Aslında diyetteyken karpuz gibi meyveler yenilmemeli ama biraz tolerans gosteriyorum kendime meyve konusunda.
Karpuzu Akşam yemeğinden hemen sonra yedim.
Ben karatay diyetini kısmen uyguluyorum. Karatay da 2 öğün yemek yeniyor . dayanamazsan öğlende yiyebiliyorsun fakat ben dayanabiliyorum o yuzden 2 öğün yiyorum. Diyette olmadigim zamanlarda da zaten ben öğle yemeği yemiyorum. Yediğim zaman kilo alan biriyim 2 öğün besleniyorum.
Karatayda amaç öğünler arasında 8 saat birsey yememek. Böylece leptin hormonunu çalıştırıp yağ yakmak. Yani vücut bu insan birsey yemiyor bari yağdan yakayim diyo ve vücutta depolanan yagi kullanıyor böylece kilo veriyorsun.

Karatayda ara öğün zaten yok 5 6 öğünü doğru bulmuyor canan karatay ben canan hocayı çok seviyorum. Söylediklerini doğru buluyorum. Daha önce de yaptım böyle olduğu zamam gercekden kilo veriliyor. Sosyal medya da karatay sayfası vardı bir dönem onları takip ettim insanlar 50 60 kilo veriyordu bu diyetle.
Şuan kısmen yapiyorum demem de şu şekilde karatayda ekmek yasak ben bir iki dilimde olsa halen yiyorum ve sekerli meyvelerde yasak karpuz kiraz kavun muz gibi meyveler yasak zayıflama sürecindeyken ben ara sıra onlari da yiyorum.
Böyle canım benim diyetim