• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8saat yemek yeme periyodun var 16saat açlık. Uyku dahil mesela sabah 10aksam6yakadar yiyorsun geri kalan zaman ağzına şekersiz içecek hariç tek bir lokma girmeyecek.kelime anlamı araliklu oruç
Bizim yapmaya calistigimizda bu degilmi 6 dan sonra yememek

Burada da hava çok sıcak diyecektim. İçimden demişim sanki buraya yazmamışım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: @MrsParanoid
Ben regl oldum dün akşama doğru. Çok ağrılı sancılı oluyorum. Birkaç gündür de benim küçük kız başının döndüğünü söylüyor. Kuran öğretmeni aradı bugün. Başı dönüyormuş yine. Öğle arası sıcakta eve gittim. Yemeklerini yedirdim yanıma aldım geldim. Bugün bi gözlemleyeceğim. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. İlgi istiyor bu aralar. Eğer devam ederse doktora götüreceğim. Kendim de felaket durumdayım. Saat 3 oldu hastanın ardı arkası kesilmedi hala kayıt almaya gelenler var. Çoek yoruldum :mad::mad::mad::mad:

Bu arada dün ve bugün ağzıma yasaklı hiçbir şey sürmedim. Dünün menüsünü hatırlamıyorum ama hepsi kararında ve güzeldi. Sadece saat 21:00 civarı eşim yemek yerken onunla birlikte 3 küçük dilim kavun yedim.
Canim , kizina cok gecmis olsun... ilgide istiyor olabilir mineral düşüklüğüde olabilir bi dr götür degerlerine bakilsin bence.... ben yemekleri hep tuzsuz yapiyorum cunku tuzu sevmem aklima bile gelmez ama kizimin ayranina belli oranda tuz atarim cok kosuyorlar cok terliyorlar vucud atiyor..

Back
X