Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Boyundan 5-10 rakam daha aşağıda olanların hala kilolu hissedip zayıflama çabalarını bi türlü anlamıyorum:KK64: Büyük konuşmayayım yine, saygı duyarım tabi..Hoppa

Allah aşkına:KK57:, 57 den sonra daha ne hedef koyacaksın , incelikten belin kırılacak boyuna göre şuan bile zayıfsın bence:stop:
Doğum sonrası hele sezeryansa o karin gitmiyo canım ya.Suan 58.5 son 1.5kg hedefe.Bide hedefe ulaşınca sporla sabitlemem ve sikilasmam gerek.

Bugünkü menüm,
Sabah 9.30
1 kase muzlu cevizli yulaf kepekli süt
Öğle 13.30
2 dilim ıspanaklı kis
Ara 15.30
Sade kahve, 2 küçük tarçınlı kurabiye
Akşam 18.00
1 tabak etli patates
Su 1,5 lt
Spor yok

Bugunki ibretlik menüm
Sabah limonlu su.
09.00 Kahvalti
1dilim tb ekmek
1yumurtadan peynirli maydanozu omlet
Bol yeşillik marul nane 3zeytin

12.30
Türk kahvesi tek şekerin yarısı
Yanında bitter 1 kare
15.00
1fincan çay
1kase kısır
1elmali kurabiye

18.30 Aksam
5tane yağ mantısı.Cig börek gibi bisey kiymali
1kase mercimek çorba.
1bardak ayran.

2lt su
Spor yok ama fazlasıyla koşturdum.Oglum ve 1yasindaki yegenimle.Eger hareket olmasa daha da agir gelebilirdi yediklerim.

iyi akşamlar kızlar menüm

7.00 1 yumurta
1 dilim ekmek
peynir çok az acı sos

12.00 1 elma

15.00 1 dilim kek
6 kaşık patates salatası

19.00 dışardaydık
6 parça tavuk
biraz patates kızartması
1 dondurma

1.5 lt su

Selamlar hanımlar bugünkü menüm
Saat 10.30 da
1 haşlanmış yumurta
Dünden kalan ıspanakları yedim
1 yk kuymak ve çay

Saat 16.30 da 1 hurma
18.00 de 2 hurma
19.30 da 2 yk tavuk sote
1 buçuk dilim ekmek
Ev yapımı vişne suyu 1 bardak

21.45 'te 3 tane havuçlu top

2 litre su
Spor yok malesef

Doğumu kayseride mi yaptın canım.Kardesim hamile dr ariyoruz.
Evet 3.yü 1 yıl önce Kayseri de yaptım. Acıbadem hastanesinde. Doktorum Fatma Kutlusoy Güçlü..Şiddetle tavsiye ederim, benim sezaryen fobimi, muayene korkumu yenebildiğim tek doktor..bidaha bebek düşünecek olsam gideceğim tek doktor o olurdu.. tabi düşünmüyorum 3 çocuk tan sonra..:anneadayı: diğer sezaryanlarımda zor iyileşmiş uzun süre kalkarken yürürken çok acı çekmiş, çok zor toparlanmıştım. 3. De çok çabuk ve kolay iyileştim..

iyi akşamlar kızlar menüm

7.00 1 yumurta
1 dilim ekmek
peynir çok az acı sos

12.00 1 elma

15.00 1 dilim kek
6 kaşık patates salatası

19.00 dışardaydık
6 parça tavuk
biraz patates kızartması
1 dondurma

1.5 lt su
Dondurma ve patates salatası haricinde güzel bi menü olmuş..

Evet 3.yü 1 yıl önce Kayseri de yaptım. Acıbadem hastanesinde. Doktorum Fatma Kutlusoy Güçlü..Şiddetle tavsiye ederim, benim sezaryen fobimi, muayene korkumu yenebildiğim tek doktor..bidaha bebek düşünecek olsam gideceğim tek doktor o olurdu.. tabi düşünmüyorum 3 çocuk tan sonra..:anneadayı: diğer sezaryanlarımda zor iyileşmiş uzun süre kalkarken yürürken çok acı çekmiş, çok zor toparlanmıştım. 3. De çok çabuk ve kolay iyileştim..
Memorial de degilmiydi önceden.Adini duymustum

Ay canım çok üzüldüm, naptın sen çok mu az yedin dün? menünü hatırlamıyorum, bi anda çok az kaloriye düşmemelisin aşama aşama azaltmalısın.. tüh..kendine çok yüklenme.. Dr ne dedi, başka bi rahatsızlığından mı kaynaklanmış, az beslendiğinden mi? Daha önce de olmuş muydu hiç?
bir kac defa bayılmışlığım vardı .Aksam yemek yemedim .Kansızlıkta vardı etkiledi ikisi (: aç kalmayı abarttım hem 10 kat merdiven cıktım bırazda spor yaptım.Bedenim dayanamadı :)

Back
X