Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün menümü yazamadım şimdi yazayım
7.30 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir

12.30 çay
14.00 1kase dolusu karışık salata
1 kase yoğurt

19.00 balık
Bol salata
1.5 i geçkin su

Güzel bir menü olmuş :nazar::KK9::KK9: Bugün de böyle güzel olursa yarın güzel bir sonuç gelir inşallah :KK39:

Günaydın herkese, kaptanım dayanamadım bugün tartıldım ödemden korktuğum için ama çok şükür eksideyim 😁 bugün güzel menü ve sporla yarına dahada eksi çıkmaya uğraşıcam 😄

Kızlar bugün çok durgunuzu neden böyle? Canlanalım biraz yarın cuma büyük gün :rolleyes::rolleyes:
Ben bu hafta da çok cabalamadigim için kendime kızgınım biraz, istediğim ivmeyi yakalayamadım, istikrar yok menülerimde sporumda :110: canım tatlı çekiyor, abur cubur çekiyor kızıyorum kendime dün tost yedim oglen, bugün de kahvaltıda saçma sapan yedim of ya, kaptanım bi kendime gelmem lazım.

Kızlar regl günü tatlı krizi için hurmayla yapılan tatlılardan yapıcam ama hurma kalorisi yüksek bi besin sanırım diyette sıkıntı olurmu

Kızlar regl günü tatlı krizi için hurmayla yapılan tatlılardan yapıcam ama hurma kalorisi yüksek bi besin sanırım diyette sıkıntı olurmu
Bence olabilir yarına sallasan keşke iki hurmadan birşey olmaz da mesela hurmali tahinli cevizli bir tatlı biliyorum eğer onu yapacaksan kalori bombası. bir porsiyona yedi sekiz tane dusuyordur.

Ben bu hafta da çok cabalamadigim için kendime kızgınım biraz, istediğim ivmeyi yakalayamadım, istikrar yok menülerimde sporumda :110: canım tatlı çekiyor, abur cubur çekiyor kızıyorum kendime dün tost yedim oglen, bugün de kahvaltıda saçma sapan yedim of ya, kaptanım bi kendime gelmem lazım.
Spor olmayinca diyette tam olmuyor bence iyi bir terlesen abla kacamak yapmamaya calisirsin yaktigin kalorileri geri almamak icin

Merhabalar kızlar ben daha önce yarıştım 3. Takımda ailevi sebeplerden dolayı yazamadım giremedim bu yüzden diskalifiye oldum ama tekrar katılmak istiyorum şu an 70 kiloyum boyum 1.60 60 ve altında bir kiloya düşmek hedefindeyim

Back
X