Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese selamlar. Ben dildev diloş da diyebilirsiniz. 3. Takımdan transfer oldum.

Mesleginiz: sağlık sektöründeyım, memurun, bebeğim dolayısıyla ücretsiz izindeyim su an
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz :evliyim
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz :1.65
Kilonuz:73.5
Hedef kilonuz : şimdilik 67
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra on kilo aldım. Oğlum 6 aylık doğum kilolarimi verdim yalniz evlendikten sonra aldıklarım duruyor :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak, rahat hareket etmek, diz ve sırt ağrılarından kurtulmak,normal bedende kıyafetlere girebilmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : 3 takimdaydim kapandığı için sevgili kaptan transferimi kabul etti sağolsun. 😊
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin canım:KK200:

Herkese selamlar. Ben dildev diloş da diyebilirsiniz. 3. Takımdan transfer oldum.

Mesleginiz: sağlık sektöründeyım, memurun, bebeğim dolayısıyla ücretsiz izindeyim su an
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz :evliyim
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz :1.65
Kilonuz:73.5
Hedef kilonuz : şimdilik 67
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra on kilo aldım. Oğlum 6 aylık doğum kilolarimi verdim yalniz evlendikten sonra aldıklarım duruyor :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak, rahat hareket etmek, diz ve sırt ağrılarından kurtulmak,normal bedende kıyafetlere girebilmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : 3 takimdaydim kapandığı için sevgili kaptan transferimi kabul etti sağolsun. 😊
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoş geldin canım aramıza ben de Ebru ❤️

Benden şişko kimse olamaz, 96.4 ile diyete başladım 2.5 ay önce..92.5 ile 13. takıma girdim, sevgili kaptanım ladyline ve takım arkadaşlarımın da desteği ile bugun 81.9 kilodayım şükür..Hangi kiloda olduğumuz önemli değil, nekadar azimli ve kararlı olduğumuz önemli bence..:KK5:

Iyi akşamlar kızlar.Dunki misafir maratonundan sonra hala kendime gelemedim.Menum
Kahvaltı 09.00
Yarım dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
Peynir 1dilim 2zeytin
2dilim sucuk

12.00
Çeyrek portakal

14.00
1dilim tb ekmek
1kase mercimek çorbası

15.00
1fincan çay
1minik kare bitter

18.30 Akşam
4misket köfte
2kasik bulgur pilavı
1bardk ayran
Salata

2lt su
Spor yok.

İyi akşamlar
Menüm
11.00. Limonlu sıcak su
12.00. 1 elma
14.00. 1 tabak patates salatası, bi lokma ekmek, 3 bardak çay
17.00. 1 kase komposto
19.00. 2 kase şehriye çorbası, yarım kase haşlanmış et, 3-4 kaşık patates salatası
20.00. Yeşil çay

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş

Sanirim suan en kilolu benm 87 ile 😥😥 ama vericem insallahh 3 takimda yarisirken vermiştim devam ederken hamile kaldim bıraktım bu takimda ins guzel sonuçlar elde edicem 🥰🥰

Sanirim suan en kilolu benm 87 ile 😥😥 ama vericem insallahh 3 takimda yarisirken vermiştim devam ederken hamile kaldim bıraktım bu takimda ins guzel sonuçlar elde edicem 🥰🥰
Verirsin elbette canım, yeter ki iste ve azmet..Ben inanıyorum muhteşem sonuçlar göreceksin:KK5:
Ben de 3 hamilelik ve emzirme dönemlerinde çok kilo aldım, verdim yine aldım, verdim yine aldım hep hamileliklerde.. şimdi ise inşallah ebedi olarak gidecekler benden..tabi herşeyin başı sağlık..

Ne kadar su içtiğini unutanlar yada yediklerinin kalorisini hesaplamak isteyenler için diyetkolik uygulamasını tavsiye ederim. İlk zamanlar içtiğim her bardak suyu oraya girip işaretliyor ne kadar içtiğimi hesaplıyordum, şimdi alışkanlık haline geldi diyebilirim..ayrıca yediklerimi de girip kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum..

Verirsin elbette canım, yeter ki iste ve azmet..Ben inanıyorum muhteşem sonuçlar göreceksin:KK5:
Ben de 3 hamilelik ve emzirme dönemlerinde çok kilo aldım, verdim yine aldım, verdim yine aldım hep hamileliklerde.. şimdi ise inşallah ebedi olarak gidecekler benden..tabi herşeyin başı sağlık..
Aynen cnm ins gidecek
Bu arada ben tam olarak diyete pazartesi başlıcam cunku malzemelerim eksik bebekten dolayi carsiya çıkamadım yarin esim alacak listemi ama tabi ben kacamak yapmiyorum haftasonu diye

Yürüyüş yapan arkadaslar bir uygulama var hem adimlarinizi hesaplayip hemde cok guzel derneklere bagista bulunmak istermisiniz ben kullanıyorum cok harika bir uygulama yuklemek isteyen arkadaslar davetiye koduyla kayitt yapabilirler
Gülşah Günay Artuoglu adlı kullanıcı seni Helpstepsi yüklemeye ve adımlarını iyiliğe dönüştürmeye davet ediyor! App Store: ‎Help Steps , Google Play: Help Steps - Apps on Google Play , Davet kodu : GA43902563632
20200214_211532.webp

Back
X