İyi geceler..
2 gündür üzerimde fena yorgunluk var. Spora başlayalı bugün 1 hafta oldu. Sanırım onca hareketsizlikten sonra yordum kendimi biraz. 2 gündür yapmayim diyorum sonra vicdan yapip en azından mekik squat yapayim deyip artık ne kadar olursa onu yapıyorum. Bölgesel olarak karın ve iç bacak sorunum var. 1 haftadır herhangi bir incelme gözükmüyor inşallah bu hafta.
05. 03.2020 (sizde de hala 2019 yazacak gibi oluyor mu? :) )
5.30 kalkış 6.00 ceviz suyu ve ceviz içi
7.30 kahvaltı; 1 küçük ince yufka böreği (engel olamadım kendime) 2 küçük küp peynir, 6 dilim salatalık, 3 dilim sucuk, 1 haşlanmış yumurta
12.30 öğle yemeği; yarım kase mercimek çorbası, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, kaşarlı musakka (kalorili birseydi, patlicanda en az karbonhidrat kadar zaafım arasında ) bol yeşil salata
15.00 bir elma, yarın kepekli ekmek
18.00 akşam yemeği; 1 dilim kepekli ekmek, 8-10 dilim domates soslu yoğurtlu kabak kızartması.
Gün içerisinde 3 yeşil çay, 2 lt su.
20.00 de 1 elma, yarım ayva
Hareketler;
40 squat, 20 şer tekli squat, 40 iç bacak squat, 70 mekik, 20 alt karın mekik, 50 şer yanlara doğru eğilme, 50 şer arkaya doğru dönme ve 7000 adım.
Bugün çok acıktım şuanda da açım ama bı o kadar da yorgun.. iyi geceler.. yarın hedeflerinize ulaştığınız bir gün olsun inşallah