Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Ben bugün yine havuzdayım maalesef. Akşama görüşürüz. Dikkat edin yediklerinize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Ben bugün yine havuzdayım maalesef. Akşama görüşürüz. Dikkat edin yediklerinize![]()
Görüşürüz inşallahGünaydın kızlar
Kaptan ben değilim ama ben cevap veriyim kaptanımız bugün giremeyebilir buraya ☺ bugünden başlayabilirsin cnm akşamları tüm günün menüsünü toplu yazıyoruzNasılsınız kızlar..
Kaptanım dünkü menümü yazacak miyim ben. Hani öğleden sonra geldim ya. Ilk günüm ne zaman?
Menün gayet iyi cnm simit hiç gözüme batmadı valla.Bugün menü
Sabah 10.20
2 yumurta yağda
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
Yarım simit ( dışardaydım canım çok istedi)
Akşam 16.00
12 yk barbunya
1 kase yoğurt
7 badem
1.5 lt su içildi...
Bugün spor yok dışarda çok gezdim eve gelip evi topladım 🖒🖒🖒
Tekrar hoşgeldin canım, maşallah süper kilolar vermişsin geçmişte, tebriklerMerhaba arkadaşlar hep parça parça yazdım vakit bulmuşken kendimi tanıtayım size
Ankara da yaşıyorum, özel sektör de çalışıyorum bir firmada sekreterlik ve satış kısmında görevliyim, 36 yaşındayım 2 oğlum var,
1 kez 38 kilo
1 kez de 18 kilo verdim
ama kötü yeme alışkanlığıma dönünce tekrar aldım ama yaz geliyor artık vermek istiyorum, bir çok diyet denedim çok yöntem denedim ama kendimi aç bırakarak zayıflamaya çok çalıştım ama artık aç bırakarak kendimi veremiyorum ,ada81 referansı ile aranıza katılarak zayıflamak istiyorum bende
![]()
Tekrar hoşgeldin canım, maşallah süper kilolar vermişsin geçmişte, tebrikler![]()
Hoşgeldin13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Nare83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:özel sektör
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :1.62
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Karbonhidrat bagımlısı olma ve dengesiz yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : giyinmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
LAydLiNe