Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Efsun64 Efsun64 Aysegul 6666 Aysegul 6666 F fanur kızlar tebrik ediyorum sizi maşallah :nazar: polokey2244 polokey2244 bu haftayı saymıyorum haftaya senden daha güzel bir sonuç bekliyorum, anladın sen beni :KK39: Arc-en-ciel Arc-en-ciel canım çok geçmiş olsun oğluna. İnşallah biran önce iyileşir :KK36: 3oglanannesi 3oglanannesi bak listedesin artık kendine gelmen lazım. Daha sık gel lütfen takıma olur mu :KK200: ada81 ada81 canım bu hafta seni daha güzel bir sonuçla bekliyorum inşallah. Biliyorsun kimseyi kilo konusunda sıkıştırmıyorum ama madem buralardayız biraz vermemiz gerekiyor. Bu hafta kendini toparlayacağına inanıyorum.

Selam kızlar
Pazartesi gruba katılmıştım onun üzerine baya yazışma olmuş.
Misafirlerim vardı onlarla ilgilendim hiç foruma bakmaya zamanım olmadı.
Ayrıca adet dönemi çok da yediklerime dikkat edemiyorum.
Takım olarak hepiniz tebrik ederim güzel kilolar verilmiş :KK68:
Pazartesi itibariyle menü paylaşımı yapmaya başlarım bende

Bugünden başla canım. Hiç olmazsa ne yediğini görürsün :KK39:

Efsun64 Efsun64 Aysegul 6666 Aysegul 6666 F fanur kızlar tebrik ediyorum sizi maşallah :nazar: polokey2244 polokey2244 bu haftayı saymıyorum haftaya senden daha güzel bir sonuç bekliyorum, anladın sen beni :KK39: Arc-en-ciel Arc-en-ciel canım çok geçmiş olsun oğluna. İnşallah biran önce iyileşir :KK36: 3oglanannesi 3oglanannesi bak listedesin artık kendine gelmen lazım. Daha sık gel lütfen takıma olur mu :KK200: ada81 ada81 canım bu hafta seni daha güzel bir sonuçla bekliyorum inşallah. Biliyorsun kimseyi kilo konusunda sıkıştırmıyorum ama madem buralardayız biraz vermemiz gerekiyor. Bu hafta kendini toparlayacağına inanıyorum.
Teşekkür ederim kaptanım :KK200:

Kızlar artık iyice kalabalıklaştık. Maşallah bu hafta ortalamamız çok güzel. Haftaya inşallah hepimizden daha güzel sonuçlar bekliyorum. dira90 dira90 tatlım az daha sabret. Hedefe ulaşmana az kaldı. Bu hafta sık biraz kendini seni mezun edelim. Uzun süredir mezun veremiyoruz takım olarak. Kutlayalım bu güzel günü. 15 Bahar gelecek 15 Bahar gelecek canım bu hafta harika bir sonuç gelmiş senden :KK9::KK9::nazar: Haftaya aynı performansı bekliyorum çünkü seni de listeye almak istiyorum. :KK36:
Tesekurler kaptanim gayret edecem

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00 ; 1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 adet domates
1 küçük salatalık
1 adet yeşil biber
2 zeytin
Öğlen 12.30; 4 yemek kaşığı barbunya
1 kase yayla çorbası
Ara öğün 15.00; 1 adet yulaflı poğaça
Akşam 18.30; yemeğim yoktu bulgur pilavı yapıp yedim koca bi tabak, önceki sayfalarda birisi tartı öncesi bulgur yemeyin yazmıştı, bende bugün unuttuğum için yarın tartılcam çok etkilemez umarım sonucu.
Su 2 litre
Spor yok dünkü spordan sonra heryerim ağrıyo 😄

Kızlar artık iyice kalabalıklaştık. Maşallah bu hafta ortalamamız çok güzel. Haftaya inşallah hepimizden daha güzel sonuçlar bekliyorum. dira90 dira90 tatlım az daha sabret. Hedefe ulaşmana az kaldı. Bu hafta sık biraz kendini seni mezun edelim. Uzun süredir mezun veremiyoruz takım olarak. Kutlayalım bu güzel günü. 15 Bahar gelecek 15 Bahar gelecek canım bu hafta harika bir sonuç gelmiş senden :KK9::KK9::nazar: Haftaya aynı performansı bekliyorum çünkü seni de listeye almak istiyorum. :KK36:
Kaptanım dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum.Bu hafta hatta bu ay sonuna kadar hizlandirilmis kursta görevliyim.Eve gelince ayakta durcak halim kalmiyo.

Iyi akşamlar kızlar.Bugunki menüm
Kahvaltı 08.00
1haslanmis yumurta
1dilim peynir 3zeytin
Domates salatalik

13.00
1kase mercimek çorba
1dilim kepekli ekmek

18.00 Akşam
3kasik et sote
1kasik bulgur pilavı
Salata.
1kasik baharatlı patates kavurma

2ltsu.
Spor yok malesef

İyi akşamlar herkese
Menüm
10.00. 5 yaprak marulun arasına 5-6 kaşık kısır
koyup dürüm gibi sarıp yedim, 7 yeşil zeytin, bir küçük ceviz, yeşil çay
14.30. 1 tavuk dürüm, 1 bardak gilaburu suyu
19.00. 1 galeta, 4 bardak çay ( öğleni fazla kaçırdığım için akşam dengelemek istedim, umarım yatana kadar başka bişey yemem.)

2.5 Litre su, 1 saat yürüyüş

Back
X