• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya başladım bugün ama gözüm kızımın çikolatasında zor tutuyorum :)) zaten onu bi yemesem hersey yoluna girecek
canım yeni başladın diyete uzun süre şekerden uzak kalmaya çalış hurma yada kayısı 3 adet yiyebilirsin...

Okuldan ciktik somdi eve geldik
Bi ugrayayim dedim bakiyim herkes bir sey yeme derdinde.
Yarin cumaaaaa
Eksiler gelsin tartida

Ben de simdi ogle yemegi yiycem ama ne yiycem bilmiyorum.. bir betul klasigi evde yemek yok
ev halkının yemeği varsa menemen yap kendine ;)

ya kızlar ben kilo veremiyorum,kaç gündür aynı kilodayım,acaba insülin direnci mi var ben de,öyle çok büyük kaçamaklarımda olmuyor;bir iki patates kızartması,bir tane hamur kızartması,bir tane pankek çocuklara yaparken tadına bakma amaçlı sadece:KK22::)
bütün hafta sadece kaçamakların bunlarmıydı ?

hepsini aynı günde yemiyorum tabiki ama aynı zamanda da diyetimi yapıyorum
mesela dün
9.00
1 hamur kızartması(tadına baktım)

11.00
1 kupa sütlü kahve
1 porsiyon türlü
1 dlim çavdar ekmeği

16.00
1 kupa sütlü kahve
1 kase mercimek çorbası
1 kare bitter çikolata

19.30
salata
yoğurt

30 dk cardio
süte ara versin şişkinlik yapabilir... ayrıca menün sağlıklı değil canım güne cısla başlamışssın...

Cinsiyet hiç önemli değil canım kız olursa da başlık parası alırız :KK70: masrafı çıkartmak lazım biyerden
Mide yanması bende de çok ama o kadar olacak , senin cimcime nasıl bakalım
benim cimcime tatil modunda hergün bir etkinlik yapalım derdiinde :ruh::ruh::ruh: yoruluyorum anacım :KK70::KK70::KK70:
mide yanmasına hamilelikte hurma iyi geliyor diyorlar canım aklında bulunsun hemde bebek için faydalı hurma kan yapar :KK66:

Yok malesef. Oglan kahvaltiti gec yapmisti zaten oglen aksam bugun birlesir onun ama bize de bir wey yapmam lazim aksama
evhalkına makarna yoğurtla bu sıcakta güzel gider kendine 2 yumurta kır yanında salata yoğurt günü kapat ;)

benim cimcime tatil modunda hergün bir etkinlik yapalım derdiinde :ruh::ruh::ruh: yoruluyorum anacım :KK70::KK70::KK70:
mide yanmasına hamilelikte hurma iyi geliyor diyorlar canım aklında bulunsun hemde bebek için faydalı hurma kan yapar :KK66:
Hurma ilk aylarda rahim kasılması yaptığı için düşüğe sebep oluyor. Son aylarda öneriliyor

Hep öyle hissediyorum seni , sürpriz yapıp ikinci gelecek bu kadar rahat hayat bir yerden patlak vermeli :KK70: bir oğlun olup Ferhunde gibi gelinin de bonusun olur : D : D :KK70:
hahahah :KK70::KK70: Rabbim nasip edersen başımla gözüm üstüne ama özel bir çocuk çalışmam olmaz hahahah:KK70::KK70:çok dikkatliyim :KK70::KK70:

Hurma ilk aylarda rahim kasılması yaptığı için düşüğe sebep oluyor. Son aylarda öneriliyor
ben yemiştim bademle bol bol iyiki bişey olmamış.... bende hamilelğimde bilmeden hergün kayısı çekirdeği avuç avuç tüketirdim meğerse onunda sakıncası varmış... Allahtan bişey olmadı şükür...

ben yemiştim bademle bol bol iyiki bişey olmamış.... bende hamilelğimde bilmeden hergün kayısı çekirdeği avuç avuç tüketirdim meğerse onunda sakıncası varmış... Allahtan bişey olmadı şükür...
Yiyeceği ekmek varsa bişey olmuyor aslında ama dikkat etmek lazım işte. Ben de baya ip atlamıştım bişey olmadı :D

Yaz kursları yok mu canım yüzme binicilik vs vs
kız burası osmaniye ne biniciliği bacım hahaha :KK70::KK70: zorla yüzme kursu bulduk oda fiyasko oldu bizim için.... şimdi evde 1 saat beraber etkinlik yapıyoruz... sitenin aşağısına indiriyoruz hergün 2-3 saat çocuklarla oynuyor...

eşimle bişeyi farkkettik maşallah sitenin çocukları cin gibiler benim kız arada ezilip gidiyor... eşimde bana kızdı bu çocuğu niye böyle kibar yetiştirdin .. alıyorlar kızın bisikletini bir saat vermiyorlar ... kızım gidip alabilir miyim diye soruyormuş.... bunun gibi çoook olaya denk geldik.... ben aşağıya inerken bir kaç kez bişeyler indirdim çocuklara dağıttık kızıma diyorlamış hadi annene söyle bunlardan alsın bize diye ne cin fikirliler... benim kızıma biri bişey verse almaz benim gözüme bakar ben onay verirsem alıyor....açıkcası kullanıyorlar kızımı o yüzden aşağıya indiriyorum ki biraz bişeyler öğrensin birinci sınıfa başlayacak yoksa çok ezerler... bunun gibi çok şeye tanık olduk

Back
X