Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın.
Kaptanım bana etiket yapmışsın :KK23:

17.02.2020 menüm

sabah: 1 kase yulaf ezmesi, içine elma doğradım
öğle: 1 tabak zeytinyağlı pırasa
akşam: 1 tabak kabak, yanında yoğurt

18.02.2020 menüm

sabah: 1 dillim kaşar peyniri ve 3 dilim marulla yapılmış sandviç
öğle: 3 dilim salam labne peyniri ile yapılmış sandviç
akşam: 1 tabak hamsi, yanında salata, kuşbaşı pidenin dilimlerinden biri

19.02.2020 menüm

sabah: 2 dilim tost ekmeği içine beyaz peynir ve bol maydonozla yapılmış sandviç

Hoş geldin kaçak :sinirli::sinirli:

Menü yazarken öğünlerin yanına saatlerini de yaz olur mu? Birde öğle yemeklerine eve gitsene. Akşamdan kalan yemekten ayır biraz kendine. Gerçi öğle arası dolusun di mi? Bu arada müsait olunca arasana :olamaz::olamaz::KK48:

Seneler önce katılmıştım ama hatırlamıyorum inan ki inşallahbende incecik olurum nisanlim benim kilomu fatkli biliyor 100 kilo iken 80 demiştim kilo verince simdi beni 68 sanıyo bu b3ni cok uzuyo
Canım belli ki kilon seni de rahatsız etmiş kendine yakıştıramamışsın o kiloyu ve böyle bir yola girmişsin ama beyaz da pembe de olsa yalan yalandır. Bunu rahatlıkla söyleyebilmek başka yalanların yolunu açar. İlişkilerde gerçekçi olmak uzun solukluluğu getirir. Umarım kilo veririz bu grupta ideal kilona ulaşırsın ola ki nişanlına söylediğin kiloya ulaşamadın o zaman şiştim mi diyeceksin? Sert konuştuysam kusura bakma doğruları fazla önemsiyorum. Söylemiş olduğun şey beni ilgilendirmiyor belki ama mesleğim gereği de müdahale etmeden duramıyorum

Canım belli ki kilon seni de rahatsız etmiş kendine yakıştıramamışsın o kiloyu ve böyle bir yola girmişsin ama beyaz da pembe de olsa yalan yalandır. Bunu rahatlıkla söyleyebilmek başka yalanların yolunu açar. İlişkilerde gerçekçi olmak uzun solukluluğu getirir. Umarım kilo veririz bu grupta ideal kilona ulaşırsın ola ki nişanlına söylediğin kiloya ulaşamadın o zaman şiştim mi diyeceksin? Sert konuştuysam kusura bakma doğruları fazla önemsiyorum. Söylemiş olduğun şey beni ilgilendirmiyor belki ama mesleğim gereği de müdahale etmeden duramıyorum
Haklisiniz spor ile Sikilasmam gerek demistim kilo vermedim sikilastim derim zaten vermem gereken 8 kilo var bi sekil arayı kapatırım inşalalh

Haklisiniz spor ile Sikilasmam gerek demistim kilo vermedim sikilastim derim zaten vermem gereken 8 kilo var bi sekil arayı kapatırım inşalalh
Umarım verirsin ama dediğim gibi ciddi bir yola çıkıyorsun doğrular rehberin olsun abla tavsiyesi. Kilo önemsiz bir mesele ama başka konularda başvurma olur mu? Sonrası çok sıkıntı. Ayrıca nişanlın seni fit görmek istiyor olabilir haklıdır da belki ciddi bir yola girerken takıldığı şeyin bu olması düşündürücü. İnsanlar evlendiklerinde, doğum yaptıklarında da kilo alıyorlar o zaman ne olacak bu kilo konusundaki tutumu o zaman daha iyi olacak mı?

Umarım verirsin ama dediğim gibi ciddi bir yola çıkıyorsun doğrular rehberin olsun abla tavsiyesi. Kilo önemsiz bir mesele ama başka konularda başvurma olur mu? Sonrası çok sıkıntı. Ayrıca nişanlın seni fit görmek istiyor olabilir haklıdır da belki ciddi bir yola girerken takıldığı şeyin bu olması düşündürücü. İnsanlar evlendiklerinde, doğum yaptıklarında da kilo alıyorlar o zaman ne olacak bu kilo konusundaki tutumu o zaman daha iyi olacak mı?
Haklisiniz ben bilemedim ki 1,5 senedir beraberiz 100 kilo iken 80 diyebi kerede dedim bilemedim ki sonra kilo verdim hep peksorgulamadı ne bileyim ablam yalana bendr karşıyım oldu malesef

Haklisiniz ben bilemedim ki 1,5 senedir beraberiz 100 kilo iken 80 diyebi kerede dedim bilemedim ki sonra kilo verdim hep peksorgulamadı ne bileyim ablam yalana bendr karşıyım oldu malesef
Diyorum ya bu çok önemli bir konu değil inşallah ulaşırsın ideal kilona. Ben de kendimi tanıtayım ismim candan rehberlik öğretmeniyim iki çocuğum var amasyanın bir ilçesinde yaşıyorum. Bu sıra kilo verme amacımı kaybetmiş halde biraz free takılıyorum hoşgeldin grubumuza. Aslen eskişehirliyim kütahyalıları hemşerimiz sayarız genelde:)kütahyalıydın değil mi yanlış söylemedim

Hoş geldin kaçak :sinirli::sinirli:

Menü yazarken öğünlerin yanına saatlerini de yaz olur mu? Birde öğle yemeklerine eve gitsene. Akşamdan kalan yemekten ayır biraz kendine. Gerçi öğle arası dolusun di mi? Bu arada müsait olunca arasana :olamaz::olamaz::KK48:

öğle aralarında kurslarım var. kalan zamanda da arkadaş buluşması yapıyorum. sonra da öğle arası aç kaldım diye bisküvi yiyordum. o yüzden takıma geldim zaten :D

öğle aralarında kurslarım var. kalan zamanda da arkadaş buluşması yapıyorum. sonra da öğle arası aç kaldım diye bisküvi yiyordum. o yüzden takıma geldim zaten :KK70:
:dondurma:
Yeme o zaman evden kendine sağlıklı yiyecek getir olmaz mı? :KK53::KK53:

Günaydın kızlar hafta sonu reglim geliyo şimdiden şişmeye başladım, cuma günü artı çıkmak istemiyorum 😟 bu dönemde ödem atmak için neler yapabilirim öneriniz varmı

Diyetine dikkat et canım, kaçamak yapma, bol su iç ve günde eğer içebiliyorsan 2 fincan yeşil çay benim sana tavsiyelerim. Bu hafta seni de listeye almak istiyorum. O yüzden inşallah iyi bir kiloyla gelirsin yoksa haftayı beklemek zorunda kalacağız :KK43: Bu arada regl döneminde de kilo verebiliyoruz bunu aklından çıkarma :KK39:

Diyetine dikkat et canım, kaçamak yapma, bol su iç ve günde eğer içebiliyorsan 2 fincan yeşil çay benim sana tavsiyelerim. Bu hafta seni de listeye almak istiyorum. O yüzden inşallah iyi bir kiloyla gelirsin yoksa haftayı beklemek zorunda kalacağız :KK43: Bu arada regl döneminde de kilo verebiliyoruz bunu aklından çıkarma :KK39:
Kaptanım bu hafta hiç kaçamak yapmadım inşallah eksiyle gelirim bugün ve yarın sporada abanıcam iyice, yeşil çayı pek sevmem arada içiyorum ama onuda eklicem listeme

Zamanla sizleri tanıyacağım hizli kilo vermem gerek nasil vereceğim bilmiyorum
Bende bu takimda yeniyim tanışır kaynasiriz cnm burda motive olup c9k iyi sonuçlar alirsin ins ben bunu yasadim hamile kalinca ayrildm simdi dogum nyaptim 3 aylik olduk gene basladim ve inancim tam verice hep birlikte

Sabah ben genelde kahve leblebi yiyorum guzel oluyor seviyorum
Oglen sonu saat 2 gb kahvaltiyapiyorum yumurta biraz ekmek peynir çay
Akşam ne yerim bilmiyorum annemle manti yapıyoruz buzluğa atmalik yetmesem olmaz 🙈

İşte o mantıyı yememen lazım :KK39: Kendi kendimize hayır demeyi öğrenmeliyiz. Ayrıca sabah kahvaltı yapman bu kiloda bence gerekli. Saaç kaçta uyanıyorsun?

İşte o mantıyı yememen lazım :KK39: Kendi kendimize hayır demeyi öğrenmeliyiz. Ayrıca sabah kahvaltı yapman bu kiloda bence gerekli. Saaç kaçta uyanıyorsun?
Ay insallah yemem dur diyeceğim sabah 9 da kalkıyorum kahvalti pek sevmem leblebi nohut karışıyorum bi fincan kahve ile guzel oluyor ama benim spor yapmam gerek vücudum sarkti kilo verince

Ay insallah yemem dur diyeceğim sabah 9 da kalkıyorum kahvalti pek sevmem leblebi nohut karışıyorum bi fincan kahve ile guzel oluyor ama benim spor yapmam gerek vücudum sarkti kilo verince

Nasıl sporlar yapabilirsin? Salona gidebiliyor musun yoksa evde kendi kendine mi yapmayı düşünüyorsun?

Back
X