- Emoji Skoru
- 84.736
- Puanlar
- 1.123
1 cay kaşığı dolusu canim .. hatta ben 1.5 cay kaşığı koyuyordumKaç kaşık koyayım canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 cay kaşığı dolusu canim .. hatta ben 1.5 cay kaşığı koyuyordumKaç kaşık koyayım canım?
Gayet guzel menu canim afiyet olsunKızlar bugünkü menümü de yazayım da bir daha bir şey yemeyeyim
Sabah (07:00)
1 sütlü filitre kahve
Öğle (12:15)
2 haşlama yumurta
1 kibrit kutusu kadar ezine peynir
Akşam (18:30)
2 parça fırında tavuk
1 kase yoğurt
Ara (21:30)
1 sütlü filitre kahve
Su 2 litreye tamamlanacak. Spora başlayacaktım, sabah duş almıştım saçlarım nemliydi, oğluma anaokul bakmaya gitmiştim, çok fena klima açmışlardı. Çok kötü başım ağrıyor, boynum tutulmuş, burnum da akmaya başladıBir sürü ütüm var ve editörlük yapılacak bir sürü makale var, deli gibi uykusuz ve yorgunum
![]()
Kivi ve limon otların tadını bastırıyor.Bir avuç maydanoz ,nane ve dereotu yemiş oluyorum ,ayrıca salatalık ile vücudun asitliği azalıyor daha alkali oluyor.Blendera geçirdikten sonra yaklaşık 400-500 ml arası bir içecek ele ediyorsun.Ekşimtrak bir tadı var.Ben içine toz zencefil de atıyorum biraz. Hem tuvalete çıkabiliyorum hem de rahatlatıyor.Bir deneyin derimO detoksu nasıl içebiliyorsun canım? Ben hiç içemem öyle şeyler
Gel gel canim)
Benim icin sorun olmuyor zaten kahvaltiyi gec yapiyor aksam da 5 6 gibi yemek yiyordum. 3 öğün beslenmiyorum normaldede. Tek sorun arada meyve dahi hicbirsey yememek. Sabahda erken yapiyorum kahvaltiyi 8 saat agzima birsey koymuyorum. Kahvaltidan 4-5 saat sonra leptin hormonu calismaya basliyor 3-4 saat yag yakiyor tahminimce.Güzel menü canım, iki öğüne alışabildin mi?
OkCanım bildirim yapmayanların hepsini aşağıdaki listeye aldım. Cumaya bildirim yaparsan seni de free listeye eklerim![]()
Ben şimdi yatağa girdim uyuyacağım inşallah bebek uyanmazsa. Çok canım sıkıldı bu gün bitsin istiyorumSlm kızlar benim gibi uyumayan varmi gündüz pek gelemiyorum komşunun netini kullanıyoruz gündüz pek cekmiyor
Sen bir an önce uyumaya bak yoksa kaçtı mi yakalayamadık daha çok sinir olursunBen şimdi yatağa girdim uyuyacağım inşallah bebek uyanmazsa. Çok canım sıkıldı bu gün bitsin istiyorum![]()
Aranun saatu neden çok geçBugünkü menü
Sabah 11
5 kasik yoğurt
2 hurma
15 fıstık
1dilim kepek ekmek
13.30 ara
1 maden suyu 14 kiraz
16 öğlen
5 kaşık yoğurt
5 tam ceviz
Ara 18
1k fincanı leblebi
19 akşam
1 tabak yumurtalı fasulye kavuşması
Salata 2 bardak ayran 1 tatlı k yarisi sutlac
23 ara
3 klasik yoğurt 1 ck zerdecal 1 ck pul b 1 cayk karabiber 1 küçük salatalık 1 hurma
Su 2 lt spor yok
Canim aslinda zor hayir diyorum hafta sonlari cozutuyorum karpuz kavun tuketiyorum hafta ici tutuyorum kendimi o yuzden kilo veremiyorum artik sadece koruyorum kilomu...aklım burda ada ama gelemedim
adaaa sen bu yaz meyvelerine nasıl hayır diyorsun![]()
Evet canim diger adet bitiminde tekrar basliyorsun 3 ay bu sekilde devam ediyorsun...Ada ablacim Saba bı sorum var.sogan kurunu kaç gün ve kaç ay uyguluyoruz..adet bitiminden 2 gün sonra 15gub içilecek diyor Saraçoğlu.peki bı daha ne zaman icicez diğer adettemi.bilgilendirir misin onu bulamadimada81
Canim ben cok soyledim cok yazdim yeni gelen arkadaslara bende artık senin gibi düşünüyorum...Herkese günaydın şunu söyleyeyim lütfen sadece kendi menunuzu atıp çıkmayın bu size hiç bı fayda sağlamaz ben artık benim menume yorum yapmayana yapmıyorum şahsen çünkü başkasının menüsünde yorum yapın ki bi fikir olussun sadece menü atıp cikmayalim kızlar böyle fayda göremeyiz diyet günlüğü değil sonuçta :)