Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pessinus pessinus nasıl gidiyor tatlım? Ne durumdasın :KK36:
Hiç iyi gitmiyor canım ya yeme içmelere dikkat edemiyorum hiç üstüne üstlük mide problemlerim var yine sindiremiyorum sürekli ağırlık var midemde. Biraz takip edeyim mideme dokunacak şeyleri yemeyeyim de olmazsa dr yolları görünüyor sanırım. Üniversitede ciddi problemler yaşamıştım o dönem çözdüm ama o zamandan beri sessizliğini koruyan midem şu an başrol mücadelesinde:( stresim çok fazla kısır döngüye girdim. Stresliyim. Stresli oldukça yiyorum.yedikçe sindiremiyorum falan filan... sizleri takipteyim kaptan gaza gelirsem belki diye

Bilmiyorum kaptanim
Hadi artık başla bir yerden. Senin kilo vermeni inan bana çok istiyorum. Bunun sende farkındasın. Yasaklı yiyecekleri biliyorsun, yememen gerekenleri de biliyorsun. Biraz gayret istiyorum senden :KK60:
Haklisin kaptanim
Bundan sonra börek, makarna yok menülerde tamam mı?
Hiç iyi gitmiyor canım ya yeme içmelere dikkat edemiyorum hiç üstüne üstlük mide problemlerim var yine sindiremiyorum sürekli ağırlık var midemde. Biraz takip edeyim mideme dokunacak şeyleri yemeyeyim de olmazsa dr yolları görünüyor sanırım. Üniversitede ciddi problemler yaşamıştım o dönem çözdüm ama o zamandan beri sessizliğini koruyan midem şu an başrol mücadelesinde:KK43: stresim çok fazla kısır döngüye girdim. Stresliyim. Stresli oldukça yiyorum.yedikçe sindiremiyorum falan filan... sizleri takipteyim kaptan gaza gelirsem belki diye

Stres bence mide şikayetinin sebebi. Stresini azaltmaya çalış. İnan bana hayatta hiçbir şey sağlık kadar önemli değil. :KK200:

Merhaba hanımlar :halay:
Kullanıcı Adı :Kiloverenbiri (önceden kiloveremeyenbiri idi)
İsim (İsteğe Bağlı ):Sena
Mesleginiz:öğrenciyim
Yaşınız :18
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.63
Kilonuz: 92.4
Hedef kilonuz : 60 daha çook var :)
Kilo alma hikayeniz : Küçüklüğümden beri kiloluyum sayısız kez diyete başladım bıraktım ama bir türlü veremedim liseye başladığımdan itibaren sürekli evde tek kaldım çok sağlıksız beslendim daha da kilo aldım ama şuan paketli gıdaları azaltmaya çalışıyorum işlenmiş et ve beyaz ekmek tüketmiyorum
Yazın 105 kilodan 91 kiloya inmiştim 100 kiloya tekrar çıkınca büyük bir umutsuzluk ve sinirle katılmıştım cuma yarışmasına
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Liseden mezun oldum üniversite sınavına hazırlanıyorum açıkçası bunun farkına varamamamıştım uzun zaman ama bu aralar kilolarımın özgüvenimi düşürdüğünü çok net hissediyorum artık bırakmak istemiyorum yaza kadar 80 olabilirim veya tekrar 3 lü rakamlara çıkabilirim :KK12:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : 3.takımdaydım 100 kilo ile başladım 92.4 e indim oraya 9 ocakta başlamıştım 1 ayda düştüm 92.4'e ama son zamanlarda kilo verme hızım yavaşladı
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kilo alma hikayeniz : Küçüklüğümden beri kiloluyum sayısız kez diyete başladım bıraktım ama bir türlü veremedim liseye başladığımdan itibaren sürekli evde tek kaldım çok sağlıksız beslendim daha da kilo aldım ama şuan paketli gıdaları azaltmaya çalışıyorum işlenmiş et ve beyaz ekmek tüketmiyorum
Yazın 105 kilodan 91 kiloya inmiştim 100 kiloya tekrar çıkınca büyük bir umutsuzluk ve sinirle katılmıştım cuma yarışmasına
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Liseden mezun oldum üniversite sınavına hazırlanıyorum açıkçası bunun farkına varamamamıştım uzun zaman ama bu aralar kilolarımın özgüvenimi düşürdüğünü çok net hissediyorum artık bırakmak istemiyorum yaza kadar 80 olabilirim veya tekrar 3 lü rakamlara çıkabilirim :KK12:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : 3.takımdaydım 100 kilo ile başladım 92.4 e indim oraya 9 ocakta başlamıştım 1 ayda düştüm 92.4'e ama son zamanlarda kilo verme hızım yavaşladı
Hoşgeldin canım aramıza, bende 96 ile diyete başladım, 92.5 ile takıma girmiştim 2.5 ay kadar önce...Şuan 81.6 lardayım... hedefim 75. inanıyorum ki sende hedefine ulaşacaksın. 37 yaşında 3 çocuk annesiyim.. Kayseri'de yaşıyorum. Öğretmenim şuan izindeyim.. inşallah takım olarak hedeflerimize ulaşacağız.. :KK200:

Hoş geldin Sena' cım aramıza :KK36: Seni incecik manken gibi bir genç kız yapmadan göndermeyelim o zaman :KK200:

Hoşgeldin canım aramıza, bende 96 ile diyete başladım, 92.5 ile takıma girmiştim 2.5 ay kadar önce...Şuan 81.6 lardayım... hedefim 75. inanıyorum ki sende hedefine ulaşacaksın. 37 yaşında 3 çocuk annesiyim.. Kayseri'de yaşıyorum. Öğretmenim şuan izindeyim.. inşallah takım olarak hedeflerimize ulaşacağız.. :KK200:
İnsallah ablacim tebrik ederim seni de 💕💕

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz tekrardan, takımımız kalabalıklaştı, paylaşımlar arttı bu da beni sevindiriyor :KK9: buralarda havalar guzellesti, mangal sezonu açıldı :rolleyes: haftasonu yeme icmeyle gecti, en buyuk sosyallesme aracımız bu cunku toplum olarak maalesef, ben de 2,3 gündür bakindim buralara ama yazmadım. Ama yazmayınca olmuyor işte, pasif katılımla kilo verilmiyor, sadece gundemimde bir kosede duruyor zayıflamak. Bugün iyice ısındı hava,mayista deniz sezonu açılıyor ve kafama dank etti, niyeyse ince giyinmeye baslayinca yağlarımı farkediyorum, soğukta evde yorganin altında iyiydi tabi, dedim eyvah denizde havuzda yine oranı buranı örtmeye çalışırsın just a perfect day :KK17:
Velhasıl kelam hanımlar, bir önce kilo vermeliyiz artık ertelemeyelim hazır böyle kalabalikken birbirimize tutunalım bu yaza mezun olalım hepimiz :21:

Menün gayet güzel canım sadece 4 adet ceviz bir gün için çok fazla. Sağlıklı bir yiyecek ceviz ama miktarı iyi ayarlayamadığımız zaman fayda yerine kilo yapıyor. Su çok güzel. Bir de sakın ama sakın metabolizma hızlandırıcı dediğin türden çayları tüketme. Ben o tarz çaylara çok karşıyım. Ara öğününü yaptın mı?
Cnm emzirdigim icin doktorun verdigi liste bu uyguladigim kafama gore degil yani bide o cay hazir degil ben kendim hazırlıyorum

Vereceksin tabii ki canım. Takıma ilk geldiğimde bende aynen senin gibi düşünmüştüm. Ama sonradan çok iyi bir ivme yakalayıp 6 ay gibi bir sürede 24 kiloya yakın vermiştim. Sen yeter ki iste :KK68:
Ooo super valla mayisa kadar 10 kilo versem şimdilik halamin kizinin nisani var

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz tekrardan, takımımız kalabalıklaştı, paylaşımlar arttı bu da beni sevindiriyor :KK9: buralarda havalar guzellesti, mangal sezonu açıldı :rolleyes: haftasonu yeme icmeyle gecti, en buyuk sosyallesme aracımız bu cunku toplum olarak maalesef, ben de 2,3 gündür bakindim buralara ama yazmadım. Ama yazmayınca olmuyor işte, pasif katılımla kilo verilmiyor, sadece gundemimde bir kosede duruyor zayıflamak. Bugün iyice ısındı hava,mayista deniz sezonu açılıyor ve kafama dank etti, niyeyse ince giyinmeye baslayinca yağlarımı farkediyorum, soğukta evde yorganin altında iyiydi tabi, dedim eyvah denizde havuzda yine oranı buranı örtmeye çalışırsın just a perfect day :KK17:
Velhasıl kelam hanımlar, bir önce kilo vermeliyiz artık ertelemeyelim hazır böyle kalabalikken birbirimize tutunalım bu yaza mezun olalım hepimiz :21:
Aynen oyle simdi disari cikarken montla filan sakliyoruz yaza kadar biraz daha kilo versek cok iyi olacak :spor:

iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
2 yumurta
peynir-zeytin
öncesinde 1 tk keçiboynuzu pekmezi yedim
ara öğün(15.00)
1 sb kefir
1 muz
akşam(17.00)
1 küçük karnıyarık(kızartmadık direk fırında)
1 dilim karatay ekmeği yapımı çok basit ve güzel oldu
+maden suyu
2.5 lt su
Squatgirl 40 dklık videonun 23 dksı fena terletiyor

Back
X