Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Whatsapp grubu felan değil bu canım. Ben numaramı yazdım. Vermek istemeyebilirsin ama herhangi bir durum olursa bana oradan ulaş lütfen. Eski üyelerin bir çoğu bilir bu konuda bizim takımımızda şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı, çıkamaz :KK39:
Olmaz inşallah :)))

ada81 ada81 canım 3 Ocakta listeye girmişsin. 2 ay boyunca izne ayrılamıyorsun maalesef. İzne mi ayrılmak istiyorsun? Bu arada internetim yok canım o yüzden buradan yazıyorum :KK39:
Teşekkür ederim canım evet izine ayrılmak istiyorum... bu durumda 3 marttan önce ayrılamıyorum.. kendi isteğiyle ayrıldı yazarsak 6 ay sonra dönebiliyorum değil mi ?

İyi akşamlar kızlar bugün enteresan bi gün oldu hem sabah hem akşam kahvaltı yaptım😁 akşam kayınvalideye geldik diyete uugun yemek yoktu kahvaltı yaptım 😁
Sabah 10.30 ; 3 yumurtadan omlet
Domates
Salatalık
3 zeytin
Ara öğün 15.00; 3 kaşık yulaf, 1 çay bardağı süt, 1 dilim ananas
Akşam 18.30; 1 h.yumurta
2 dilim peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt
Su 2 litre
45 dk.spor
kahvaltı candır :-):kk77:

Bugunku menu,
Sabah 9.00
1 kase süte yulaf kepeği, 1 muz, tarcın, 4 ceviz
Öğle 12.30 ( disaridaydim)
1 sucuklu kaşarlı tost, çay
Ara 15.00
2 ceviz, 1 sade kahve
Akşam 18.00
1 kase şehriye çorbası, 1 kase beyaz peynirli cevizli salata, 2 kaşık tavuk sote.
Su 1.5 lt
Spor 3050 adım yürümüşüm

iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
2 h yumurta
lor peyniri 2 tk kadar
2 karatay ekmeği tuzsuz
ara öğün(15.30)
şekersiz kabak pişirdim üzerine 1 tk bal 2 tam ceviz(5 küçük dilim)
akşam(18.00)
2 karatay ekmeği bitirmeye çalışıyorum az kaldı
mercimek çorbası 1 kase+yoğurt
su 2 lt yi geçmişimdir
spor 40 dk squatgirl videosu aşırı terletti normalde 23 dk yapıyordum (ilk yaptığımda 2 gün zor yürümüştüm) alıştım 40 dakikaya yükselttim
Spor yapmanın bir artısı da emeğe yazık olmasın diye kaçamak yapmamak 500 kaloriyi zar zor yaktık tekrar almayalım :KK76:

Selam kızlar
Yorgunluktan bayılıp yatmadan menümü yazayım
Sabah 10.30
Bir yumurta
1kk peynir
Çeyrek portakal
Bir minik pankek üzerine bir çay kaşığı bal
Öğle 14.30
Bir tabak pırasa
İki kaşık yoğurt
İki kepçe mercimek çorbası( unsuz,patatessiz)
Ara
Bir avuç çerez
Akşam 18.30
İki kepçe mercimek çorbası
Bir tabak pırasa
İki kaşık yoğurt
Su 2lt
Spor 30dk leslie
LAydLiNe LAydLiNe

Teşekkür ederim canım evet izine ayrılmak istiyorum... bu durumda 3 marttan önce ayrılamıyorum.. kendi isteğiyle ayrıldı yazarsak 6 ay sonra dönebiliyorum değil mi ?
Evet canım aynen dönebilirsin 6 ay sonra

iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
2 h yumurta
lor peyniri 2 tk kadar
2 karatay ekmeği tuzsuz
ara öğün(15.30)
şekersiz kabak pişirdim üzerine 1 tk bal 2 tam ceviz(5 küçük dilim)
akşam(18.00)
2 karatay ekmeği bitirmeye çalışıyorum az kaldı
mercimek çorbası 1 kase+yoğurt
su 2 lt yi geçmişimdir
spor 40 dk squatgirl videosu aşırı terletti normalde 23 dk yapıyordum (ilk yaptığımda 2 gün zor yürümüştüm) alıştım 40 dakikaya yükselttim
Spor yapmanın bir artısı da emeğe yazık olmasın diye kaçamak yapmamak 500 kaloriyi zar zor yaktık tekrar almayalım :KK76:
Bu squat bir benim mi dizlerimi mahvetti ya yapmayı mi beceremedim bilmem zaten diz agrim var çok zorladı beni. Ama sporun kaçamağı önlediği kesin. Lokma koymadim ağzıma spordan beri.

Bugünkü menum
Sabah 8 de
1tane boregi sabah ogle aksam yedim acelem vardı 2 parca ısırdım çıktım

Öğle 1 muz 2 parca yine yedim aynı börekten

Akşam kalan böregi yedim 4 tane de kofte

Su 2lt
Spor 11 bin adım yürüdüm

LAydLiNe LAydLiNe
Bu menude lif eksik bence dikkat et de barsak sıkıntısı yasama

Bu squat bir benim mi dizlerimi mahvetti ya yapmayı mi beceremedim bilmem zaten diz agrim var çok zorladı beni. Ama sporun kaçamağı önlediği kesin. Lokma koymadim ağzıma spordan beri.
abla dizlerini zorluyorsa yapma bence ben ilk yaptığım zamanlar zorlanıyordum ama sumo squat ile tanışınca normali kolay gelmeye başladı :KK35:

Back
X