah (08:00)
1 haşlama yumurta
Öğle (12:00)
3 köfte
Yarım hamburger ekmeği
Yarım waffle
Ara (15:30)
400 ml ayran
Akşam (19:00)
İki büyük kase cacık
Ara (20:30)
1 sade Türk kahvesi
1 maden suyu
1,5 lt su içtim kızlar, spor yok ama temizlik yaptım.
Yani aslında şunu merak ediyorum, tam olarak hedeflediğin kiloya geldin mi? Veya artık iyiyim diyebiliyor musun? Amacın kilonu korumaksa dengeleyerek istediğin şeyleri yiyebilirsin bence. Diyet yapıyoruz ya azıcık çok yiyince çok şişmiş hissediyoruz kendimizi. Menü vermiyorsun artık? Menülerini merak ediyorum canımAslında cok mutlu degilim canim cunku kendimi yemeye verdim... listede olunca kendimi tutuyordum sorumlu hissediyordum.....bugun kendimi cok sisko hissediyorum cok kacirdim yine.... bi an once toparlanmam lazim spor yapiyorum zaten spor yapmazsam arti olarak doner hepsi.... yarindan itibaren sekersiz gune başlıyorum.... yarin arkadaşım gelecek kisir yiyecegiz... tabii yanina basta pogaca vs yaptim ama ben sadece kısır yiyip gunu kapatacam.. resmen midem büyüdü![]()
Evet canım kötü bir gün oldu. Aslında waffle canım istememişti, oğlum aldırdı, yemedi, bana kaldı. Sen diyip duruyorsun ya canım kısır çok istiyor. Bir de dolma, ama pirinçliMenundeki cislari biliyorsun canim... 4 kofte boool salata olaymis super![]()
Inan gayet güzel oldu. Domates soğan sarmısak maydanoz tavuk kiyma ve baharat 'lar fazla su koyma çok güzel olduBulgursuz pirinçsiz dolma nasıl oluyor canım? Sadece kıyma mı? Güzel oldu mu?
Çok güzel oluyor ada eminim çok begeneceksinCook guzel fikir bende yapayim kendime...))
Hedeflediğim 55 kiloydu canim .... 57lerdeyim bence 2 kilo versem ve uzun sure 55 i korusam daha mutlu olacam... suan sanki hala fazlalagim var gibi hissediyorum...Yani aslında şunu merak ediyorum, tam olarak hedeflediğin kiloya geldin mi? Veya artık iyiyim diyebiliyor musun? Amacın kilonu korumaksa dengeleyerek istediğin şeyleri yiyebilirsin bence. Diyet yapıyoruz ya azıcık çok yiyince çok şişmiş hissediyoruz kendimizi. Menü vermiyorsun artık? Menülerini merak ediyorum canım
Valla hayal ettim cok guzel tam diyetlik... keske tam diyetteyken bileydim tarifi yapardim ne pisirecem diye kısır döngüdeydim...Çok güzel oluyor ada eminim çok begeneceksin
Ben diyetimde 1 kere kisir yemistim cok ozledim...ben kisiri saglikli buluyorum salatasini bol bulgurunu az koyup hazirlayip yiyebilirsin ki....carsambadan onceki gunler yap cumaya siskinlik olmasin..Evet canım kötü bir gün oldu. Aslında waffle canım istememişti, oğlum aldırdı, yemedi, bana kaldı. Sen diyip duruyorsun ya canım kısır çok istiyor. Bir de dolma, ama pirinçliDeli gibi kısır ve dolma yiyesin var. Allah’tan kendim yapmaya üşeniyorum
![]()
Dünya şampiyonu olmak kolay değil tamam da bu hareket de nasıl yapılır arkadaşlarbiz düz atlayamıyoru
![]()
gördük gördük şu dağ bayıra nasıl ihtiyacım var bütün elektriğini toprağa salmak istiyorumKızlar ben geldim ölüyorumEki Görüntüle 2281612
Aaa tamam beyaz çok tok tutuyor diye yiyordumGüzel menü canım, mümkün olduğu kadar sarı leblebi tercih et, onlar daha iyiymiş diyette
Super olucaz hem de. Seni de ayrica tebrik ediyorumm zeynep.Hepimiz iyi olucaz tamammisozmü benimde evde 3 tane çocuğum var şuan dolapta iki çeşit tatlı var ama yemiyorum yememeyi ogrenmemiz lazım
Cok guzel afiyet olsunKızlar menum Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek
Saat 15 de
1 avuç tuzsuz çekirdek sütlü kahve
Akşam 17.30
3 biber dolma bulgursuz pirincsiz
2bardak ayran 2 dil form ekmek
Su 2.5 lt
Spor yok tüm gün temizlik yaptım
waffle erken saatte ve sonrasında da nerdeyse hic bir sey yememissin insallah az da olsa telafi olmustur. Yarin salata et ye bolKızlar bugünkü menümü vereyim;
Sabah (08:00)
1 haşlama yumurta
Öğle (12:00)
3 köfte
Yarım hamburger ekmeği
Yarım waffle
Ara (15:30)
400 ml ayran
Akşam (19:00)
İki büyük kase cacık
Ara (20:30)
1 sade Türk kahvesi
1 maden suyu
1,5 lt su içtim kızlar, spor yok ama temizlik yaptım.
Kisir bence de cok yenilebilir bir sey. Kisir bu sunyada benim en cok sevdiğim şeylerden . Kendimi durduramiyorum yerke. O yuzden pek yapmiyorum yoksa butun hepsini yiyebiliyorum..Ben diyetimde 1 kere kisir yemistim cok ozledim...ben kisiri saglikli buluyorum salatasini bol bulgurunu az koyup hazirlayip yiyebilirsin ki....carsambadan onceki gunler yap cumaya siskinlik olmasin..![]()
Teşekkür ederimaypare ackerman senin de menu guzeldi cemre alintilamamisim