- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kızlar bugün dikkat edelim yediklerimizeyarın tartı gunu
![]()
Doktor musun canım? Yazın işin yoğun olması daha yorucu oluyor nedense. Kolay gelsin, geçmiş olsun kızınaBurada da hava çok sıcak diyecektim. İçimden demişim sanki buraya yazmamışım![]()
![]()
![]()
@MrsParanoid
Ben regl oldum dün akşama doğru. Çok ağrılı sancılı oluyorum. Birkaç gündür de benim küçük kız başının döndüğünü söylüyor. Kuran öğretmeni aradı bugün. Başı dönüyormuş yine. Öğle arası sıcakta eve gittim. Yemeklerini yedirdim yanıma aldım geldim. Bugün bi gözlemleyeceğim. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. İlgi istiyor bu aralar. Eğer devam ederse doktora götüreceğim. Kendim de felaket durumdayım. Saat 3 oldu hastanın ardı arkası kesilmedi hala kayıt almaya gelenler var. Çok yoruldum
Bu arada dün ve bugün ağzıma yasaklı hiçbir şey sürmedim. Dünün menüsünü hatırlamıyorum ama hepsi kararında ve güzeldi. Sadece saat 21:00 civarı eşim yemek yerken onunla birlikte 3 küçük dilim kavun yedim.
Menün gayet güzel kaçamak yok ama mümkün olduğunca beyaz ekmekten ve patatesten uzak durmaya çalış canım. Onun haricinde çok güzel bir menü. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç kilo çıkacaksın tartıda.neyse kaptan geçmişi okurken menümü yazayım bari
Eki Görüntüle 2282611
bugün iyi hissediyorum sanırım güzel bi eksi alıcam.. geçmişi de okudum alıntıladımbugün iyi gidiyor benim için
![]()
Günaydın canım hoş geldin aramıza Ebru benHerkese günaydin.Güzel bir gün olması dileğiyle...
Yok canım tıbbi sekreterim. Sağlık kurulunda çalışıyorum. Aynen işimiz yaz kış ve genelde yorucu oluyor. Çok teşekkürlerDoktor musun canım? Yazın işin yoğun olması daha yorucu oluyor nedense. Kolay gelsin, geçmiş olsun kızına
Buldum canımMezunlarin basari öyküleri bölümune yazdim kizlar... hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim tek tek etikwtleyemedim![]()
Menün gayet güzel kaçamak yok ama mümkün olduğunca beyaz ekmekten ve patatesten uzak durmaya çalış canım. Onun haricinde çok güzel bir menü. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç kilo çıkacaksın tartıda.![]()
Bende de canım, diyet açısından kötü bir hafta geçirdiğimi düşünüyorum.herkes iyidir umarım ben bu hafta çok umutlu değilim yanedense bi rehavet var üzerimde
Evet neden şaşırdın senden 1 fazla abartma lütfensende 4 çocuk mu var![]()
Evet neden şaşırdın senden 1 fazla abartma lütfen![]()
Korkma korkma bişey olmuyor. Biraz kafayı sıyırıyorsun o kadaren korktuğum şey 4. çocuk da ondan![]()
Bence uzun bir süre yememeye çalış. Gör bak ne kadar rahat edeceksin.kaptanım bu sabah biraz hafif hissedince kendimi dayanamadım tartıya çıktım galiba 126 yı ucundan da olsa görücem
kayınvalidem hazırlamış yemekleri sağolsun çok üst üste oldu bu hafta patates biraz ben de uzaklaşmayı düşündüm bi bir hafta yemiyim artık
Merhaba kızlar, dün gece geldim şehir dışından. O yüzden iki gündür maalesef menü veremedim. Biraz cısslı günler olduAma hafif yemenin ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım. Dün midem çok kötü oldu. Yeni bir sürü arkadaş gelmiş, herkes hoş gelmiş
Bir de yarın artı çıkarsam ne olur acaba
![]()
Korkma korkma bişey olmuyor. Biraz kafayı sıyırıyorsun o kadar![]()
Koltuğa oturduğum an aklıma yemek geliyor en güzeli hep çalışmak hep calismakİşi gücü salınca bak çikolata yemeye bile fırsatın oluyor![]()
İnşallah canımBence uzun bir süre yememeye çalış. Gör bak ne kadar rahat edeceksin.
İnşallah çıkmazsın çünkü ana listedesin. Kilonda ki her türlü oynama takımın sıralamasını etkileyecek. Bugün akşamı çok hafif geçir lütfen.![]()