Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canım gece bi ara gitti ama çok sürmedi.Ama resmen ucuyoruz
[/QUO
Burda da sabaha kadar çok kuvvetli esti, tokide bi binanın çatısı uçmuş, ildemde de rüzgar otobüs durağını söküp atmış kenara..uğultudan zor uyuduk gece, bi de elektrikler de kesilince daha da korkuyor insan..

Gilaburu Kayseri ve çevre illere özgü bi bitkidir.suyu sıkılarak içilir, biraz kekremsidir, az şeker atılabilir, ödem söktürücü, metabolizma hızlandırıcı özelliğiyle diyet dostudur..bi çok hastalığa şifadır, böbrek safra taşlarını eritici düşürücü özelliği vardır..daha sayamadığım çok faydası var internetten bakabilirsin canım
Merak ettim :)

Kızlaaar az önce ayıp söylemesi wc çıktım
Tekrar tartıldım vee ben şook :oops:

76,4 çıktım ama çok fazla ödem attım çünkü gece boyu wc taşındım durdum. Bana ödem attıranın ne olduğunu bilmiyorum ama çooooook sevindim veee güncelleme

07 Ocak 2020 80,6 kg
06 Şubat 2020 76,4 kg

Yani 1 ayda 4,2 kilo vermiş oldum yuppiii :KK71::KK36:

Günde pide yiyecektim aslında onun yolunu gözlüyordum ama bunu görünce lahmacun yemeye karar verdim:KK37::KK71:

Canım bir de kas kütlesi yağdan ağır olduğu için kilo almış görünsen de aslında inceliyorsun o yüzden sadece tartı rakamına bakmamak lazım ölçülerini de al karşılaştırırsın
Bir de yağ kas su ölçümü yaptırabileceğin bir yer varsa ölçtür bazı eczanelerde ölçüyorlar :)
Bugün 91.6 gördüm kilom çok değişken spor yaptığımdan beri :KK53: salonda bakmadılar kas su oranına ama ölçüleri aldılar tabii.
Haftaya bi daha ölçüm yaptırayım bakayım fark var mı:emir_bebek:

Bugün 91.6 gördüm kilom çok değişken spor yaptığımdan beri :KK53: salonda bakmadılar kas su oranına ama ölçüleri aldılar tabii.
Haftaya bi daha ölçüm yaptırayım bakayım fark var mı:emir_bebek:
Keşke ben de salona gidebilsem yaa ama çok çekingenim gidemiyorum. Fiyat da sordum 1 aylık 120 tl miş ama yanımda benm gibi kilolu arkadaş olmadıktan sonra gidemem herkes zayıfçacık gidiyor geçerken görüyorum
Bir de hep erkekler var sanki yürüyüş bandında da ağırlık bölümünde de. Kadınlara özel yer de uzak bize.

Kızlaaar az önce ayıp söylemesi wc çıktım
Tekrar tartıldım vee ben şook :oops:

76,4 çıktım ama çok fazla ödem attım çünkü gece boyu wc taşındım durdum. Bana ödem attıranın ne olduğunu bilmiyorum ama çooooook sevindim veee güncelleme

07 Ocak 2020 80,6 kg
06 Şubat 2020 76,4 kg

Yani 1 ayda 4,2 kilo vermiş oldum yuppiii :KK71::KK36:

Günde pide yiyecektim aslında onun yolunu gözlüyordum ama bunu görünce lahmacun yemeye karar verdim:KK37::KK71:
Süpersin canım bravoo :super:

Bitki hali bu, suyu sıkılarak birazda sulandırılarak içiliyo.. bağların bahçelerin kenarlarında çalı gibi genellikle kendiliğinden çıkıp büyüyen bi bitki..

Eklentiler

• SAVE_20200206_124708.webp
    SAVE_20200206_124708.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 24
Gilaburu Kayseri ve çevre illere özgü bi bitkidir.suyu sıkılarak içilir, biraz kekremsidir, az şeker atılabilir, ödem söktürücü, metabolizma hızlandırıcı özelliğiyle diyet dostudur..bi çok hastalığa şifadır, böbrek safra taşlarını eritici düşürücü özelliği vardır..daha sayamadığım çok faydası var internetten bakabilirsin canım
Merak ettim akşam bi araştırcam aktarlarda falan bulunurmuki acaba

İnternette satışını yapan firmalar da var. Aktarlara da bi sorun ama bitki sulu olduğu için ya suyu sıkılıp satılıyo, yada su dolu bidonlarla sıkılmadan koyulup evde suyu sıkılıyo.. kurutulup satılıyo mu bilmiyorum. Burdakiker hep içi dolu taze şekilde benim gördüğüm.

İnternette satışını yapan firmalar da var. Aktarlara da bi sorun ama bitki sulu olduğu için ya suyu sıkılıp satılıyo, yada su dolu bidonlarla sıkılmadan koyulup evde suyu sıkılıyo.. kurutulup satılıyo mu bilmiyorum. Burdakiker hep içi dolu taze şekilde benim gördüğüm.
Burda yani Kayseri'de.

2 gundur hic bakamadim mesajlara. Paketli gidadan, goraliya, tosttan ekmege hersey yedim dun :( neden oldu nasil oldu bilmiyorum. Menu falan yazmaya yuzum yok. Zaten listede degildim ama ben musadenizi rica ediyorum. Azıcık kendimi toparlamam lazim

Keşke ben de salona gidebilsem yaa ama çok çekingenim gidemiyorum. Fiyat da sordum 1 aylık 120 tl miş ama yanımda benm gibi kilolu arkadaş olmadıktan sonra gidemem herkes zayıfçacık gidiyor geçerken görüyorum
Bir de hep erkekler var sanki yürüyüş bandında da ağırlık bölümünde de. Kadınlara özel yer de uzak bize.
Gittiğim salon üst kat kadın, alt kat erkek şeklinde. Gerçekten çok rahat oluyo bu şekilde.
Gerçekten hepsi çok zayıf, avcum kadar popoları var :KK53:

Back
X