Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben hiç acikmiyorum sonlara doğru aciktigimi düşünüyorum 😃 yani hissetmiyorum bı yerde okudum acikana kadar bekleyin diyordu
Depo sağlam bende heralde hala işlemedi bana bugün 9. Gün if de
Maşallah bende saat ilerleyince acıkma hissi oldu çayda içince daha çok hissettim

Merhaba
İlk zayıflamaya başladığımda geçen sene idi 66 kg idim 54 kg ile mezun olmuştum
Şimdi 70 kg :ıslık:
Kaptana burdan selam ebrucuğum LAydLiNe LAydLiNe :cool:
Spor salonuna da yazıldım bakalım bu ay içinde başlayacağım küçük oğlanı kreşe alıştırayım
Tekrar verirsin inşallah bende bugün fırsat bulursam kayıt olacağım salona

Merhaba
Spor salonuna da yazıldım bakalım bu ay içinde başlayacağım küçük oğlanı kreşe alıştırayım
İnşallah istediğiniz kiloya çabucak dönersiniz, güzel zayıflamışsınız, demekki isteyince yapabiliyorsunuz..

Günaydınlar dün yazamadım menümü kızlar, gerçi çokda istediğim gibi menü olmadı11 de acil toplantıya çağırdılar öğle arasıda toplantıda geçince atıştırmalık kurabiyelerden falan yemek zorunda kaldım çok açtım 😏
03.03.2020 menü
Sabah 07.00; 2 adet yulaflı poğaça ( boyutları kurabiye boyutunda içinde yulaf yoğurt yeşillik yumurta lor peyniri zeytin var
Bol maydanoz
1 bardak çay (şekersiz)
Öğlen ; 2 adet kurabiye
1 dilim kek
3/4 tane kraker
Akşam ; 1 kase bulgur salatası
3 adet köfte
Su 1 litre de kaldım
Spor 45 dakika yürüyüş

Günaydınlar dün yazamadım menümü kızlar, gerçi çokda istediğim gibi menü olmadı11 de acil toplantıya çağırdılar öğle arasıda toplantıda geçince atıştırmalık kurabiyelerden falan yemek zorunda kaldım çok açtım 😏
03.03.2020 menü
Sabah 07.00; 2 adet yulaflı poğaça ( boyutları kurabiye boyutunda içinde yulaf yoğurt yeşillik yumurta lor peyniri zeytin var
Bol maydanoz
1 bardak çay (şekersiz)
Öğlen ; 2 adet kurabiye
1 dilim kek
3/4 tane kraker
3 adet köfte
Su 1 litre de kaldım
Spor 45 dakika yürüyüş
Su az olmuş seninde bildiğin gibi, öğlenkiler dışında menün sağlıklı ve güzel, öğlende mecbur kalmışsın ama çok fazla değil yine.. afiyet olsun

dünkü menüm
Sabah 90:00
2,5 kaşık yulaf bir çay bardağı süt-bir avuç nar-2 ceviz
ara:10:30
1 türk kahvesi
Öğlen:12:30
1 kase yayla çorbası
yarım portakal

Ara:15:00
2ceviz

Akşam17:30
1 kase yoğurt
3/4 tavuk butu

Ara:21:00
1ardak çay

dünkü menüm
ara:KK55:30
1 türk kahvesi
Öğlen:KK12:30
1 kase yayla çorbası
yarım portakal

Ara:KK15:00
2ceviz

1 kase yoğurt
3/4 tavuk butu

Ara:21:00
1ardak çay
Geçmiş olsun, hayırdır, neyin var?
Menün güzel ve hafif görünüyor, suyu yazmamışsın, bide yazdığın saatler emoji olarak görünüyor :KK48:
Hatta bi kere daha böyle olmuştu, 15 köfte yedin sanmıştım hatırladın mı..

Günaydın.. Nasılsınız?

Dün akşam paylaşım yapamadım izinliydim ama neredeyse tüm gün dışardaydık, kağıt kürek işleri falan vardı. Sabah iyi başlamıştım oysaki ama sonrası... :olamaz:

03.03.2020
kalkış 8.30
Kahvaltı 9:00 1 domates, maydanoz, 1 dilim beyaz peynir, yarım omlet, 2 ceviz, ince yarım dilim kepekli ekmek.
Öğlen 12.30 dışardaydım yarım kaşarlı pohaça, 2 fınfıklı kurabiye
Akşam 16.30 1 tabak yogurtlu ev makarnası (erişte)
20.30 1 elma
su 2 lt.

hareketlerim;
30 squat, 20 ser tekli squat, 20 iç bacak squat, 60 mekik, 20 alt karın mekik, 15'er geriye tekme, 50'şer yanlara eğilme, 50'şer arkaya dönme, 10.000 adım.

Merhaba
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooo Gönül noldu sana :oha::oha:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::bicak:
Geçmiş olsun, hayırdır, neyin var?
Menün güzel ve hafif görünüyor, suyu yazmamışsın, bide yazdığın saatler emoji olarak görünüyor :KK48:
Hatta bi kere daha böyle olmuştu, 15 köfte yedin sanmıştım hatırladın mı..

teşekkür ederim
kardiyolojik bir problem var
suyu bir türlü düzene sokamadım
neden emoji görünüyor acaba
evet hatırlıyorum 15 köfte:110::bicak:

iyi akşamlar herkese :KK200:
kahvaltı(12.00)
yulaf ezmesi(3 yk yulaf ununa göz kararı süt ve su kattım pişmeye yakın 1 tk kakao ve tarçın altını kapatınca da pekmez ekledim süsleme olarak 4 fındık tadı şuana kadar yaptığım en iyi yulaflardandı)
1 bardak sade kahve
ara öğün
1 elma
1 küçük muz farklı saatlerde yedim
akşam(18.30)
4 kaşık tam buğday makarna,yoğurt ve haşlanmış tavuğu karıştırdım tavuk az kalmıştı tam buğday makarna insanı baya tok tutuyor
2 lt su
30 dk eliptik 150 puan

çok güzel gözüküyor menün :nazar:

Canım balıklama atlıyorum ama doğru kişiyi seçersen ve evlenip cocugun olduktan sonra azmini kaybetmezsen çocukla da devam edebilrisin yoluna.birsuru seçenekleri var.ucretli ücretsiz izinler bakıcılar kreşler yeterki sen işte.yasin çok geçemeden doğru kişiyide bulursan inş.cocuk çok büyük bir nimet biraz daha yaşımız geçtiğinde daha iyi anlayacağız bunu.rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.. tabiki sevmeden sırf evlilik için evlilik cocuk olmaz buna katiliyorum

Haklısın.. Hayat zor, geçim zor, tahammül sınırımız neredeyse kalmamış, Allah ne veririrse hayırlısını versin inşallah hepimiz için... :KK200:

İf oruç ilk günü şuan vurmaya başladı açlık ben gidip yatayım yoksa dayanamayacağım herkese iyi geceler

Benim de aklıma düşürdünüz dün biraz araştırdım. 16 saat mi aç kalıyorsun sen?

Ben hiç acikmiyorum sonlara doğru aciktigimi düşünüyorum 😃 yani hissetmiyorum bı yerde okudum acikana kadar bekleyin diyordu
Depo sağlam bende heralde hala işlemedi bana bugün 9. Gün if de

Masallahh... bende istiyorum.. 16 saat çok sanki bana.. Az daha araştırayım en iyisi :)

Günaydın hanımlar bugün temizlik günüm :temizlik:

Kolay gelsin..:KK200:

03.03.2020 menü
Bol maydanoz
1 bardak çay (şekersiz)
Öğlen ; 2 adet kurabiye
1 dilim kek
3/4 tane kraker
3 adet köfte
Su 1 litre de kaldım
Spor 45 dakika yürüyüş

bence iyi dayanmıssın.. atıştırmalıklar daha çok kıyıyo insanın içini.. su az zaten biliyorsun..

dünkü menüm
ara:KK55:30
1 türk kahvesi
Öğlen:KK12:30
1 kase yayla çorbası
yarım portakal

Ara:KK15:00
2ceviz

1 kase yoğurt