Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 64.9
Bu cuma 65.8
çok üzgünüm kaptan reglm şuan buhafta genelde yürüdüm ama böyle çıktı.

LAydLiNe LAydLiNe

Çok kötü bir sonuç olmuş canım. Seni takıma daha sık bekliyorum. Buradan uzak kalmak iyi gelmiyor. Sadece menü yazıp çıkma lütfen. Hadi hırslan biraz. Aldığın her gram listeyi kötü etkiliyor. Birazcık kendimize gelmemiz lazım.

Elmayı tek başına yediğin zaman vücudun şeker dengesi bozuluyor canım. Proteinle birlikte tüketmen lazım. Ya da yanında tarçın bulundur tarçınlı yemeye çalış. Meyve şekerleri tehlikeli :KK39:
Öğlen 15 tane köfte mi yedin, yoksa saat 15 te köfte mi yedin anlamadım, merak ettim canım😀

ay çok güldüm sabah sabah.orda aslında 12:15 yazıyor ama nedense emoji olmuş
1 tane büyük yedim

Bu sene biz hasret kaldık kara :işsiz::işsiz: Keyfini çıkartın :KK200:

Ekmekler beyaz ekmek mi? Günlük totaldeki badem sayısı biraz fazla olmuş. Onların haricinde menün oldukça güzel. Su ne kadar içtin? Spor var mı?

ekmekler beyaz ekmek deil.

Yok canım onunla alakası yok. Meyve şekeri yani fruktoz ani kan şekeri iniş çıkışlarına sebep oluyor o yüzden çabuk acıktırıyor. Meyveyi tek başına yememek lazım.
Olur tabii ki canım. Dene bakalım sende ikisi nasıl etki edecek. Ama badem kavrulmamış olsun.

bademler kavrulmamış

Gunaydin herkese ben 2 gunde batırdım maalesef, biraz evdeki hastalik mevzulari biraz da özel mevzulardan canım sıkıldı ve oğlumu uyuttuktan sonra kuruyemiş yedim:110: tartı öncesi listedeyken böyle bir şey yapılmaz ama oldu bir kere. Bir daha olmayacak, herkesten özür diliyorum.
Geçen cuma 64.3
Bu cuma 64.7

Bu sene biz hasret kaldık kara :işsiz::işsiz: Keyfini çıkartın :KK200:

Ekmekler beyaz ekmek mi? Günlük totaldeki badem sayısı biraz fazla olmuş. Onların haricinde menün oldukça güzel. Su ne kadar içtin? Spor var mı?
Yok canım onunla alakası yok. Meyve şekeri yani fruktoz ani kan şekeri iniş çıkışlarına sebep oluyor o yüzden çabuk acıktırıyor. Meyveyi tek başına yememek lazım.

ben mutlaka yanına süt ürünü eklerim insülin yüksek benim iyice yükseltir ama mecbur kalıp diyelim ki yedm hiç biri elma kadar acıktırmıyor

günaydın herkese ,
bu hafta 64.00
geçen hafta :64.500
giden :500
LAydLiNe LAydLiNe
regli olamıyorum olsaydım daha çok giderdi bugün soğan suyuna başlayacam inşallah şifa olur...

günaydın herkese ,
bu hafta 64.00
geçen hafta :64.500
giden :500
LAydLiNe LAydLiNe
regli olamıyorum olsaydım daha çok giderdi bugün soğan suyuna başlayacam inşallah şifa olur...

Geçen haftaya göre gitmiş ama biliyorsun ki bir süredir yerinde sayıyorsun. Haftaya daha güzel bir sonuç görmeni bekliyorum. :KK9::KK9:

Gunaydin herkese ben 2 gunde batırdım maalesef, biraz evdeki hastalik mevzulari biraz da özel mevzulardan canım sıkıldı ve oğlumu uyuttuktan sonra kuruyemiş yedim:110: tartı öncesi listedeyken böyle bir şey yapılmaz ama oldu bir kere. Bir daha olmayacak, herkesten özür diliyorum.
Geçen cuma 64.3
Bu cuma 64.7

Bu hafta batıranımız çok maalesef canım. Güzel gidiyordun. Kendini bırakma lütfen. Haftaya güzel bir sonuç ve bunun telafisini bekliyorum inşallah :KK36:

bir anda müthiş kilo almıştım
onlarımı atıyorum bilmiyorum
teşekkür ederim
İnşallah böyle devam eder

Sen yediklerine ve hareketine dikkat edersen merak etme hep böyle güzel gider. Yeter ki yasaklılardan uzak dur, suyunu ihmal etme ve hareket et. Gerisini sana her hafta tartı ödül olarak verecek :KK36:

ben mutlaka yanına süt ürünü eklerim insülin yüksek benim iyice yükseltir ama mecbur kalıp diyelim ki yedm hiç biri elma kadar acıktırmıyor

Dediğim gibi ani şekilde insülin salgılanmasına neden oluyor. O da kan şekerini aniden düşürüyor. Sağlıklı sandığımız bazı yiyeceklerin maalesef böyle etkileri oluyor.

Back
X