Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BAkmıştı sanki şekerin yüksek çıkmıştı şeker yüksekse insülin direnci vardır zaten.yok canım insülin direncine bakmadı herhalde doktorum benim![]()
okudum direkt diğer tarafa yazdımKendi karneni beğenmemişsin ama![]()
gece yeme isteği olması insülin direnci olduğu gösteriyor ilaç kullanan arkadaşlarım vardı bu gece yemek atakaları ilaçla bitti diyorlardı...yok canım insülin direncine bakmadı herhalde doktorum benim![]()
bende evi toparladım , eşim öğle yemeğine geldi onu gönderdim mutfağı toparladım birazdan çamaşır asacamNasıl gidiyor kızlarevi derledim kahvemi aldım geldim
![]()
Ama aliskanlikta oluyor bende oyleydim kendimi zor durduruyordum diyete baslayiincagece yeme isteği olması insülin direnci olduğu gösteriyor ilaç kullanan arkadaşlarım vardı bu gece yemek atakaları ilaçla bitti diyorlardı...
Bende annemdeyim şimdi kahve içtik sanada afiyet olsunNasıl gidiyor kızlarevi derledim kahvemi aldım geldim
![]()
Aynen öyle fakat topik topik gezmek de ciddi zaman törpüsü :))bende kontrol eettim yanlış yer mi diye
Ben topik topik dolaşıyorum sorma yaa
Zayıflamaya öncelik verdim zayıfladım. Ama buralara alışan kolay kolay ayrılamıyor.
Çok güzel topikler var. Gereksiz Para harcamama topiği, yatırım topiği, temizlik, spor, diyet, güzellik, çocuk bakımı, kitap okuma, zayıflama.. Ne güzel yer burası..
En önemlisi doğru zamanda doğru topikte olmak
Bu arada merhaaba kızlar
hımmm olabilir , sağlam abur cubur yemek yerdim ama gece uyanıp hiç yeme isteğim olmadı....Ama aliskanlikta oluyor bende oyleydim kendimi zor durduruyordum diyete baslayiinca
BAkmıştı sanki şekerin yüksek çıkmıştı şeker yüksekse insülin direnci vardır zaten.
canım ne durumdasın kilo nasıl ?Aynen öyle fakat topik topik gezmek de ciddi zaman törpüsü :))
Canım dikkat etmeye çalışıyorum ama düzenli spor yapamıyorum, arada da cısslardan bir iki tırtıklama da oluyorcanım ne durumdasın kilo nasıl ?
diyetin ilk zamanları o cısları bıcak gibi kesmelisin canım yoksa o süreç uzayıp gidiyor...Canım dikkat etmeye çalışıyorum ama düzenli spor yapamıyorum, arada da cısslardan bir iki tırtıklama da oluyor![]()
Doğru söylüyorsun, bu boğaz yüzünden aylardır sürünüyorum iştediyetin ilk zamanları o cısları bıcak gibi kesmelisin canım yoksa o süreç uzayıp gidiyor...
sanırım tam hazır değilsin bunun etkisi olabilir , ben önceleri kendime ada yalancı çoban oldun derdimDoğru söylüyorsun, bu boğaz yüzünden aylardır sürünüyorum işte
Doğumdan sonra gece kalkıp Nutella kasikliyordumhımmm olabilir , sağlam abur cubur yemek yerdim ama gece uyanıp hiç yeme isteğim olmadı....
Evt bu sicaklardada iyi gelirzeyneppk canım bir sürahi ayran yap sabahtan koy dolaba hafif açlık hissettiğinde bir bardak iç emi açlığı bastırıyor.... ben tuzsuz içiyorum
![]()