Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi geceler kizlar
Menum
Sat 12
1 dilim boreknkiymali
4 zeytin
1 ince dilim peynir

Aksam sat 6
Tavada kizartma tavuk
Salata
Yogurt
Su 1.5lt
4 mandalin kucuk boy
LAydLiNe LAydLiNe

Canım o börek ne o börek? Diyet yapıyoruz biz biliyorsun di mi? Lütfen düzelt artık menülerini. Aylardır yerinde sayıyorsun. Olur mu?

:KK43:
Kızlar menüm abartılı oldu biliyorum, öğleden sonra yöresel ürünler fuarına gidince tutamadım boğazımı:KK43:akşamda eltimler çaya geldiler bize, gelirken de bi tencere aşure getirdiler.Çayın yanına yaptığım kekten yemedim şükür ama aşureye hayır diyemezdim ki...Zamanı da çok geç oldu ne yazık ki .. inşallah yarın dengelemeye çalışacağım..Umarım aşureyi evdekiler kısa zamanda bitirir yoksa ben dibini bulacağım gibi:KK53:
:silah:

İşte böyle zamanlarda hayır diyebildiğimiz zaman kazanıyoruz. Keşke sabahı bekleseydin yemek için. Etkisini azaltmış olurdun.

İyi akşamlar
Menüm
10.30. Çeyreğin yarısı ekmek, 2 kaşık mantar sote, 3 zeytin, 3 tane patates kızartması, çay
14.30. 1 kase aşure, 2 yaprak sarması
18.00. 1 tabak şehriye çorbası, 3 yaprak sarması
Birazdan 3-4 bardak çay içerim

3 litre su, yürüyüş, hareket yok bugun:KK43:

Canım sana nazar mı ettik ne yaptık :KK57::KK57: Bundan sonra senden daha sağlıklı menüler bekliyorum tamam mı?

İyi akşamlar menümü yazayım
9.00 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Kk peynir. 3 zeytin

12.00 1 elma
14.00 1 kase yoğurt
6 kaşık tavuklu mantar

3 hurma 17.00
19.00 bol yoğurtlu içi boş mantı 1 kase
Yarın telafi etmem lazım
2 lt su

Umarım mantıyı telafi etmişsindir. :KK39:

Selam herkese
Sabah 11
Bir yumurta
İki kaşık yumurtalı patates
1kk peynir
Çeyrek elma
Maydanoz
Öğle 16.00
Bir tabak yeşilliği bol bulguru az kısır
Akşam 19.30
Bir kase tarhana
Bir dilim ekmek
Üç kaşık kısır
İki kaşık pancar salatası
Su 2lt
Spor yarım saat yuruyus

Kahvaltın çok geç olmuş canım. Yumurta olmuş ama patateslisi olmamış. Ekmeklerin norma ekmek miydi?

günaydın herkezi
cumt misafirim vardı
diyet 2 adet salata yapmama rağmen pastalardan kaçırdım biraz.ogünü hiç yazmıyorum

pazar gün
10:00
çay
3 zeytin
domates
biber,
dere otu
peynir
yumurta
ekmek yedim

12:00
Türk Kahvesi

15:00
Artan diyet salatalarım

20:00
8 kaşık etli nohut
2 kaşık şehriye salatası

Akşam yemeğin çok geç olmuş canım. Kaçırdığın günü de yazsaydın keşke. Ne kadar kaçırdığını bilirdik.

haftasonu düzenim şaştı maalesef
cumt çok karışık bir gün oldu
net şundan şukadar yedim diyemicem
ama bu hafta Allah ın izniyle telafi edicem

Genelde hafta sonu ve akşamları bozuyoruz zaten düzeni. Çok normal ama artık kilo vermek istiyorsak dikkat etmeliyiz. Bu hepimiz için geçerli. Bir lokma şundan, bir lokma bundan derken ipin ucu kaçıyor. Nasılsa telafi ederim düşüncesi ise tam bir çıkmaz. O telafi bir türlü yapılamıyor maalesef :KK43::KK43:

Canım sana nazar mı ettik ne yaptık :KK57::KK57: Bundan sonra senden daha sağlıklı menüler bekliyorum tamam mı?
Evet kaptanım yaa, nazar mı var ne bilmiyorum, sallantıdayım yine diyet konusunda..gel git yaşıyorum..bide kayınvalidem cuma gelip pazar akşamına kadar bizde kalıyor genelde, bide evde çocuklar da olunca ve menüm, yeme düzenim, yürüyüş planım ister istemez değişiyor sonra da motivasyonum düşüyor :KK43:

Evet kaptanım yaa, nazar mı var ne bilmiyorum, sallantıdayım yine diyet konusunda..gel git yaşıyorum..bide kayınvalidem cuma gelip pazar akşamına kadar bizde kalıyor genelde, bide evde çocuklar da olunca ve menüm, yeme düzenim, yürüyüş planım ister istemez değişiyor sonra da motivasyonum düşüyor :KK43:

Aslında böyle durumlarda daha dirayetli olman lazım. Kayınvaliden çocuklarla ilgilenince kendine zaman ayırman daha kolay olmuyor mu? Kendine ayrı yemek yapmaya çalış ya da yaptığın yemeğin bir tanesini kendine özel yap. Daha rahat edersin o zaman.

Back
X