- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Maşallah, Allah bağışlasın, dikkat et Canım, diyet yaparken sütünü azaltma..Benimki 3 aylik cnm daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah, Allah bağışlasın, dikkat et Canım, diyet yaparken sütünü azaltma..Benimki 3 aylik cnm daha
Aynen cnm o yuzden listede hep sut arttirici seyler var inceledim rezene kuru incir kuru uzum falanMaşallah, Allah bağışlasın, dikkat et Canım, diyet yaparken sütünü azaltma..
Çok teşekkür ederim canim ♡Hoşgeldin canım![]()
Günaydın çok teşekkür ederimGünaydın kızlar.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiz :)
Kızlar menüm abartılı oldu biliyorum, öğleden sonra yöresel ürünler fuarına gidince tutamadım boğazımıİyi geceler
Menüm
10 .00. Limonlu sıcak su
12.00. 1 tabak patates salatası, 1 tatlı kaşığı bal, yeşil çay
15.00. 1 kase mantı
16.30. Yarım et dürüm, 1 içli köfte
20.00. 3 bardak çay
21.30. 1 kase aşure, çeyrek portakal.
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Valla cnm diyetteyken inat gibi getiriyorlar cok sinir oluyorum irademize hakim olmak lazim ama zorluyor
Kızlar menüm abartılı oldu biliyorum, öğleden sonra yöresel ürünler fuarına gidince tutamadım boğazımıakşamda eltimler çaya geldiler bize, gelirken de bi tencere aşure getirdiler.Çayın yanına yaptığım kekten yemedim şükür ama aşureye hayır diyemezdim ki...Zamanı da çok geç oldu ne yazık ki .. inşallah yarın dengelemeye çalışacağım..Umarım aşureyi evdekiler kısa zamanda bitirir yoksa ben dibini bulacağım gibi
![]()
Aynen yaa çok zor tutuyorum şuan kendimi yememek için...bide aşureyi çok severim..Ama eltimin haberi yok diyet yaptığımdan, söylemiştim, genelde de bol giyerim pek farketmemiştir...bilerek getirmedi yani..Valla cnm diyetteyken inat gibi getiriyorlar cok sinir oluyorum irademize hakim olmak lazim ama zorluyor
Bende cok severim gerçekten aşureyi dogrudur valla cnm neyse üstesinden geliriz:)Aynen yaa çok zor tutuyorum şuan kendimi yememek için...bide aşureyi çok severim..Ama eltimin haberi yok diyet yaptığımdan, söylemiştim, genelde de bol giyerim pek farketmemiştir...bilerek getirmedi yani..
Ayyy evde tatlı varsa ben o gece çok huzursuz oluyorum ya kalkıp yememek için zor tutuyorum kendimi bazen de özellikle sinir stres yorgunluk varsa gidip dibine kadar yiyorum. Kuzenlerim geçen ay memleketten helva getirmişti ne cekmistim ya o helva bitene kadar ruyalarima girmişti resmen uykudan dolapta helva var diye kalkıyordum. Ne eziyetti yahu nefis terbiyesiydiAynen yaa çok zor tutuyorum şuan kendimi yememek için...bide aşureyi çok severim..Ama eltimin haberi yok diyet yaptığımdan, söylemiştim, genelde de bol giyerim pek farketmemiştir...bilerek getirmedi yani..