- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
inşallah canım şu regliyi bir çözersem gidecek biliyorum ...Geçen haftaya göre gitmiş ama biliyorsun ki bir süredir yerinde sayıyorsun. Haftaya daha güzel bir sonuç görmeni bekliyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım şu regliyi bir çözersem gidecek biliyorum ...Geçen haftaya göre gitmiş ama biliyorsun ki bir süredir yerinde sayıyorsun. Haftaya daha güzel bir sonuç görmeni bekliyorum.![]()
Canım, sabah yemediğin için öğlen dengelemişsin ama akşamkiler hiiç olmamış..Herkese kızıyorum ediyorum ama dün bende batırdım biraz menümü. Akşam yazma fırsatım olmadı. Şimdi yazayım. Kaptan diye şey etmeyin sizde bana kızınBen kendi kendime kızıyorum
Kahvaltı (Yok)
Canım istemedi maalesef bende zorlamak istemedim kendimi.
Öğle (12:15)
1 kase kesme çorba (Bilmeyenler vardır belki. Yeşil mercimekli ve erişteli çorba)
1 tane kabak sandal
1 küçük portakal
Akşam (17:00)
2 tane tam buğday ekmeğinden (4 dilim ediyor) kaşarlı sucuklu tost
4 tane çeri domates
10 tane siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği arasına nutella sürüp tost yaptım
20:00
6-7 tane kavrulmuş fıstık
3 çay kaşığı nutella
2 lt su, 6810 adım
Wayy süper gitmiş cnmBenim tartı sonucum ise:
Geçen cuma: 83.1
Bugün : 81.9
Fark:. -1200 gr
Daha iyi de olabilirdi ama buna şükür![]()
Yaaani, bende inanamadım da bide üzgün emoji görünce acaba mı dedimay çok güldüm sabah sabah.orda aslında 12:15 yazıyor ama nedense emoji olmuş
1 tane büyük yedim
bademler kavrulmamış
Teşekkürler canım, senin sonuçta çok güzel maşallahWayy süper gitmiş cnm![]()
Sen yediklerine ve hareketine dikkat edersen merak etme hep böyle güzel gider. Yeter ki yasaklılardan uzak dur, suyunu ihmal etme ve hareket et. Gerisini sana her hafta tartı ödül olarak verecek![]()
Nutella olmamış cızzzzHerkese kızıyorum ediyorum ama dün bende batırdım biraz menümü. Akşam yazma fırsatım olmadı. Şimdi yazayım. Kaptan diye şey etmeyin sizde bana kızınBen kendi kendime kızıyorum
Kahvaltı (Yok)
Canım istemedi maalesef bende zorlamak istemedim kendimi.
Öğle (12:15)
1 kase kesme çorba (Bilmeyenler vardır belki. Yeşil mercimekli ve erişteli çorba)
1 tane kabak sandal
1 küçük portakal
Akşam (17:00)
2 tane tam buğday ekmeğinden (4 dilim ediyor) kaşarlı sucuklu tost
4 tane çeri domates
10 tane siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği arasına nutella sürüp tost yaptım
20:00
6-7 tane kavrulmuş fıstık
3 çay kaşığı nutella
2 lt su, 6810 adım
su içme olayını nasıl çözücem bilmiyorum
hiç aklıma gelmiyor
Kaptanım bi önerim var. Cuma listeyi hazırlarken yüzdelik olarak çok kilo verenden aza doğru sıralanarak yazılsa, yani çok kilo veren ilk sırada, diğerleride sıra ile onu takip ederek yazılsa, daha teşvik edici, tetikleyici olur diye düşünüyorum. Bi önceki haftaya göre üst sıralara geçmeye çalışır, daha motive oluruz..ne dersin.. tabi hazırlamak zor olur mu sana bilmiyorum?Biliyorum maalesef![]()
Dusukten sonra ilk reglim baya ağrılı oldu.Reglim bitsin spora başlıcam kaptanım.Daha dikkatli olurumRegl olman sevindirici ama tartı sonucu kötü olmuş. Bu hafta daha dikkatli ol canım olur mu?
Kaptanım bi önerim var. Cuma listeyi hazırlarken yüzdelik olarak çok kilo verenden aza doğru sıralanarak yazılsa, yani çok kilo veren ilk sırada, diğerleride sıra ile onu takip ederek yazılsa, daha teşvik edici, tetikleyici olur diye düşünüyorum. Bi önceki haftaya göre üst sıralara geçmeye çalışır, daha motive oluruz..ne dersin.. tabi hazırlamak zor olur mu sana bilmiyorum?
Canım, sabah yemediğin için öğlen dengelemişsin ama akşamkiler hiiç olmamış..regl döneminde yada başlangıcında mısın da nutellaya sardın bu kadar..ekmeğide akşam fazla kaçırmışsın...hmm ne ceza versek acaba...
Şaka bi yana arada oluyo böyle çılgınlıklar..robot değiliz sonuçta.. bende dün gözleme ve sarmaları abarttım ve +100 gr olarak döndü 1 günde banaBundan ders alıp, önümüze bakıp, kriz anlarımızı daha iyi yönetmemiz lazım canım.. inanıyorum ki sende bundan sonra daha dikkat edeceksin..
![]()
Benim tartı sonucum ise:
Geçen cuma: 83.1
Bugün : 81.9
Fark:. -1200 gr
Daha iyi de olabilirdi ama buna şükür![]()
Bu arada kaptanım ben buraya ilk 3 şubatta yazmıştım önümüzdeki hafta listedeyim demi![]()
haftaya yıllık izne çıkıcam 1 hafta sıfır kaçamaklı ve sporlu 1 hafta olcak inşallahAynen canım inşallah. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden![]()