- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Ödevler ancak bitti hemen gelip yazdım... bazen bu kadar çalışsaydım kpssyi kazanırdım diyorum![]()
Bizde aynı durumdayız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödevler ancak bitti hemen gelip yazdım... bazen bu kadar çalışsaydım kpssyi kazanırdım diyorum![]()
Bugün menü
Sabah 10.30
1,5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1 dilim pasta ( arkadaşa ev görmesine gittik çok çeşit vardı tek bunı seçtim )
Akşam 16.45
Kıymalı yumurta
1 kase yoğurt
Salata
1.5 lt su içildi.LAydLiNe
60 dk eliptik yapıldı.
20 dk yürüyüş yapıldı.
Hava çok soğuk canım su için kendimi çook zorladım okula gidip geliyorum hava buz gibi olunca sürekli bir wc isteği oluyor bilerek bugün az içtimSu az olmuş. Spor harika her zamanki gibi. Pastanın olmadığını biliyorsun zaten. Konuşmadık seninle uzun zamandır. Tekrardan nasıl aldın kiloyu?
Allah kolaylık versin .. Aslında maşallah diyeyim Ekimde okumayı öğrendik harflerin bitmesini beklemedik...ama kızımın suçu yok ben şuanda çok zorluyorum soru bankaları aldım çözüyoruz....yoksa öğretmenin verdiği ödev 2 sayfa bişey yok hemen bitiyor...Bizde aynı durumdayız![]()
![]()
Sağlıklı yaşamayı hayat tarzı haline getirmek lazım. Yoksa bir şekilde eski halimize yeniden dönüyoruz.Hava çok soğuk canım su için kendimi çook zorladım okula gidip geliyorum hava buz gibi olunca sürekli bir wc isteği oluyor bilerek bugün az içtim...
Çoook tatlı yedim öyle böyle değil günde 3-4 çikolata.... çikolata sonrası tuzlu şeyler bu döngünün sonunda bu kiloyu aldım... ama başkası olsa daha fazla alırdı yavaş kilo aldım yine de çok şükür diyorum.... sağlıksız beslenme...
Birde bu sene çok sosyaleştim canım , önceden evdeydim ...şimdi ister istemez haftanın 2-3 günü sınıfın anneleriyle arkadaşlarla bişeyler ayarlıyoruz buda beni çok etkiliyor.. artık kızlara söyledim ben katılırım ama bişey yemem 🖒🖒🖒
Menün gayet güzel olmuşIyi akşamlar.Bugun hala gelmeyen reglim yüzünden aşırı gerginim.Cok zor bi gündü.Neyse menümü yazayım artik.
Kahvaltı 08.30
1haslanmis yumurta
Bol yeşillik nane.marul.maydanoz.
1dilim peynir 3zeytin
12.00
1tabak tavuklu salata
1dilim kepek ekmek.
16.00
Yeşilçay
18.30 Aksam
2kasik çerkez pilavı
4kaisk kuru fasulye yemeği
Havuç salata
2.5lt su
Spor yok.Asiri koşturmalı bi gündü zaten.
Yoğunluktan kaçamak yapcak zamanım olmadi.Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.Menünü yaz bakim bi neler yemişsin görelim
Çok nefret ediyorum o gerginlikten. Ben birde aşırı sinirli oluyorum.Ona rağmen güzel kapatmışsın günü.
![]()
Allah kolaylık versin .. Aslında maşallah diyeyim Ekimde okumayı öğrendik harflerin bitmesini beklemedik...ama kızımın suçu yok ben şuanda çok zorluyorum soru bankaları aldım çözüyoruz....yoksa öğretmenin verdiği ödev 2 sayfa bişey yok hemen bitiyor...
Yoğunluktan kaçamak yapcak zamanım olmadi.Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.
Oooo Allah yardımcın olsun canım seni düşünemiyorum bile .. kızlarına başarılar diliyorum... ben geçen sene ne rahatmışım diyorum bu sene hiç bişeye vaktim yok....Sen birde beni düşün. Büyük kız 8. sınıf. LGS' ye hazırlanıyor. Gülce 1. sınıf![]()
Bu seneyi atlatırsam diyorum başka bir şey demiyorum
![]()
Şporum şimdi bitti soluklanırken burayı okuyorum bi yandan kaptanımSenin menüyü de bekliyorum canım![]()
İyi akşamlar
Menüm
10.00. 1 elma
13.00. 1 tabak mercimek çorbası, çeyreğin çeyreği ekmek( yani bi iki lokma kadar.)
18.00. 1 tabak kabaklı karnabahar yemeği
20.00. 2 çatal yaş pasta, 3 bardak çay
3 litre su, 1 saat yürüyüş
Bugun kızımın 1. Yaş günüydü.. pastadan yemiş olmak için 2 çatal aldım..
Şporum şimdi bitti soluklanırken burayı okuyorum bi yandan kaptanım
Sabah 07.00; 1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 biber
1 salatalık
1 dilim peynir
5 adet zeytin
Öğlen; 3 kaşık tavuk sote
3 köfte
1 kase salata
Ara öğün 16.00 ; şekersiz türk kahvesi
Stick bitter çikolata (35 kalori olan, yemeseydim iyiydi ama canım çok çekti)
Akşam 18.30 ; 3 adet lahana sarması
3 kepçe yayla çorbası
Su 2.5 litre (kendimi aştım bugün)
50 dakka spor
Bu hafta eşim işten geç geliyo hep, bütün yemekler bana kaldı kaç gündür aynı şeyleri yiyorum, hafta sonuna kadarda yerim bu gidişle ya![]()
Şeker bağımlılığı fena ya tatlı benim en zayıf noktam malesef, buğdayla yaptım kaptanım bizde pirinçle yapılmaz o çorba annem falan hayatta içmezlerBir ara kahvenin yanına bende yiyordum o stick çikolatalardanAlışkanlık yapıyor dikkat et. Yayla çorbasını neyle yaptın? Pirinçle mi? Buğdayla mı? Su ve spor harika
![]()
Teşekkürler canım..Aaaaaa ne güzel mutlu yıllar kızınaAfiyet olsun
![]()