Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Inan zengin deyince merak edip okudum.ne varki zengin diyecek kadar zeytin peynir haşlanmış yumurta.oglede de bisey goremedim.ama pilav olmamis tabiki.
3 Vasa yi gözden kaçırmışım onun için dediysen.tabi çok ta kahve var aralarda.sanirim ayakta durabilmek için içmiş arkadaş.

Ma
Selam kızlar bugünkü menüm
Saat 11.30 da ılık su

12.00 de lavaş ekmekte karışık tost ve çay ( çiğköfte lavaşı kadar)

13.00 2 fındık
14.00 1 bardak ev yapımı kayısı suyu
16.30 da 3 kaju
19.00 da Türk kahvesi
Birazdan da süt kaynattım ondan 1 bardak içerim.
Akşam eve saat 20.30 gibi geldim geç olduğu için yemek yemiycem onun yerine süt ile geçiştircem
Menüde bisey yokki maşallah.ama böyle daha iyi kilo verirsin bu gün için.dayanabilirsen ne ala

Inan zengin deyince merak edip okudum.ne varki zengin diyecek kadar zeytin peynir haşlanmış yumurta.oglede de bisey goremedim.ama pilav olmamis tabiki.
Şöyle anlatayim canım ben yumurta yersem peynir yemem sadece zeytin ve ceviz bal yerim peynir yersem yumurta yemem eğer öyle kahvaltı yaptıysan öğlen sadece çorba salata yerim
Öğlen de o menüyü o şekilde yersem akşam yemek yemem bana göre zengin diyet menüsü değil normal sağlıklı bir menü demekk istedim zayıflamak istiyorsak biraz azaltmak lazım menüden ama tabiiki hepimiz arada kelli felli yemek yiyoruz yani

@damlapal Çok sevindim adina.. Cesurca verilmiş bir karar bence.. :nazar:
Ben o kadar cesur değilim malesef..

Yaşım geçiyor daha fazla erteleyemem ama ben 30 yaşımdan sonra okudum bu kadar emekten sonra bir sonuca bağlamadan evlenirsem araya çoluk çocuk girer olur yaş 40. Bu sefer toparlayamam bir daha diye korkuyorum.. Onca emekte çöp olduğuyla kalır. Herşeyi geçtim evlilik benim için başlı başına fobi. Keşke evlenmeden çocuk yapabilsem:KK45:
Canım balıklama atlıyorum ama doğru kişiyi seçersen ve evlenip cocugun olduktan sonra azmini kaybetmezsen çocukla da devam edebilrisin yoluna.birsuru seçenekleri var.ucretli ücretsiz izinler bakıcılar kreşler yeterki sen işte.yasin çok geçemeden doğru kişiyide bulursan inş.cocuk çok büyük bir nimet biraz daha yaşımız geçtiğinde daha iyi anlayacağız bunu.rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.. tabiki sevmeden sırf evlilik için evlilik cocuk olmaz buna katiliyorum

patlamış mısırı yağsız ve tuzsuz olarak istediğin miktarda yiyebilirsiniz diyorlar kalorisi düşükmüş ama ben bol tuzlu seviyorum :KK48:
gayet güzel bir gün olmuş :nazar::nazar:
Yağsız ve tuzsuz değil ama en azından az yağlı ve hafif tuzlu seviyorum bende.Bugun bi esti.Normalde pek yemiyodum :KK39:

Şöyle anlatayim canım ben yumurta yersem peynir yemem sadece zeytin ve ceviz bal yerim peynir yersem yumurta yemem eğer öyle kahvaltı yaptıysan öğlen sadece çorba salata yerim
Öğlen de o menüyü o şekilde yersem akşam yemek yemem bana göre zengin diyet menüsü değil normal sağlıklı bir menü demekk istedim zayıflamak istiyorsak biraz azaltmak lazım menüden ama tabiiki hepimiz arada kelli felli yemek yiyoruz yani
Allah allah peynir ve yumurta bir arada yenilince neden kilo yapısınki. Ekmek bence kilo yapan..bide dozu kaçırmamak lazım.mesela bi yumurta bi parca peynir bikac zeytin gibi...kilo vermek için azaltmak lazım kesinlikle katılıyorum sana azaltmayinca yada dengelemeyince gitmiyor.

Allah allah peynir ve yumurta bir arada yenilince neden kilo yapısınki. Ekmek bence kilo yapan..bide dozu kaçırmamak lazım.mesela bi yumurta bi parca peynir bikac zeytin gibi...kilo vermek için azaltmak lazım kesinlikle katılıyorum sana azaltmayinca yada dengelemeyince gitmiyor.
Menü azaltmak lazım canım ekmek elbette ki kilo yapıyor
Ama herşeyden yersek kilo gerçekten gitmiyor bu benim diyet şeklim ben peynir hiç yemiyorum kendim yaparsam yiyorum belki benim beslenme şeklimden ama etkili kesinlikle

Saat 11.30 da ılık su

13.00 2 fındık
16.30 da 3 kaju
19.00 da Türk kahvesi
Akşam eve saat 20.30 gibi geldim geç olduğu için yemek yemiycem onun yerine süt ile geçiştircem
Canım hiçbir şey yememişsin kendine kötülük ediyorsun

İyi akşamlar kızlar menüm çok kötü ama yazayım yine de
8.50
1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,7 zeytin,3 wasa, 1 tatlı kaşığı kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
10.50
1 dibek kahvesi
12.15
4 kaşık pilav, 1 parça tavuk göğsü fırında yanında birkaç elma dilim patates
13.10
2 si bir arada nescafe
15.00
Meyveli bar
19.00
3-4 kaşık kırmızı mercimek çorbası,1 kase karnıbahar brokoli graten
20.30
1 dibek kahvesi.
Adım 9000. Bugün öğlen okulda kaldım nöbetçiydim ne yemek varsa onu yemek zorunda kaldım. Bahçe nöbetçisiydim unutmuşum bahçede nöbeti canım çıktı:KK43:
Wasa ne bilmiyorum ama menün çok abartılı gelmedi bana... güzel bence..
Ayy evet, o nöbetler, özellikle de bahçe nöbeti bitiriyor insanı...eskiden rehberlik öğretmenleri nöbet tutmazdı, ben hatırlıyorum, sonradan değişti.. adım sayında süper..

Saat 11.30 da ılık su

13.00 2 fındık
16.30 da 3 kaju
19.00 da Türk kahvesi
Sen naptııın kııız..bu kadar az şeyle ayakta durulur mu..sabahtan sonra nerdeyse hiç bişey yemişsin.. suyu yazmamıştım..

Menün çok zengin ve ayrı ayrı çok güzel kahvaltin iki güne bölündüğünde güzel olur
Öğleni öyle yesem akşam hafif yerim mesela
Ama bazen böyle olabiliyor hatta nobetciysek 🥴
400 üstü ilkokul öğrencisi ve bahçede tek nöbetçi olmak:KK47: zor bir gündü şükür geçti

Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 08.30
Kepekli ekmekten peynirli zeytinli domatesli tost 1fincan çay

13.00
1kase mercimek çorba
1kucuk tabak salata

15.00
Yeşilçay
Bikactane patlamış mısır canım cekti:KK43:

19.00 Akşam
1kase tarhana çorbası
3kasik sulu patates yemeği
1bardak ayran
Bol salata

2.lt su
1mile leslie
30dak pilates..karin kalça bacak hareketleri
Güzel bi menü olmuş, suyu da 2.5 yapsan daha süper olur.

iyi akşamlar herkese :KK200:
kahvaltı(12.00)
yulaf ezmesi(3 yk yulaf ununa göz kararı süt ve su kattım pişmeye yakın 1 tk kakao ve tarçın altını kapatınca da pekmez ekledim süsleme olarak 4 fındık tadı şuana kadar yaptığım en iyi yulaflardandı)
1 bardak sade kahve
ara öğün
1 elma
1 küçük muz farklı saatlerde yedim
akşam(18.30)
4 kaşık tam buğday makarna,yoğurt ve haşlanmış tavuğu karıştırdım tavuk az kalmıştı tam buğday makarna insanı baya tok tutuyor
2 lt su
30 dk eliptik 150 puan
Güzel ve sağlıklı görünüyor, spor da güzel, sadece suyu az içmişsin. 2.5- 3 içsem süper olur

Back
X