• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burada da hava çok sıcak diyecektim. İçimden demişim sanki buraya yazmamışım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: @MrsParanoid
Ben regl oldum dün akşama doğru. Çok ağrılı sancılı oluyorum. Birkaç gündür de benim küçük kız başının döndüğünü söylüyor. Kuran öğretmeni aradı bugün. Başı dönüyormuş yine. Öğle arası sıcakta eve gittim. Yemeklerini yedirdim yanıma aldım geldim. Bugün bi gözlemleyeceğim. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. İlgi istiyor bu aralar. Eğer devam ederse doktora götüreceğim. Kendim de felaket durumdayım. Saat 3 oldu hastanın ardı arkası kesilmedi hala kayıt almaya gelenler var. Çok yoruldum :mad::mad::mad::mad:

Bu arada dün ve bugün ağzıma yasaklı hiçbir şey sürmedim. Dünün menüsünü hatırlamıyorum ama hepsi kararında ve güzeldi. Sadece saat 21:00 civarı eşim yemek yerken onunla birlikte 3 küçük dilim kavun yedim.
Doktor musun canım? Yazın işin yoğun olması daha yorucu oluyor nedense. Kolay gelsin, geçmiş olsun kızına

neyse kaptan geçmişi okurken menümü yazayım bari :KK45:

Eki Görüntüle 2282611

bugün iyi hissediyorum sanırım güzel bi eksi alıcam.. geçmişi de okudum alıntıladım :cool:bugün iyi gidiyor benim için :21::21:
Menün gayet güzel kaçamak yok ama mümkün olduğunca beyaz ekmekten ve patatesten uzak durmaya çalış canım. Onun haricinde çok güzel bir menü. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç kilo çıkacaksın tartıda. :KK200:

Doktor musun canım? Yazın işin yoğun olması daha yorucu oluyor nedense. Kolay gelsin, geçmiş olsun kızına
Yok canım tıbbi sekreterim. Sağlık kurulunda çalışıyorum. Aynen işimiz yaz kış ve genelde yorucu oluyor. Çok teşekkürler :KK200:

Menün gayet güzel kaçamak yok ama mümkün olduğunca beyaz ekmekten ve patatesten uzak durmaya çalış canım. Onun haricinde çok güzel bir menü. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç kilo çıkacaksın tartıda. :KK200:

kaptanım bu sabah biraz hafif hissedince kendimi dayanamadım tartıya çıktım galiba 126 yı ucundan da olsa görücem :KK50:

kayınvalidem hazırlamış yemekleri sağolsun çok üst üste oldu bu hafta patates biraz ben de uzaklaşmayı düşündüm bi bir hafta yemiyim artık

Merhaba kızlar, dün gece geldim şehir dışından. O yüzden iki gündür maalesef menü veremedim. Biraz cısslı günler olduo_Oo_O Ama hafif yemenin ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım. Dün midem çok kötü oldu. Yeni bir sürü arkadaş gelmiş, herkes hoş gelmiş:KK54: Bir de yarın artı çıkarsam ne olur acabao_O

kaptanım bu sabah biraz hafif hissedince kendimi dayanamadım tartıya çıktım galiba 126 yı ucundan da olsa görücem :KK50:

kayınvalidem hazırlamış yemekleri sağolsun çok üst üste oldu bu hafta patates biraz ben de uzaklaşmayı düşündüm bi bir hafta yemiyim artık
Bence uzun bir süre yememeye çalış. Gör bak ne kadar rahat edeceksin.
Merhaba kızlar, dün gece geldim şehir dışından. O yüzden iki gündür maalesef menü veremedim. Biraz cısslı günler olduo_Oo_O Ama hafif yemenin ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım. Dün midem çok kötü oldu. Yeni bir sürü arkadaş gelmiş, herkes hoş gelmiş:KK54: Bir de yarın artı çıkarsam ne olur acabao_O

İnşallah çıkmazsın çünkü ana listedesin. Kilonda ki her türlü oynama takımın sıralamasını etkileyecek. Bugün akşamı çok hafif geçir lütfen. :KK39:

Korkma korkma bişey olmuyor. Biraz kafayı sıyırıyorsun o kadar :KK70:

Daha dün arkadaşla konuşuyorduk bu durumu.. en son ne zaman gazete okudun pazar keyfi yaptın falan muhabbeti.. eskiden her pazar bulmaca çözerdim kızım doğmadan önce facebooka atmışım ordan çıktı muhabbet.. dedim ki herhalde son bulmacamdı bu :KK48: o da demiş ne bulmacası nefes almaya takatim yok (2 çocuk onun) ben de deliye vurcan artık napacan demiştim :-)

Bence uzun bir süre yememeye çalış. Gör bak ne kadar rahat edeceksin.

İnşallah çıkmazsın çünkü ana listedesin. Kilonda ki her türlü oynama takımın sıralamasını etkileyecek. Bugün akşamı çok hafif geçir lütfen. :KK39:
İnşallah canım🙏🏻 Bugün protein günü yapacağım. Bir de bir haftadır kabızım😔

Back
X